- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- След като му духам, не иска да се целуваме!
Към М****:
Басирам се, че едно 90% от форума са възпитавани да си мият ръцете след ходене до тоалетната и да спазват хигиена. Това няма нищо общо със свирки и лизане. Те са начин да доставиш удоволствие и сериозно, не виждам нищо нехигиенично в тях, ако хората са чистоплътни. Абсолютна глупост е да сравняваш пръстите си с езика. За теб само вагина ли има? Чувал ли си за клитор, а за клиторен оргазъм? Обясняваш на Холи, че било жалко приятеля и да може да я задоволява само с език. Колко избирателно. Човекът просто я задоволява И с език, И с пенис, И с пръсти. Както важи за повечето дами тук. И моя приятел прави И трите и не съм готова да се откажа, от което и да е от тях. Разликата е гигантска между топло, влажно езиче и пръст. Изумително е, че не можеш да я забележиш.
След орален секс ме целува и още как, а можеш да си сигурен, че не е хомо, би или там, каквато друга глупост измисли. И да, също е възпитаван да си мие ръцете след тоалетна. Просто не се гнуси от себе си или от мен. Няма и от какво. Затова си има сапун и вода.
Ходила съм с такъв като теб. И него го беше гнус от лизане или от целувки след свирки. Изключително изнежено човече и гнусливо. За него, виж, много хора са ме питали сигурна ли съм, че не е гей. През цялата ни връзка се чудех какво ли не ми е наред при все, че съм много чистоплътна.
ПП. Къде точно намери място за сравнение между менструална кръв и сперма? Спермата съдържа сперматозоиди, белтъци и фруктоза (общо взето). От кое точно да се гнуси човек? Менструалната кръв съдържа обеления функционален слой на лигавицата на матката, кръв и неоплодена яйцеклетка. Мирише на желязо, защото е кръв. Нормално човек да не умира да се оплеска с тази течност. И аз не бих.
Последно редактирано от SisiStrange : 01-06-2013 на 10:28
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()