- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- След като му духам, не иска да се целуваме!
Ооо, повярвай ми - стига да МОЖЕШ да мислиш малко в по-голям мащаб, ще разбереш позицията ми. А и пак повтарям - вие учили ли сте биология? В първите мои коментари споменах, че физиологията при мъжа е устроена по начин, при който двата канала - за урина и за сперма, се съединяват много преди края на главичката. Представи си, че не ме е гнус от моята сперма, а от моята урина, тогава какво? Да почна и от нея да не се гнуся, така ли? След някоя и друга на деградация на обществото няма да се изумя, ако почнат да се развиват и теории, че и в екстрементите ни (използвам тази дума, че употребата на другата не и е място тук) няма нищо лошо.
Общо взето тук се прокрадват теории за "назад към природата". Утре няма да има нищо лошо да ходим голи (стига атмосферните условия да го позволяват) и т.н.
Аз ПАК ПОВТАРЯМ ЗА N-ти път - не се опреличавам на животно, което не му пречи да си самоизлизва гениталиите, и което по този начин се самопочиства.
Ако това ме прави ограничен, темеруд, странен и т.н. според обществото - добре, такъв съм.