.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 182
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Така ли? Аз мисля, че и аз, и ТheBeliever, и granger, и magita сме против тройките. Поня така съм забелязала из темите. За кои по-точно говориш?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Защото поста ти беше след моя и не беше насочен към никого определено.

М****, има разлика между тесногръдие и наличие на определени граници. Просто при някои хора въпросните граници са изключително тесни чак до степен, в която стават обидни за отсрещния човек. Аз още не съм получила отговор на въпроса как реагира твоята приятелка, когато и каза, че те е гнус да я лижеш. Интересно ми е.

autumn66, не беше към теб, а към автора.
    Предполагам, че не сте толкова наивни да си мислите, че нещата се развиват така:
    1. Сваляме се
    2. Уединяваме се някъде
    3. Тя прави свирки
    4. Става и иска да се целуваме, а аз казвам - НЕ!

Просто още в самото начало предупреждавам и споделям, че ако това е проблем, то аз не държа да ми се прави орална любов и на мен. Мога да се контролирам. А жертвата в удоволствието от моя страна, я приемам като нещо необходимо с цел да няма по нататъшни конфронтации между нас.

Аз още не съм получила отговор на въпроса как реагира твоята приятелка, когато и каза, че те е гнус да я лижеш. Интересно ми е.
    На мен това също ми е много интересно! М****, ще вземе да ти се случи да се влюбиш много в някоя девойка, която има нормално отношение към секса, иска да я лижат и да я целуват след свирки ииии кво ще правиш тогава, не знам!

Имам едно лично наблюдение, че ограничените в сексуален план хора са ограничени и в живота, в разбиранията си, в ъв всичко.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не знам защо ти е проблем. Целувките уста в уста са в пъти по нехигиенични и пренасят стотици повече бактерии.

Повече от фен Аватара на autumn666
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Предполагам, че не сте толкова наивни да си мислите, че нещата се развиват така:
    1. Сваляме се
    2. Уединяваме се някъде
    3. Тя прави свирки

Просто още в самото начало предупреждавам и споделям, че ако това е проблем, то аз не държа да ми се прави орална любов и на мен. Мога да се контролирам. А жертвата в удоволствието от моя страна, я приемам като нещо необходимо с цел да няма по нататъшни конфронтации между нас.
    Въпроса и беше как реагира приятелката ти, когато и казваш, че те е гнус да я лижеш, а не да те целува след орална.
    Интересно ми стана и на мен.

П.П И аз съм против тройките.
    Винаги поставяш много странни аргументи, сигурно вече нямаш какво да кажеш.

Голям фен Аватара на magita
    M*** и да стигна с ПРИЯТЕЛЯ МИ до тройка едно е да духам на приятеля ми и след т'ва да целувам само него... друго е да духам на някъв рандом човек и да тръгна да целувам приятеля си... ОКЕЕЕЕЕЙ...
    Едно е да те е гнус от самия себе си, съвсем друго е да те е гнус от друг мъж... ЛОл започваш да развиваш все по-глупави теории, за да докажеш, че си прав, но не успяваш по никакъв начин
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Град
    София
    1. Сваляме се
    2. Уединяваме се някъде
    3. Тя прави свирки

Не питах за това. Попитах за лизане. Ти каза, че отказваш да лижеш приятелката си. Е? Когато тя попита кротко:"Защо не обичаш да лижеш?" без значение дали пита в кревата, на масата или докато си седите на някоя пейка, ти какво отговаряш? Че те е гнус, че така са те учили, че не е хигиенично?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не му духаш значи.

Мале, на такъв да попадна... не знам дали бих се смяла или бих гледала ЕЕЕЕЙ ТАКА.
    нали
    и ще ми го каже един път , и аз втори път ще отида и пак ще му духам и пак ще ми каже така
    да, ама на 34 февруари
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Кво обидно намирате в това да си измиеш зъбите , след като си ми гълтата спермата ?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    На мен това също ми е много интересно! М****, ще вземе да ти се случи да се влюбиш много в някоя девойка, която има нормално отношение към секса, иска да я лижат и да я целуват след свирки ииии кво ще правиш тогава, не знам!

Имам едно лично наблюдение, че ограничените в сексуален план хора са ограничени и в живота, в разбиранията си, в ъв всичко.
    Мисля, че съм отговорил на въпроса на SisiStrange преди твоя коментар?
    По отношение на ограничението в живота - дай ми изключително пълна дефиниция на това човек да бъде ограничен?
    Това, че съм ограничен в нещо в сексуален план, автоматично ли ме прави ограничен в друг аспект?

Общо взето смятате ли, че жените са по-големи егоисти от мъжете. Защо, ако аз направя компромис и откажа орална любов, да не очаквам същото и от момичето? Да не би жените да имат по-големи права на този свят от мъжете?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Откъде пък реши,че имаме по-големи права? Измисляш някакви супер странни неща,като няма какво вече да казваш по темата.
    maDamn

Град
    София
    В твоя случай ти имаш по-големи права. Ти отказваш лизане, тя не ти отказва свирки. Дали е честно?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Общо взето смятате ли, че жените са по-големи егоисти от мъжете. Защо, ако аз направя компромис и откажа орална любов, да не очаквам същото и от момичето? Да не би жените да имат по-големи права на този свят от мъжете?
    Тука се оплетох малко... но се тая
    Да кажем, че съм го разбрала... Не знаеш ние какво правим в леглото, за да говориш дали сме егоисти или не... Ти съвсем ясно изрази позицията си и можем да е те коментираме колкото искаш... Никоя от нас не е казала НЯМА ДА НАПРАВЯ ЕДИ КАКВО СИ... И не не мисля, че съм егоист на тема Секс - освен, ако не включва извратените му там работи...

ПС: пуснаха една серия на монк, дали не си прекалил с тоя сериал, че си такъв филмар на тема микроби и бактерии и болести
    No driving, no sleeping
    Say you wanna party
    Let's party alright

Май самият не осъзнаваш вече колко си личи как се опитваш да увърташ по всякакъв начин.
    Темата е целувки след орална любов. Ти говориш за това, как баба ти те е научила да се гнусиш от кучета и как жените имаме по-големи права.
    Когато някоя от нас даде аргумент, ти се опитваш да ни затапиш с това, как утре сме щяли да откажем анален или тройка. При положение, че си нямаш и на представа как стоят нещата в нашите връзки.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Откъде пък реши,че имаме по-големи права? Измисляш някакви супер странни неща,като няма какво вече да казваш по темата.
    Ооо, повярвай ми - стига да МОЖЕШ да мислиш малко в по-голям мащаб, ще разбереш позицията ми. А и пак повтарям - вие учили ли сте биология? В първите мои коментари споменах, че физиологията при мъжа е устроена по начин, при който двата канала - за урина и за сперма, се съединяват много преди края на главичката. Представи си, че не ме е гнус от моята сперма, а от моята урина, тогава какво? Да почна и от нея да не се гнуся, така ли? След някоя и друга на деградация на обществото няма да се изумя, ако почнат да се развиват и теории, че и в екстрементите ни (използвам тази дума, че употребата на другата не и е място тук) няма нищо лошо.

Общо взето тук се прокрадват теории за "назад към природата". Утре няма да има нищо лошо да ходим голи (стига атмосферните условия да го позволяват) и т.н.
    Аз ПАК ПОВТАРЯМ ЗА N-ти път - не се опреличавам на животно, което не му пречи да си самоизлизва гениталиите, и което по този начин се самопочиства.

Ако това ме прави ограничен, темеруд, странен и т.н. според обществото - добре, такъв съм.

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от autumn666 Виж мнението
    Май самият не осъзнаваш вече колко си личи как се опитваш да увърташ по всякакъв начин.
    Темата е целувки след орална любов. Ти говориш за това, как баба ти те е научила да се гнусиш от кучета и как жените имаме по-големи права.
    Когато някоя от нас даде аргумент, ти се опитваш да ни затапиш с това, как утре сме щяли да откажем анален или тройка. При положение, че си нямаш и на представа как стоят нещата в нашите връзки.
    мЪного добре казано.
    maDamn

Град
    Beyond reality
    Ооо, повярвай ми - стига да МОЖЕШ да мислиш малко в по-голям мащаб, ще разбереш позицията ми. А и пак повтарям - вие учили ли сте биология? В първите мои коментари споменах, че физиологията при мъжа е устроена по начин, при който двата канала - за урина и за сперма, се съединяват много преди края на главичката. Представи си, че не ме е гнус от моята сперма, а от моята урина, тогава какво? Да почна и от нея да не се гнуся, така ли? След някоя и друга на деградация на обществото няма да се изумя, ако почнат да се развиват и теории, че и в екстрементите ни (използвам тази дума, че употребата на другата не и е място тук) няма нищо лошо.

Общо взето тук се прокрадват теории за "назад към природата". Утре няма да има нищо лошо да ходим голи (стига атмосферните условия да го позволяват) и т.н.
    Аз ПАК ПОВТАРЯМ ЗА N-ти път - не се опреличавам на животно, което не му пречи да си самоизлизва гениталиите, и което по този начин се самопочиства.

Ако това ме прави ограничен, темеруд, странен и т.н. според обществото - добре, такъв съм.
    Оооо , да , значи искаш да ми кажеш ,че ти хвърляш някакви примеси между сперма и урина. Осъзнай се, няма какво да кажеш вече по темата и измисляш куп глупости. Никой не е казал ,че трябва да си човъркаме из екскрементите.
    Явно не можем да се разберем по въпроса. Имам достатъчно широк поглед над нещата , за да казвам ,каквото мисля. И пак казвам,това че определяте други ,като някакви си ,само защото възгледите ви не съвпадат с вашите е безкрайно глупаво. (това примера с Би и хомосексуалистите)
    maDamn

Град
    София
    Мда, да знаеш, че защото ми е кеф да доставям удоволствие на мъжа ми, значи съм животно.

И да, учили сме биология. Ако ТИ беше учил биология, щеше да знаеш, че е невъзможно да изпуснеш урина, докато правиш секс. Докато си в състояние на ерекция по право. Тъй че в спермата няма как да има и капчица. Камо ли пък след като момичето преглътне и те целуне да "си оближеш урината".

ПП. Мисля, че вече наистина се чудиш каква глупост да измислиш.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Оооо , да , значи искаш да ми кажеш ,че ти хвърляш някакви примеси между сперма и урина. Осъзнай се, няма какво да кажеш вече по темата и измисляш куп глупости. Никой не е казал ,че трябва да си човъркаме из екскрементите.
    Явно не можем да се разберем по въпроса. Имам достатъчно широк поглед над нещата , за да казвам ,каквото мисля. И пак казвам,това че определяте други ,като някакви си ,само защото възгледите ви не съвпадат с вашите е безкрайно глупаво. (това примера с Би и хомосексуалистите)
    Теб това ли най-много те подразни? Това си е мое мнение, не твое. Ако не си комплексирана от нещо в реалния живот, не би следвало да ти пука какво пиша аз, а особено, ако е насочено не директно срещу теб, а срещу мъже, които го правят.

Може би си мисли, че все едно той си духа ;D

Предполагам осъзнаваш, че когато пенисът ти е във възбудено състояние, пикочният канал е затворен?!
    Ти го изкарваш сякаш си и се изпикал в устата и после тя те насилва да се целувате.
    Ебати глупостите.
    Щом си такъв манияк на тема хигиена, предполагам се бършеш или миеш след като се изходиш... дафък
    Какво общо има урината ти?!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Но нямаш против да оприличаваш партньорката си на животно, позволявайки й да ти облизва гениталиите и да ти пие соковете? Двуличието, което проявяваш по този въпрос, е изумително.

Още чакам отговор на въпроса защо характеризираш мъж, който целува приятелката си след орална, като хомосексуалист.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен
    Мда, да знаеш, че защото ми е кеф да доставям удоволствие на мъжа ми, значи съм животно.

И да, учили сме биология. Ако ТИ беше учил биология, щеше да знаеш, че е невъзможно да изпуснеш урина, докато правиш секс. Докато си в състояние на ерекция по право. Тъй че в спермата няма как да има и капчица. Камо ли пък след като момичето преглътне и те целуне да "си оближеш урината".

ПП. Мисля, че вече наистина се чудиш каква глупост да измислиш.
    ОК, съгласен съм с теб! Много добре знам, че докато ми е в ерекция не мога да пикая. Но самия факт, че двете неща минават по "една и съща пътека" и може да се случат във времето непосредствено едно след друго... ето тук е разковничето. Пък и отново повтарям - знам, че съм параноичен на тема кучета, въпреки че животните са наистина ценен човешки приятел. Много хора дължат живота си на кучетата-спасители, друга голяма част от населението "вижда" заобикалящия ги свят чрез тях. И знам, че проблемът е в мен.
    В тази връзка написах, че ако момичето не е склонно да ме приеме с всичките ми предимства и недостатъци, то е логично, че нямаме бъдеще.

Ахахаха кефи ме как само жени го нападаме... ;д горкия, вече не знае какво се случва с него
    No driving, no sleeping
    Say you wanna party
    Let's party alright

Град
    Beyond reality
    Да тва ме подразни най-много, затова ти казах ,че си тесногръд.
    Мда.
    Мисля,че отдавна се отклонихме от темата , аз ви желая приятна вечер и се радвам ,че приятеля ми не е като теб!
    maDamn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си