Здравейте,предполагам ме помните,но накратко.Имам връзка от не чак толкова голямо разстояние от 2 години,на 16 съм,бях писала няколко теми преди.
Сега ето,че отново имам въпрос към вас. Бях на едно събиране с приятели и едно момче си ме хареса,лошото е,че ми е симпатичен и така да го кажем ми врътна леко главата.Дойде и един негов приятел и почна да ми задава въпроси,дали бих имала нещо с него и т.н. и ми каза дано да изневеряваш тази година, докато той стои между нас двамата - и 3мата бяхме леко пийнали,но аз бях пила само 1 бира и малко ром -главата ми се завъртя за някакви минути и си бях после добре.До тук добре,но той почна да ме гушка леко,погали ме по крака - сещате се.И сега същината на проблема: обичам ужасно много приятеля си,може да съм ревнива,но му вярвам,разбираме се,никога не съм му изневерявала и т.н. и като цяло имаме хубава връзка,но наистина не знам от миналата вечер какво ми става.Постоянно мисля за това момче.Ще бъда честна - иска ми се дори и да ме целува,НО! не искам да губя приятеля си.И преди съм имала леки привличания към странични хора,но са минавали за ден-два,а това е по-силно.Чак се замислям какво би било ако съм с другото момче.По-силно е този път и не мога да си го обясня.От друга страна пък той е на 18 и ще завършва т.е. имаме само няколко месеца и според мен няма смисъл.Такъв човек съм,който иска сериозна връзка и сигурност,а момчето не го познавам кой знае колко по характер и не знам ако съм с него дали изобщо ще сме заедно дълго,а аз определено искам да съм сигурна.И в същото време не искам да губя гаджето си.Странно е,моля ви помогнете ми.Не излизайте с ''щом има 2ри значи отиваш при него,защото ако 1вия ти беше достатъчен дрън дрън дрън'' .Наистина съм много объркана.Знам,че отново ще сметнете темата ми за глупава,но все пак.