.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Say NO!!

Wink Say NO!!

Имам проблеми с момче...

Преди около година общи познати ни запознаха и ходя на разни събирания и купони у него. Главно на тези събития присъстват хора от неговата компания, с който аз доста се сближих.Още първите дни след запознанството той ми разкри, че си пада по мен... останахме само приятели, защото не изпитвах нищо...

Той още ме харесва. Преди няколко дни имаше следпразнично парти у тях. Аз отидох, напих се и не си спомнях нищо. На следващия ден той ми се обади и ми разказа как съм го била целунала... след това сме се били натискали в килера, предложил ми е да се съберем и аз на пияна глава съм приела. Не посмях да кажа нищо по тела. На по-следващия ден пак имаше събиране у тях и аз отидох да се разберем... дълго мислих преди това и реших да му дам шанс (не го харесвах, но реших, че може и да го захаресам ако се съберем). Отидох, целувахме се, натискахме се, беше супер разгорещено, предложих му секс, но той отказа с думите ''Още не си готова" ?/?>
    Прибрах се и дълбоко се замислих, че една от причините заради които давам шанс на момчето е защото гъза не ме свърта.

Отгоре на всичко супер много си харесах едно друго момче, което ходи по купоните на ''сегашния ми полуприятел''. То също ме заглежда адски изкушаващо, но ще ми е много тъпо да зарережа приятеля си, макар и да не го харесвам, за негов приятел... дори и да не се занимавам с никое момче от тази компания пак ще ми е тъпо да го зарежа... обаче няма начин - пробвах и видях, че не се получава.

Как да му кажа, че всичко беше грешка и искам да си останем само приятели МИЛО?
    Как да го накарам да ме забрави, защото той малко трудно ще си намери друга?
    Струва ли си да се занимавам с неговият приятел, с който се загледахме? (супер много искам да опитам, но ще нараня ли ,,приятеля си ''твърда много, при условие, че купоните са в неговата къща)

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Тука много работи не се връзват. Както и да е, хващай тоз новия дето се заглеждате да ти напълни гъзО с любоФ и тва е то. Кат свършите работата, ела пак да питаш какви обяснения да даваш на сегашния си полуприятел.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Работата тука е много зле!
    Защо по дяволите, след като НЕ го харесваш и си имала шанс да му обесниш, че си била пияна като кирка и не искаш нищо повече да има между вас, не си го направила?!?!?!

Ти си една малка, лигава кифла, която поддържа отношения с въпросния човек, само за да има възможност да ходи по купони - т.е. използвачка! И не го казвам за да те обидя, а да ти дойде акъла в главата!
    Хубаво, че поне като си му се предлагала човека не се е възползвал...
    Оправяй си кашите с тея хора, аз ако съм на твое място би ме било СРАМ да продължавам да се събирам със същата компания, че и в дома на "полугаджето" ти
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-06-2013 на 07:04

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от limoncho Виж мнението
    Имам проблеми с момче...

Преди около година общи познати ни запознаха и ходя на разни събирания и купони у него. Главно на тези събития присъстват хора от неговата компания, с който аз доста се сближих.Още първите дни след запознанството той ми разкри, че си пада по мен... останахме само приятели, защото не изпитвах нищо...

Той още ме харесва. Преди няколко дни имаше следпразнично парти у тях. Аз отидох, напих се и не си спомнях нищо. На следващия ден той ми се обади и ми разказа как съм го била целунала... след това сме се били натискали в килера, предложил ми е да се съберем и аз на пияна глава съм приела. Не посмях да кажа нищо по тела. На по-следващия ден пак имаше събиране у тях и аз отидох да се разберем... дълго мислих преди това и реших да му дам шанс (не го харесвах, но реших, че може и да го захаресам ако се съберем). Отидох, целувахме се, натискахме се, беше супер разгорещено, предложих му секс, но той отказа с думите ''Още не си готова" ?/?>
    Прибрах се и дълбоко се замислих, че една от причините заради които давам шанс на момчето е защото гъза не ме свърта.

Отгоре на всичко супер много си харесах едно друго момче, което ходи по купоните на ''сегашния ми полуприятел''. То също ме заглежда адски изкушаващо, но ще ми е много тъпо да зарережа приятеля си, макар и да не го харесвам, за негов приятел... дори и да не се занимавам с никое момче от тази компания пак ще ми е тъпо да го зарежа... обаче няма начин - пробвах и видях, че не се получава.

Как да му кажа, че всичко беше грешка и искам да си останем само приятели МИЛО?
    Как да го накарам да ме забрави, защото той малко трудно ще си намери друга?
    Струва ли си да се занимавам с неговият приятел, с който се загледахме? (супер много искам да опитам, но ще нараня ли ,,приятеля си ''твърда много, при условие, че купоните са в неговата къща)
    Слушай сега. Ти не си благотворително дружество. Хората се събират от привличане, не от съжаление.

Ти си една малка, лигава кифла, която поддържа отношения с въпросния човек, само за да има възможност да ходи по купони - т.е. използвачка!
    Е, стига сега...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Е, стига сега...
    Лично мнение, спрямо описаната ситуация. И наистина не го казвам, за да я обидя, а да се замисли какво мнение си изграждат хората за момичета с подобно поведение.
    Дори самия факт, че се е напила до такава степен, че да не помни нищо?! Е, сори, ама това е много жалка картинка!

anonymous708973
    Guest
    На много хора се е случвало, не значи, че й е практика Недей така

Това не го прави приятна гледка, нито повод за гордост!
    Не съм моралистка, обаче си е жалко. Напивала съм се естествено, но не съм тръгвала с някого на пияна глава и после нищо да не помня. Че и не да му обесни, че не иска да е с него, ами да се оплита...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Според мен си ужасно разгонена и не те свърта на едно място. Ама няма лошо - хормони.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Пантерката е права.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Според мен си ужасно разгонена и не те свърта на едно място. Ама няма лошо - хормони.
    това

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    мхм
    питай сегашният ти защо ти отказва, ако ти откаже пак отиди при другия, изчукайте се, мирясай и така
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Да се напиваш до безпаметност и да правиш такива неща е много грозно. Не тръгвай с хора, които не харесваш. Кажи му, че е било грешка и е по-добре да се разделите сега.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

МИЛА ти си една тъпа курва дето пие и не знае какво прави и една безчубствена пруститутка смотана така че ходи си давай дупката на гъза на всеки срешнат и да ти я пълнят с сперма и тва това заслужваш мръшо кат не знае ко иска напита пача смотана тъпа няма да ходиш по партита или там кадето са ебеш марша че и предлага секс ебахти и курвата ...........!!! (puke) (puke) (puke)...........!!!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си