- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 3ти човек
Скъпа авторке,... всъщност никак не си ми скъпа, та, авторке, тази тема е за раздел Секс. В обясненията ти горе няма капка любов. Дори чувствата ти към приятеля ти са на илюзорно ниво. Просто все още търся начин, да обяснявам обективно на такива като теб, какви сте всъщност. Ти не обичаш приятеля си, ти си свикнала с него, харесва ти мисълта за подобни взаимоотношения, но практически и духовно (в/у което се крепи любовта) ти нямаш никаква нужда от него. Искаш да флиртуваш, да се целуваш и да те обарват различни момчета. Това е нормално, това е в кръвта ти. Просто прегърни същността си на малка развратница и живей "щастливо", не е нужно да се подчиняваш на общественото мнение, рано или късно гнилото си замирисва. Със здраве.
FuCKkK13, воайорството ни е вродено на нас хората :д това не отричам. Това, което е написала авторката е, че й е харесало, да я галят по крака, да я гушкат други момчета с реплики а ла "дано изневеряваш тази година"... имам предвид.. ъъм, за Бога, кой говори по този тираджийски начин?! Една нормална реакция на една уважаваща себе си млада дама би била шамар и моментално отстъпване. Не знам какъв е твоят мироглед, но в нормалния свят това не е нормално :д Та идеята ми беше, че авторката съвсем не обича "адски много" приятеля си, за жалост е от жените, които рядко разбират взаимоотношенията м/у мъж и жена. И съвсем не е добре тук да я успокоявате, че е нещо нормално.
Подразни ме фактът, че лицемерничи като пише, че МНОГО обичала приятеля си, но инак подсъзнателно или не иска да шава ;р
Хах, ами... два пъти съм била пред тоя избор. Първият път сгафих, втория постъпих свястно заради странични фактори. Предполагам, че така отговорът ми е обясним.