- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се боря ли?
Здравеите исках да споделя моятa история или проблем по точно.. обичам едно момиче което бях с нея но поради голямото си самочувствие че съм голям "играч" и тръгнах да се занимавам с друга и до там беше с нашата връзка минаха 2 години от тогава но не спрях да искам през това време отново да съм с нея и отново почнах да се занимавам с нея но тя ме смята да приятел поне така казва и все пак се съгласи да излезем утре и съм пред дилема да се боря ли имам ли шанс...
пп извинете за грешките но просто реших да споделя моят проблем набързо и не се стремях да ползвам пунктоация и т.н..![]()
Последно редактирано от morri : 01-05-2013 на 18:31
Нямаш шанс отписан сЪ отдавна ...
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Аз съм била на мястото на момичето, така че по-скоро нямаш шанс. Поне аз не бих дала де, като си се правил на голям "играч", абсолютно твоя си е вината.
Ако пък й докажеш, че си се променил може и да реши друго, но за да се докажеш трябват много време и усилия. И все пак, не ми се вярва, че ще се съберете пак.
Но от опит глава не боли!
Пробвай се за нея ако толкова я мислиш,но ако успееш помни все пак че тя ти е дала втори шанс.
Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.
На самата среща трябва да усетиш дали тя иска да има нещо повече с теб от приятелство. Това,че е приела поканата ти не означава,че задължително изпитва чувства.Другото,което е, за две години хората се променят и то бая...
Предизвикателство е тя за тебе,пробвай се все пак.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не, това, че се е съгласила да излезете нищо не означава. Както ти вече каза, тя те приема повече като приятел, а приятелите излизат заедно.
Ох много знаете обаче да давате компетентни отговори, сякаш знаете мацката какво мисли за момчето или не... Виж ся, може и да има желание да се съберете отново, може и да няма... може и да знае какво иска, може и да не знае... След срещата ви, помисли си ти самият, познаваш я, дали имаш реален шанс, посъветвай се с ваши общи приятели, на които имаш доверие.. послушай вътрешния си глас, все пак каквото и да става, приеми го, че е за добро... Аз ще те посъветвам да гледаш ведро на всичко, дори и нещо лошо да е, пак намери в него хубавата му страна... Успех!![]()
Естествено че трябва да се бориш (ако наистина го искаш толкова силно). Дори и да не се получи поне ще знаеш че си се опитал) .. Успех!