.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 91

Тема: Тъжен съм

Hybrid View

и аз съм тъжен, от месеци, ама не е като вас от любов. В очите на всички съм перфектния син/внук/приятел/познат в очите на нашите така и не успях да се издигна и да си върна доверието. И с тва "не ми пука" и да теглиш майните на всичко категорично не става, направих го преди време и сега всеки ден си блъскам главата и си повтарям, че можеше нещата да се развият и по друг начин, ама ква файда да лепиш счупеното..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    и аз съм тъжен, от месеци, ама не е като вас от любов. В очите на всички съм перфектния син/внук/приятел/познат в очите на нашите така и не успях да се издигна и да си върна доверието. И с тва "не ми пука" и да теглиш майните на всичко категорично не става, направих го преди време и сега всеки ден си блъскам главата и си повтарям, че можеше нещата да се развият и по друг начин, ама ква файда да лепиш счупеното..
    понякога има ... сам трябва да прецениш дали трябва.. винаги можеш да поправиш нещо,стига да искаш и да има за какво... а аз с родители отдавна съм казала,че не се спори - те си знаят тяхното,живели са в друго време и толкоз !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си