Здравейте,вече 3 месеца не съм девствена на 20 години съм.От година се опитвахме с моя приятел да го направим и най-накрая стана,та проблема е там,че първите пъти почти не му позволявах да прониква по навътре в влагалището защото много ме болеше,прочетох че било нормално след това започнах да се отпускам повече и на няколко пъти пениса му стигна до края и само един от тях изпитах удоволствие,но ме заболя и казах да спре .И се депресирах,помислих че никога няма да мога да извърша истинският полов акт заради болката.Но последните пъти когато пробване се възбуждам и си влиза без проблем и се излиза също,движенията са нормални,НО аз не изпитвам нищо опитвам се подсъзнателно да се възбудя още повече,но нищо не се получава,а на мен всичко ми изглежда нормално.И аз съм възбудена и той НОРМАЛНО ли е да не изпитвам никакво удоволствие,а ако не е какъв е проблема В МЕН ЛИ Е ?След като ме отвори сме имали интимни отношения около 20-тина пъти от които 5 да са били с пълно проникване без ужасна болка