.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Age of Empire II

Age of Empire II

Колкото и глупаво да ви прозвучи - трябва ми торент на Age of Empire II, с който да може да се изграе през gameranger. И ако може обеснение като за идиот как точно се инсталира, че нещо явно съм изгубила трениниг.

Banned Мега фен
    афп.. не мога да ти помогна.. имам я на стария комп и ако се поразръчкам ще ти пиша,но едва ли ... иначе защо как се инсталира ? до колкото помня лесно се инсталираше

Еми до ся и двата торента, които дръпнах ми дават някви тъпи грешки и вече почвам да си мисля, че аз съм некъдърната. А други игри от този тип? Без Age of Mythology, понеже всички торенти в замунда категорично отказват да тръгнат с Gamegangera или с Hamachi.

Banned Мега фен
    ами не знам.. аз дори и като малка играх малко игри на компютъра,защото през повечето време бях навън ... после пък ми мина времето с игрите и така... иначе херос3 ?

Повече от фен Аватара на antineutral
    Cossacks е доста подобна, но не знам дали може да се цъка с въпросните програми

Като чуя за Age of Emprire веднага се сещам за цар: тежестта на короната. Велика игра направена от българи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си