.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Wonderstruck by Taylor Swift

Исках да попитам някой намирал ли е този парфюм (така изглежда) http://www.google.bg/imgres?num=10&h...nh4GQBQ&zoom=1 в България? И дали го има в Сефора, още не съм ходила там, ако някой знае, моля да ми каже мерси предварително
    "Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш!"

Мега фен Аватара на strawberry88
    И аз много го исках и питах във форума, но никой не ми отговори. Никъде не съм го виждала в България.Явно го няма.Освен по интернет да се поръча.Не знам.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Сега го погледах и мисля, че ще ми хареса като аромат. Ако някой знае къде във Варна /нахална съм ;д/ го има да сподели.

Супер фен Аватара на marble
    И аз се чудех скоро. Много го хвалят youtube дамите. Аз утре ще ходs до Сефора и мога да ги попитам кога ще стигне и до нас. :>

ооо попитай моля те и сподели после. аз вчера го гледах в Амазон.ком в момента 50мл. е намален на 35 долара (около 50лв.) и доставката е още 16 ддолара (24лв.), ама аз като никога не съм го помирисвала не смея да си поръчам... то не е скъпо за 50мл, ама то на всеки човек различно мирише парфюма и ако не ми хареса какво правя.. Много съм недоволна колко ни е ограничен пазара..
    "Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш!"

Супер фен Аватара на marble
    Значи днеска ходих в Сердика и в douglas казаха, че нямат още сведения кога ще дойде до нас.

Мега фен Аватара на strawberry88
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си