.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Директно ще ти е трудно.

Тръгнете да се събличате и малко преди момента, в който... ножът опира до кокала, му кажи, че искаш да направи нещо за теб с влажен поглед в очите.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Директно ще ти е трудно.

Тръгнете да се събличате и малко преди момента, в който... ножът опира до кокала, му кажи, че искаш да направи нещо за теб с влажен поглед в очите.
    И на въпроса "Ама нали каза, че мразиш да те лижат"? Най-добре да си сложи картите на масата. Няма да й е лесно, но ще избегне допълнителни недоразумения.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    И на въпроса "Ама нали каза, че мразиш да те лижат"? Най-добре да си сложи картите на масата. Няма да й е лесно, но ще избегне допълнителни недоразумения.
    Е, шансът да я пита по време на секс е значително по-малък според мен.
    Вдига раменца и престорено женски казва "Емиии..." :д Примерно.
    Знам ли... в толкова глупава ситуация не съм изпадала.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Става ми смешно само като го чета това Просто му казваш, че не си пробвала и искаш да опитате, кво е толко сложното. Ако не иска, му се примоли там а у, ама предполагам го е казал само, защото ти си казала, че не обичаш.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си