.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 182

Hybrid View

Голям фен Аватара на magita
    M*** и да стигна с ПРИЯТЕЛЯ МИ до тройка едно е да духам на приятеля ми и след т'ва да целувам само него... друго е да духам на някъв рандом човек и да тръгна да целувам приятеля си... ОКЕЕЕЕЕЙ...
    Едно е да те е гнус от самия себе си, съвсем друго е да те е гнус от друг мъж... ЛОл започваш да развиваш все по-глупави теории, за да докажеш, че си прав, но не успяваш по никакъв начин
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Кво обидно намирате в това да си измиеш зъбите , след като си ми гълтата спермата ?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Откъде пък реши,че имаме по-големи права? Измисляш някакви супер странни неща,като няма какво вече да казваш по темата.
    maDamn

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Откъде пък реши,че имаме по-големи права? Измисляш някакви супер странни неща,като няма какво вече да казваш по темата.
    Ооо, повярвай ми - стига да МОЖЕШ да мислиш малко в по-голям мащаб, ще разбереш позицията ми. А и пак повтарям - вие учили ли сте биология? В първите мои коментари споменах, че физиологията при мъжа е устроена по начин, при който двата канала - за урина и за сперма, се съединяват много преди края на главичката. Представи си, че не ме е гнус от моята сперма, а от моята урина, тогава какво? Да почна и от нея да не се гнуся, така ли? След някоя и друга на деградация на обществото няма да се изумя, ако почнат да се развиват и теории, че и в екстрементите ни (използвам тази дума, че употребата на другата не и е място тук) няма нищо лошо.

Общо взето тук се прокрадват теории за "назад към природата". Утре няма да има нищо лошо да ходим голи (стига атмосферните условия да го позволяват) и т.н.
    Аз ПАК ПОВТАРЯМ ЗА N-ти път - не се опреличавам на животно, което не му пречи да си самоизлизва гениталиите, и което по този начин се самопочиства.

Ако това ме прави ограничен, темеруд, странен и т.н. според обществото - добре, такъв съм.

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Ооо, повярвай ми - стига да МОЖЕШ да мислиш малко в по-голям мащаб, ще разбереш позицията ми. А и пак повтарям - вие учили ли сте биология? В първите мои коментари споменах, че физиологията при мъжа е устроена по начин, при който двата канала - за урина и за сперма, се съединяват много преди края на главичката. Представи си, че не ме е гнус от моята сперма, а от моята урина, тогава какво? Да почна и от нея да не се гнуся, така ли? След някоя и друга на деградация на обществото няма да се изумя, ако почнат да се развиват и теории, че и в екстрементите ни (използвам тази дума, че употребата на другата не и е място тук) няма нищо лошо.

Общо взето тук се прокрадват теории за "назад към природата". Утре няма да има нищо лошо да ходим голи (стига атмосферните условия да го позволяват) и т.н.
    Аз ПАК ПОВТАРЯМ ЗА N-ти път - не се опреличавам на животно, което не му пречи да си самоизлизва гениталиите, и което по този начин се самопочиства.

Ако това ме прави ограничен, темеруд, странен и т.н. според обществото - добре, такъв съм.
    Оооо , да , значи искаш да ми кажеш ,че ти хвърляш някакви примеси между сперма и урина. Осъзнай се, няма какво да кажеш вече по темата и измисляш куп глупости. Никой не е казал ,че трябва да си човъркаме из екскрементите.
    Явно не можем да се разберем по въпроса. Имам достатъчно широк поглед над нещата , за да казвам ,каквото мисля. И пак казвам,това че определяте други ,като някакви си ,само защото възгледите ви не съвпадат с вашите е безкрайно глупаво. (това примера с Би и хомосексуалистите)
    maDamn

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Оооо , да , значи искаш да ми кажеш ,че ти хвърляш някакви примеси между сперма и урина. Осъзнай се, няма какво да кажеш вече по темата и измисляш куп глупости. Никой не е казал ,че трябва да си човъркаме из екскрементите.
    Явно не можем да се разберем по въпроса. Имам достатъчно широк поглед над нещата , за да казвам ,каквото мисля. И пак казвам,това че определяте други ,като някакви си ,само защото възгледите ви не съвпадат с вашите е безкрайно глупаво. (това примера с Би и хомосексуалистите)
    Теб това ли най-много те подразни? Това си е мое мнение, не твое. Ако не си комплексирана от нещо в реалния живот, не би следвало да ти пука какво пиша аз, а особено, ако е насочено не директно срещу теб, а срещу мъже, които го правят.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Но нямаш против да оприличаваш партньорката си на животно, позволявайки й да ти облизва гениталиите и да ти пие соковете? Двуличието, което проявяваш по този въпрос, е изумително.

Още чакам отговор на въпроса защо характеризираш мъж, който целува приятелката си след орална, като хомосексуалист.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Но нямаш против да оприличаваш партньорката си на животно, позволявайки й да ти облизва гениталиите и да ти пие соковете? Двуличието, което проявяваш по този въпрос, е изумително.

Още чакам отговор на въпроса защо характеризираш мъж, който целува приятелката си след орална, като хомосексуалист.
    Мда. Аз съм любопитна по същите 2 въпроса заедно с онзи все още неотговорен въпрос:

Е? Когато тя попита кротко:"Защо не обичаш да лижеш?" без значение дали пита в кревата, на масата или докато си седите на някоя пейка, ти какво отговаряш? Че те е гнус, че така са те учили, че не е хигиенично?
    ПП. granger е права май, та скоро и аз се насочвам към по-забавни занимания.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен
    @ Всички:
    За мен не е нормално човек да си лиже секретите, независимо дали в тях има феромони, протеини, фруктози и т.н.
    В тази връзка не мисля, че е нормално мъж да си опитва спермата (съзнателно или несъзнателно, след като същата първо се е пренесла по устата на момичето, а след това чрез целувка - и по неговата).

Но пак повтарям - това е според мен. И пак според моя мироглед - мъж опитал своята сперма има нещо прикрито гейско в себе си. Не твърдя, че съм световен авторитет и да държа да си наложа мнението по един или друг начин на някого или на всички.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Но пак повтарям - това е според мен. И пак според моя мироглед - мъж опитал своята сперма има нещо прикрито гейско в себе си. Не твърдя, че съм световен авторитет и да държа да си наложа мнението по един или друг начин на някого или на всички.
    А мъж, който се самозадоволява има ли нещо прикрито гейско в себе си? Все пак си играе с мъжки полов орган, нали така?

Виждаш ли колко абсурдно звучи аргумента ти? (ако може въобще да се нарече аргумент)
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на draid
    @ Всички:
    За мен не е нормално човек да си лиже секретите, независимо дали в тях има феромони, протеини, фруктози и т.н.
    В тази връзка не мисля, че е нормално мъж да си опитва спермата (съзнателно или несъзнателно, след като същата първо се е пренесла по устата на момичето, а след това чрез целувка - и по неговата).

Добре ти се пази да не бъдеш гей, докато "гейовете" ще чукат мацки които знаят какво правят, ще получават френска и ще се кефят на макс, че са гейове.

Мега фен
    Град
    <3
    @ Всички:

Значи не е нормално човек да си лиже секретите, ама момичето ти може да ти ги лиже?
    И моля те, не се оправдавай с това, че е гейско. Не е гейско, просто кажи, че те е гнус. Да, сега ще ти разкрия една голяма тайна - може да те е гнус от собствената ти течност (да не споменавам какви други неща криеш в тялото си).

Ето моето мнение - Ако бях мъж, нямаше да искам да целувам момичето, ако цялата й уста е в сперма и й излиза от устата, все едно е болна от бяс. За това ви разбирам момчетата (макар, че на някои им харесва). НО! Е адски абсурдно да не искаш да си целуваш момичето след като ти е правила свирка, или след като си й свършил в устата и си е преглътнала всичко/пила е вода/нещо си там/не е олигавена в сперма. Бля. Обидно е.
    По-НЕмъжко е да я накараш да си измие зъбите. Все едно да виждаш момиче как писка, че си и изцапал косата/лицето... ама това е момиче все пак..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Казах, че имам лично наблюдение върху такива случаи, не съм казала, че и ти си сред тях, само споменах. Не те познавам да знам какъв си, но във форума се показа ОГРАНИЧЕН.

SisiStrange, Granger, magita и другите успяха да те провокират до толкова, че вече се чудиш от къде да си измисляш доводи...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Казах, че имам лично наблюдение върху такива случаи, не съм казала, че и ти си сред тях, само споменах. Не те познавам да знам какъв си, но във форума се показа ОГРАНИЧЕН.

SisiStrange, Granger, magita и другите успяха да те провокират до толкова, че вече се чудиш от къде да си измисляш доводи...
    Е, то срещу сговорна дружина амазонки (влагам добрия смисъл на думата - красиви, атлетични, самостоятелни и независими жени) малцина успяват да стигнат до тук. Няма начин за крайна моя "победа"

@ Момичета, извинявам ви се, че ви поизнервих в този почивен ден и да съгласен съм, че тук не е правилното място за релакс! Голям човек съм, знам кога съм загубил (а в този случай нещата бяха ясни още в началото), но все пак реших да споделя принципите и възгледите си (колкото странни и невероятни да ви звучат).

И все пак - отново пускам линк към една (според мен) много добра песен - Sweet Dreams

Град
    София
    В твоя случай ти имаш по-големи права. Ти отказваш лизане, тя не ти отказва свирки. Дали е честно?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Повече от фен Аватара на autumn666
    Май самият не осъзнаваш вече колко си личи как се опитваш да увърташ по всякакъв начин.
    Темата е целувки след орална любов. Ти говориш за това, как баба ти те е научила да се гнусиш от кучета и как жените имаме по-големи права.
    Когато някоя от нас даде аргумент, ти се опитваш да ни затапиш с това, как утре сме щяли да откажем анален или тройка. При положение, че си нямаш и на представа как стоят нещата в нашите връзки.

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от autumn666 Виж мнението
    Май самият не осъзнаваш вече колко си личи как се опитваш да увърташ по всякакъв начин.
    Темата е целувки след орална любов. Ти говориш за това, как баба ти те е научила да се гнусиш от кучета и как жените имаме по-големи права.
    Когато някоя от нас даде аргумент, ти се опитваш да ни затапиш с това, как утре сме щяли да откажем анален или тройка. При положение, че си нямаш и на представа как стоят нещата в нашите връзки.
    мЪного добре казано.
    maDamn

Град
    София
    Мда, да знаеш, че защото ми е кеф да доставям удоволствие на мъжа ми, значи съм животно.

И да, учили сме биология. Ако ТИ беше учил биология, щеше да знаеш, че е невъзможно да изпуснеш урина, докато правиш секс. Докато си в състояние на ерекция по право. Тъй че в спермата няма как да има и капчица. Камо ли пък след като момичето преглътне и те целуне да "си оближеш урината".

ПП. Мисля, че вече наистина се чудиш каква глупост да измислиш.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Мда, да знаеш, че защото ми е кеф да доставям удоволствие на мъжа ми, значи съм животно.

И да, учили сме биология. Ако ТИ беше учил биология, щеше да знаеш, че е невъзможно да изпуснеш урина, докато правиш секс. Докато си в състояние на ерекция по право. Тъй че в спермата няма как да има и капчица. Камо ли пък след като момичето преглътне и те целуне да "си оближеш урината".

ПП. Мисля, че вече наистина се чудиш каква глупост да измислиш.
    ОК, съгласен съм с теб! Много добре знам, че докато ми е в ерекция не мога да пикая. Но самия факт, че двете неща минават по "една и съща пътека" и може да се случат във времето непосредствено едно след друго... ето тук е разковничето. Пък и отново повтарям - знам, че съм параноичен на тема кучета, въпреки че животните са наистина ценен човешки приятел. Много хора дължат живота си на кучетата-спасители, друга голяма част от населението "вижда" заобикалящия ги свят чрез тях. И знам, че проблемът е в мен.
    В тази връзка написах, че ако момичето не е склонно да ме приеме с всичките ми предимства и недостатъци, то е логично, че нямаме бъдеще.

Може би си мисли, че все едно той си духа ;D

Предполагам осъзнаваш, че когато пенисът ти е във възбудено състояние, пикочният канал е затворен?!
    Ти го изкарваш сякаш си и се изпикал в устата и после тя те насилва да се целувате.
    Ебати глупостите.
    Щом си такъв манияк на тема хигиена, предполагам се бършеш или миеш след като се изходиш... дафък
    Какво общо има урината ти?!

Голям фен Аватара на magita
    Ахахаха кефи ме как само жени го нападаме... ;д горкия, вече не знае какво се случва с него
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Град
    Beyond reality
    Да тва ме подразни най-много, затова ти казах ,че си тесногръд.
    Мда.
    Мисля,че отдавна се отклонихме от темата , аз ви желая приятна вечер и се радвам ,че приятеля ми не е като теб!
    maDamn

И на мен ми е интересно, защо определяш мъжете, които целуват момичета след орална, като гейове.
    Теб това ли най-много те подразни? Това си е мое мнение, не твое. Ако не си комплексирана от нещо в реалния живот, не би следвало да ти пука какво пиша аз, а особено, ако е насочено не директно срещу теб, а срещу мъже, които го правят.
    Това означава, че е насочено към приятеля и, който го прави, примерно?!
    Казваш, че е гей.
    НЕРЕАЛНО ограничено мислене, което дори няма логика. Измисляш си стереотип и слагаш много мъже в него, просто защото не те кефи това, което правят. Само и единствено защото не се гнусят от СОБСТВЕНАТА си сперма.
    Окей, ако да речем правят тройка и един мъж се гнуси от тази на друг мъж - ДОБРЕ.
    Но това си е НЕГОВАТА сперма. Значи ако не го е гнус от себе си, е гей.
    Аргументирай се, де.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    От мъжка гледна точка ще кажа, че не виждам нищо гнусно в това да целунеш приятелката си след орална.

M**** да не си фен на Монк?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си