Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
Афф. На това мъж ли му се вика вече, ако го направи? Явно доста съм назад с нещата, хаха. Като оставим въпроса за хигиената (понеже явно това ти служи за оправдание) имам въпрос към теб: Ако не бе възпитан така, както си, отново ли щеше да имаш такива виждания за нещата? Защо?
Може би не! Но както е казал народът - първите 7 години формират човека. След това не мож' го промени.
До накъде това е причината да изпитвам адска гнусливост от кучетата - независимо какви са по размер и порода...
Просто като много малък баба ми ми разправяше как някакво дете умряло след като се заразило с кучешка тения и тя дала усложнения. Оттогава - ако ще кучето да е световен породист шампион, с паспорт по подробен от моя и с ваксинации многократно повече от тези, които са правени на мен - не ми го хвали. А направо се отвращавам когато видя някой да си целува кучето в уста... Ггхгхгг, само при мисъл и...

Но виж - с котките и котараците нямам проблеми, въпреки че и те пренасят зарази...

А да - не си падам по допира и с домашни животни ( различни от котки, мишки, хамстери и т.н. подобни гризачи), защото - да си призная, ме е страх от кърлежите. Не, че не ме е хапал един преди 6 години на морето. Тогава дори сам си го извадих и не съм ходил на лекар за ваксинация и/или изследване на екто-паразита за зарази. Паниката идва от това, че докато си в контакт с животните, може да ти се прехвърлят повече от един и да се впият на места, където сам няма да можеш да си ги извадиш. :/