.
Резултати от 1 до 25 от общо 182

Threaded View

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Аха, само ми е интересно ти самият не лижеш и ако го правиш, то тогава какво, плюеш ли?
    Да, не лижа! Но пък това изобщо не ми пречи - освен със среден по всички стандарти размер на члена, Господ ме е дарил и с дълги пръсти на ръцете.
    Просташко е да казвам, че съм си мерил педята (от върха на палеца до върха на кутрето в разпъната длан), но да - правил съм го. И тя е 25 см. Всеки е способен, дори и момичетата - да се уверят що за дължина е това. За инфо - въпреки, че не участват в измерването на педята, дължината на средните ми пръсти на двете ръце е около 9,5 см. Вижте си сега вашите, колко са дълги. А след това проверете дали имате и по-дълги езици.

Така, че езикът ми се компенсира от 10 малки и сръчни помощника на основния приятел - "дядо" Коледа, който носи най-голяма радост на послушните и непослушни момичета.

Едит: А да - забравих да спомена, че измерването го правя не от кокалчето на ръката, а от края на ципата, която свързва показалците със средните пръсти. Ако си ги мерите от кокалчетата, то тогава пръстите ми са по 11 см.
    Последно редактирано от M**** : 01-06-2013 на 00:22

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си