Имате ли twitter? Харесва ли ви сайта? Ако не ви харесва кажете причините. Тук може да обсъждаме всичко около Twitter и да постваме линкове към профилите си.
Нямам птичка. Не ми харесва самия замисъл и дизайн, въпреки това много хора го използват. Чудя се защо?
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Интересен е и дизайна ми харесва и сега като го направиха потребителите може да си го едитват по техен вкус
Може да научиш много от него ако следваш точните хора.
И кои са тези "точни" хора за българите? камелия, ивана, андреа чалги пумиите като Азис ли? Не мерси.... предпочитам FB, където мога да си пиша с приятели. Аз и само за това го използвам де...
П.П. Да попитам, баннахам ме във FB, не мога да пиша нищо на никой, подяволите написах си Ip-to на един приятел и ме баннаха.![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
Имам twitter - https://twitter.com/ninjaiscrazy - не е лош замисъла на сайта,малко само 160-те символа не ме кефят,всичко останало е готино![]()
Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.
Използвам сайта, но основно, за да се информирам.
Don't hate the hacker,
hate the code!
Това е моя https://twitter.com/maguss4o
Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.
става да си пишеш с приятели ама най-добре си фололваш някви хора дето те интересуват и четеш
Аз ли съм смешен или ти си глупава клюкарка.
Така като те гледам го ползваш, за да се хвалиш само.
Познатите ми, които го ползват редовно, са пълни глупаци, а аз нямам достатъчно свободно време, за да го губя така безсмислено.
Нямаш достатъчно свободно време, за това си 24/7 във форона и го спамиш с безсмислени коментари. За по-малко от 2 месеца направи 800 ненужни мнения :Д
Don't hate the hacker,
hate the code!
Бля бля бля и пак бля бля бля
Не по 24, по 36 часа в денонощието съм тук, а през остналите 7 часа ти се смея на олигофренията в калдата.
Лол, стоиш в калдата :Д
Там дори нямам акаунт :Д
Don't hate the hacker,
hate the code!