- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Успокоителни за баба ми
Надявам се не си взела моето мнение като саркастично "съдене"... аз наистина имах предвид да отровиш баба си, буквално. Като имаш проблем, го решаваш. А разни тъпи нравоучения изобщо не бива да слушаш. Щом баба ти те тормози, тормози я и ти, вземи й страха. Удари и два шамара, да се осъзнае малко. Когато хората изперкат стават трудни за контрол, но страха винаги е добър помощник. Заплаши я нещо, и ако не се спре, почни да я биеш. Така със сигурност ще се спре. Ако и така не спре, можеш да предприемеш други действия, но се съмнявам че ще имаш нужните умения и "настройка".
Я се успокой малко.
Те хората да не стават 'паплач' ей-тъй, от вятъра.
За да ги мисли такива кой-знае на какъв тормоз я подлагат. Имам познати с дебилни родители. Представям си какво е.
Идеята на авторката обаче е абсурдна. Не от морална, а от чисто 'медицинска' гледна точка.
Като нищо можеш да вземеш да я отровиш тази жена и буквално да си съсипеш живота. Избягвай контакти с нея всячески, игнорирай й глупостите (което в прав текст означава като ти се отяжда да се правиш на глуха) и гледай да не си тровиш нервите.