По принцип казват, че удря най-слабото място. Аз казах, че и на мен така ми става - засилена диария и гадене. Ако хапна нещо, разбира се го повръщам. Поне вече се научих да не ям в близките 24 часа когато ще се видим :Д Иначе диарията е от рода на минимум 10 пъти. Пия си водицата само и това е. Веднъж се бях излъгала да ям, викам си няма да ми стане нищо... Да не разказвам нататък. Иначе като се видим - замайване, прилошаване, вдигане на температура/или поне усещам лицето ми как пламва/, буцата на гърлото - съпътствано от невъзможността да си кажа лафа и само го прегръщам, че ако го погледна ще се разрева като малко лапе.
Съвет - внимавай какво и колко ядеш. Една колежка ми беше казала да пробвам с лимони, като че ли имаше ефект само върху диарията и гаденето, за другото не мога да помогна.
Иначе аз се опитвам да си изразявам емоциите, просто са ми доста силни. Дори ако за някой думите "Обичам те" са съвсем прости и ежедневни, на мен ми докарват сърцетуп :Д и за да го кажа ми се замайва главата - едва ли не, някой на мен ми признава че ме обича.
п.п. Април правим 6 години, така че времето не мисля че е отговор, един вид да ти мине/да свикнеш/да не си влюбен чак толкова и т.н.