- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Wonderstruck by Taylor Swift
Исках да попитам някой намирал ли е този парфюм (така изглежда) http://www.google.bg/imgres?num=10&h...nh4GQBQ&zoom=1 в България? И дали го има в Сефора, още не съм ходила там, ако някой знае, моля да ми кажемерси предварително
![]()
"Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш!"
И аз много го исках и питах във форума, но никой не ми отговори.![]()
Никъде не съм го виждала в България.Явно го няма.Освен по интернет да се поръча.Не знам.
Сега го погледах и мисля, че ще ми хареса като аромат. Ако някой знае къде във Варна /нахална съм ;д/ го има да сподели.
И аз се чудех скоро. Много го хвалят youtube дамите. Аз утре ще ходs до Сефора и мога да ги попитам кога ще стигне и до нас. :>
ооо попитай моля теи сподели после. аз вчера го гледах в Амазон.ком в момента 50мл. е намален на 35 долара (около 50лв.) и доставката е още 16 ддолара (24лв.), ама аз като никога не съм го помирисвала не смея да си поръчам... то не е скъпо за 50мл, ама то на всеки човек различно мирише парфюма и ако не ми хареса какво правя.. Много съм недоволна колко ни е ограничен пазара..
"Ако успееш да прекараш един съвършено безцелен следобед, по съвършено безцелен начин, значи си се научил да живееш!"
Значи днеска ходих в Сердика и в douglas казаха, че нямат още сведения кога ще дойде до нас.