.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Какво да кандидатствам?

Не очаквам вие да ми изберете какво да кандидатствам, а само някакви насоки, тъй като не съм особено информирана. Вече съм 11 клас и ми е време да решавам, а съм страшно неориентирана още.Иска ми се да се занимавам с нещо, свързано с реклама, езици или психология, математиката също я разбирам и с уроци бих могла да реша да използвам и нея, химия евентуално. Какво точно мога да кандидатствам и какви опции имам? Ако уча психология ще е във Великобритания, но ако после реша да се върна тук ще имам ли възможност да се развия? А какво включват изпитите по психология в България? За нещо свързано в сферата на рекламата също с какво се кандидатства, какво включват изпитите? Ако имате някакви предложения ви моля да напишете и изпитите какви са, защото за доста от желаните ми първоначално специалности открих, че влизат предмети, които не искам да изучавам.

ПР, маркетинг, бизнес-мизнес ;д езици - международни отношения
    примерно
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Нямаш ли някакъв по-конкретен интерес? Харесала ли си някоя конкретна специалност или университет? А щом си 11 клас имаш време много,докато дойде време за кандидатстване.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Фен Аватара на FlippanT
    Град
    Цигарена фабрика
    Съветът ми е, ако ще учиш извън България, не се връщай!
    Имаш време да се ориентираш. Аз също не знаех какво искам да следвам, знаех само че мразя химия и биология.

....сега следвам Инженерна Химия -.-
    Why Should I?
    Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!

Може и да разсъждавам грешно, но изборът на университет ми е последното, за което мисля, при положение, че дори не знам какво искам да уча. За интерес, може би най-доволна ще бъда, ако се занимавам с психология. Но както казах, ако уча психология , то ще е извън България. А тъй като се знам каква съм, като нищо може и да не издържа в чужбина и след университета да се върна в България. Може и да искам да остана, не знам. Но някак си ми се иска да уча нещо, с което ще можа да се реализирам и в България евентуално. Сега напоследък почна да ми представлява интерес специалността маркетинг и искам да питам какви изпити се държат? Защото се разрових и намерих само за география , а точно това е предметът, който ненавиждам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си