- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Иска да се върне може би ...!!!!
Здравейте , искам да ви споделя една моя случка и да чуя какво ще ми кажете вие.Така , имах връзка с едно момиче 7 месеца след това нещата се разпаднаха , тя ме остави , борих се за нея много пъти , но не се получи.Много ми беше трудно отначало , след това постепенно с времето се оправих , говорим за 1 месец и половина.На коледа се появи друго момиче с което доста се сближихме излизахме заедно говорихме си , всичко супер , и преди 2 дена се появи бившата ми приятелка , започна да ми пише да ми се обажда да се интересува какво правя и прочие . Мисля си , че иска да се върне при мен незнам поради каква причина , но съм започнал нещо с другото момиче и сега съм на кръстопът така да го кажа и се чувствам тъпо .Незнам какво да направя :Д . Ако може да ми споделите мнение по въпроса ще съм благодарен, просто така за информацияМерси предварително
Казваш, че си се борил за нея и нещата не са се получили. Според мен тя е разбрала за новото ти момиче, и понеже не иска да си нечий друг, сега иска да се върне при теб. Ще се съберете за 2-3 седмици и пак ще се разделите. Гледай си новото момиче.
Трагедията е пълна...
Това исках да разбера мерсиако има някой друг нега да сподели , ще съм много благодарен
Ами аз бях в ситуация същата като твоята, и се събрахме отново със старото момиче, но проблемите които се появяват по между ни са в пъти повече. Ако си готов да посрещнеш една камара проблеми или помия, дай й шанс, щом си се борил за нея и я харесваш толкова. Но може да бъдеш нараняван доста, докато нещата се стабилзират... ако се стабилизират.
Пише ми нон стоп не ми оставя другото момиче също направо незнам вече какво да правя , и аз това си мисля обаче , че ще минат 1 2 седмици и пак същото ...
И аз имах подобен проблем лятото. Мен ме посъветваха да не се връщам назад, че почти сигурно пак ще се скапят нещата и ще започнат да ни дразнят старите. Послушах ги и в последствие разбрах, че не съм сбъркал.![]()
Еми това момиче знае че си започнал нещо с друга и се опитва да го провали, щом те е зарязала така ще го направи отново и на теб отново ще ти трябва това време за да се възстановиш. Според мен остави бившата си и продължи с това момиче защото и то и ти след това ще бъдете наранени.![]()
Не се връщай назад, гледай си новата връзка и се старай да се получи.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз съм на мнение, че веднъж нещо като се счупи и да го лепиш няма да е същото.. Веднъж разделите ли се, постоянно ще се разделяте..
За да се разделят постоянно, означава че трябва и постоянно да се събират![]()
Не обръщай внимание на бившата ти, а виж какво ще излезе с новото момиче..Няма смисъл да се връщаш назад..![]()
Благодаря за съветите![]()