.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

дали тя иска да правим секс

С приятелката ми сме заедно близо година ако не броим една раздяла.За това време съм заслужил доверието и както и тя моето.Не сме правили секс аз разбира се искам но тя до скоро казваше че още не е готова.преди няколко дни каза че вече иска поговорихме но тогава момента не беше удобен сега постоянно ме мотае кажи искам след 5 минути не искам.днес пак ми каза аз и викам стига се базика вече кажи сериозно а тя каза като не искаш няма да правим нищо.Немога да я разбера защо го прави какво може да означава това.Аз съм на 16 тя е почти на 15.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ми май не иска много много

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Сега хормоните й бушуват,сигурно и на нея й се прави,но не е сигурно дали е готова.Дай й време,не я карай да го правите.Ако наистина смяташ,че си заслужил доверието й,тя сама ще поиска.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на strawberry88
    Явно не е готова още.

Аз я обичам много такаче съм готов да чакам.То и държанието и е не мога да го опиша даже мени се на всеки час но явно си е от възрастта

Явно не е сигурна още дали иска.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от 159357 Виж мнението
    Аз съм на 16 тя е почти на 15.
    Последно редактирано от daniel1995 : 01-05-2013 на 20:06

Ми, предразположи я. Организирай романтична вечеря със срещи. После отидете в спалнята (стаята,леглото) .Започни да я целуваш дълго- примерно над 30 мин. Виж дали се е овлажнила. Започнете първо с петинг- всичко друго само не секс-натискане,баране,вкарване на пръсти. Тя ако ти каже- ама не искам секс- ти й кажи няма да правим, само ще си поиграем малко. И така на нея , ако й хареса - правете всичко друго без секс няколко пъти и след 4-5тия път преминете към същинския секс. Ще подейства. Така ще ти има повече доверие!!!

Благодаря за помоща

Благодаря за помоща
    Ако имаш още въпроси, пиши на лична.

anonymous708973
    Guest
    Издебни я в настроение, в което иска, правете секс. После и да не иска... късно ще е :д

То настроението и идва по телефона

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от airpump Виж мнението
    Ми, предразположи я. Организирай романтична вечеря със срещи. После отидете в спалнята (стаята,леглото) .Започни да я целуваш дълго- примерно над 30 мин. Виж дали се е овлажнила. Започнете първо с петинг- всичко друго само не секс-натискане,баране,вкарване на пръсти. Тя ако ти каже- ама не искам секс- ти й кажи няма да правим, само ще си поиграем малко. И така на нея , ако й хареса - правете всичко друго без секс няколко пъти и след 4-5тия път преминете към същинския секс. Ще подейства. Така ще ти има повече доверие!!!
    Добре,че някой го е написал преди мен...
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

То настроението и идва по телефона
    По телефона...освен ако не искаш само секс по телефона, направи така, че да и дойде настроението и когато сте заедно.

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Не иска. Ако искаше, въобще нямаше да се чуди и да го мисли.
    Трагедията е пълна...

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    като си спомня,ние на по 15-16 какво правихме...а тия изчадия какво правят сега...направо света отива на към зле

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Цитирай Първоначално написано от MarkKnight Виж мнението
    като си спомня,ние на по 15-16 какво правихме...а тия изчадия какво правят сега...направо света отива на към зле
    Има нещо вярно.

А по темата, трябва да я настроиш за секс, не да чакаш тя да се настрои. Само че тия работи дет airpump ти ги разправя са пълна глупост, там 30 минути целуване, вкарване на пръсти и всичките останали глупости. Успееш ли да я съблечеш, смятай че мишката е в капана. Ако направиш пре-сексуалната игра както трябва, да и хареса, можеш спокойно да преминеш към секса.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Еби я в ОЧОТО
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Издебни я в настроение, в което иска, правете секс. После и да не иска... късно ще е :д
    Това ми хареса

Иначе явно и тя самата не знае иска ли, не иска ли.

Да не би да очакваш сериозна постЪпка от 15-годишна? Човече, моля те! Ясно е, че ти на 16, няма как да си хванеш приятелка, която да има свястна мисЪл в главата си. Ясно е обаче, че тя на тези години друга мисЪл освен секс - няма! Просто я изчакай докато ти каже, че иска и го направете. Друг е вЪпроса, че това е педофилия и е противозаконно, но то се е видяло, че ако не си ти, ще е някой друг... Какво да се прави - днешната младеж мисли само за 1 нещо и определено това не са ви уроците

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Боже.. че вие сте деца бе..
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Голям фен Аватара на s40t4
    Вдигни възрастовата граница

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Мацката е на 15 - смятай, че друго не иска в момента. Просто си го прави малко по-забавно Ако не си ти, ще е някой друг. Само внимавай, че на 15 години майка... мАни! Трябва да те местим в Махалата

Прекарвате ли много време заедно? Например ти у тях, тя у вас? Все ще има момент, в който ще сте на леглото, ще се натискате супер здраво, ще сте полуголи, ще й пуснеш ръчичка тук-там, целувки пак тук-там... Е паааа тогава, ако пак не иска не знам какво трябва да направиш...

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    Изчакай я още месец или два и през това време й повтаряй ,,Няма да правим секс, докато не си напълно готова". Тя тъкмо ще стане на 15. Цаката му е, че когато ти не искаш, тя ще иска. Затова ти казвам: още месец си го дръж в гащите :р
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си