.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Проблем със слушалки - моля помогнете !

Значи проблемът ми е следният :
    Слушалките си работят нормално, но просто се разделят програмите...
    Имам предвид, че някои от програмите се чуват от лаптопа, а други се чуват от слушалките.
    Щяха всичките да звучат към лаптопа, ако не се бях сетил да ги наглася в Audio настройките на програмата, с която слушам музика, да звучи към слушалките.
    Та.. само програмата, с която слушам музика ми е към слушалките. Аа, да.. както и скайп... и той ми е към слушалките.
    Ето 2 снимчици ако някой не ме е разбрал какво имам предвид :

- Програмите, които се чуват през лаптопа.

- Програмите, които се чуват през слушалките.

Искам да направя така, че всичките програми да звучат към слушалките.
    Благодаря предварително .
    Последно редактирано от stanimir.iwanow : 01-01-2013 на 14:21

Мега фен
    има ли звук когато се пуснат програмите от горният скрийншот при показаните настройки?

Да. Просто на мен не ми трябва звукът да излиза от лаптопа. Искам от всички програми звукът да излиза от слушалките.

Мега фен
    а пробвал ли си как работят ако иконката с speaker-а долу е активирана? - пробвай различни конфигурации между устройство и приложения, друг вариант е да видиш какво излиза при десен клик върху каналите
    Последно редактирано от npp : 01-02-2013 на 11:44

Човек... ;дд ...
    Искам просто да си направя всичките програми да са към headphones.
    Speaker не ми трябва ! Speaker е звука от лаптопа.
    Аз искам точно това да избегна. Искам всичките програми да се чуват към слушалките, а не 2 програми да са към слушалките, а останалите, тъй като нямат audio настройки, да се чуват от лаптопа.
    Искам всичките програми да са към headphones, а към Speaker да няма програми.

Отиваш от контролния панел на SOUNDS и от там имаш Independent headphones,та десен клик на тях и properties от там отиваш на advanced и намираш "Exclusive mode" като трябва да НЯМАШ МАРКИРАНО "Allow applications to take exclusive control of this device".Преди аз си оправих звука така,въпреки че от време на време скайп го бъгва и сега...
    Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.

Ъмм.. системата ми е на български и английският ми куца... може ли преведено ? ;дд

Контролен панел>Звук>Независими слушалки>Свойства>Напредна ли(или Разширени)>Позволи на приложенията да получат изключителен контрол над това устройство.
    Последното не трябва да има тикче на него.Грубо казано това ти е превода,въпреки че сам съм го направил(доста ми е тъпо windows на български,просто не бих се оправил )
    Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.

Не подейства ;(

Просто не ми позволява да сложа слушалките като устройство по подразбиране.
    Позволява ми да ги сложа само като " Комуникационно устройство по подразбиране "
    Ето снимка :

Когато click-на, за да ги направя " Устройство по подразбиране " - пак си стои така :

Мега фен
    а пробва ли първо да деактивираш 'speakers/hp', и след това да активираш 'headphones/rtc'?, а видях и че на 'audio device'(най-горе) пише 'забранено', опитай да го разрешиш
    Последно редактирано от npp : 01-10-2013 на 08:34

От Audio Device нищо не се чува. Пробвал съм да го разреша, става, но просто показва, че се чува, а всъщност не е така. Нищо не се чува. Нито от слушалките, нито от вградените колонки на лаптопа. Затова съм го забранил. Просто няма смисъл от него.
    Пробвал съм да деактивирам speakers/hp и тогава в повечето игри (например) ми показва, че нямам audio устройство. Ето снимка как ми излиза, когато изключа Speakers / HP:

(Виж долу до часа)

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си