.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Talking Пробиване на уши

Здравейте хора ! Аз все още нямам дупки на ушите... Искам да ви питам според вас къде е най-добре да се продупчат - при козметик или при лекар... Или... Знам ли... ?

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    OMG!!!!!!
    КАК ЧУВАШ БЕЗ ДУПКИ НА УШИТЕ? : OOOO

Aз си ги пробивах при лекар, понеже ушите ми са си проблемни (мога да нося само злато, инак ми гноясват) и реших да заложа на сигурно. Но една приятлка си ги проби на козметик, излезе й 3 пъти по-евтино.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    При козметик. Слагат ти медицинска обеца в началото и аз на 4 годинки нямах проблеми :Д

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Моите първите 2 не знам къде са ми пробити, после си пробих още 2-3 при козметик и нямах никакви проблеми. После и сама се пробих и пак нямах проблеми.
    Аз даже не съм къде "лекар" пробива уши.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на j_adore2
    При козметик са пробивани моите, поне вторите, първите не знам.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    При пиърсист...това му е работата

Мега фен Аватара на tori
    От двете злини най-добре е при козметик, макар че и те като повечето лекари не знаят какво правят. Пояснение за горния коментар: казва се "пиърсър".

Аз ходя с пиърсинг студио. Там поне са правили тази процедура хиляди пъти, а ако студиото е добро всичко ще е много качествено. Дупчат те с абокат (по-добре не с пистолетче), слагат ти медицинска обица (може да си избереш и модел). Имам 6 дупки на ушите (вече ползвам само 2 от тях), но никога не съм имала проблеми. На подобно място си продупчих и езика и нито ме болеше нито фъфлех..а всичките ми приятели отидоха при козметик за тази процедура и да не ти казвам как фъфлеха и как 2 седмици ги болеше. Отиди при някой с много опит. Ако си от София отиди на Пиротска 3 в безистена на 2рия етаж от ляво. Там има едно много добро студио. Ще ти вземат малко повече пари(говорим за 2-5лв отгоре), но поне никога няма да имаш проблеми.

Мега фен Аватара на tori
    Чакай сега, то не е само до самото пробиване. Важен е афтъркеъра. Ако не се грижиш за себе си, който и да те е дупчил и колкото и добре да си е свършил работата, все ще има проблеми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си