- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- объркан ...
Здравейте..
От доста време не съм писал в този форум, но попаднах в доста объркана за мен ситуация и искам да вида , някой друг какво ще каже. На нова година се бяхме събрали в приятел около 15 човека. Още като влязох и при запознанството с момиче, която беше с приятеля си ми напрачи впечатление,че и харесах. Докато се запознавахме ме гледаше особено и ми се усмихна, може и да греша и да е просто обикновенно запознанство, но усетих нещо. Тръгнахме да се настаняваме на масата и аз си избрах място. Въпросното момиче седна на 2 стола разстояние от мен ( масата беше кръгла ). Гаджето и се учуди и я попита " къде се навря там ", тя нищо не му каза и така, и той седна до нея. След 30тина минути тя вече седеше до мене. И така цялата вечер с нея си говорихме , закачахме се. Като видеше,че съм някаде сам тя идваше при мене и обратното , аз при нея. Дори когато стана 12 часа и всички излязоха да гърмят пиратки, ние останахме и си говорихме, но не нещо кой знае какво, общи работи. На няколко пъти я попитах, да не и направи проблем приятеля , заради това,че оставаме често с нея насаме, тя казваше само " дреме ли ти ", на което аз казвах " НЕ "
Мисля си,че гаджето и разбра какво става и по едно време всички от тяхната компания , която беше от 10на човека се изнизаха с оправдания за работа и т.н.
На нея изобщо не и се тръгваше, но нямаше как. Това е историята , малко е дълго, но исках да разкажа малко по- подробно.
Момиче от мойята компания после ми каза,че е видяла нещо между нас и по специално в нея към мен. Два три дена след нова година я намерих във фейсбук, пратих и покана и тя я прие , като аз нарочно не и писах 3 дена , за да вида дали тя ще пише. Е не писа и аз не издържах и писах. Писахме си доста, повечето общи работи. След като тя ми зададе 4-5 въпроса за различни теми, една която беше "жени", другите бяха спорт, работа, учене и т.н, аз и отговорих на всичките. Направи ми впечатление,че първото, което ме попита беше за отговора ми по темата " жени " и по-специално за бившата ми приятелка с , която не сме заедно няколко месеца. За другите теми повече не попита. След това тя излезе, казахме си чао и така, тя ми благодари за компанията, което не ми прозвуча много хубаво , незнам можеби издребнявам
Лично на мене тя ми харесва като момиче, мой тип е, няма обеснявам как изглежда и т.н , защото няма смисъл
От наш общ приятел знам , за нейната връзка с момчето от новата година,че са заедно от пет години, като са си били омръзвали на скоро, знам,че той и бил изневерил и това е общо взето.
Това е историята , извинявам се, че е толкова дълга , но исках максимално подробно да разкажа
В момента съм объркан, чуда се какво да правя, как да подходя към нея, защото определено изпитвам нещо повече от физическо привличане, но просто не знам как да подходя. Това е , благодаря и моля за съвет , коментар или каквото и да е .
И двамата сме на 23 години, ако има значение![]()
Според мен човек не е хубаво да се занимава с обвързани.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Щом нейния й е изневерил, има някаква вероятност да го е карала да ревнува.
Пък и 5 години са много време, възможно е да са си омръзнали наистина.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-06-2013 на 14:55
Внимавай за възможни капани от всякакъв вид, дръж си очите нащрек и не го карай много наивно, за да не е кофти после.Понякога просто се усеща във въздуха, тъй наречената "химия" ако наистина си сигурен, че и ти я усещаш давай напред, но не играй на сляпо. Успех!
![]()
Хммм да ти кажа усеща се взаимно попринцип, а не поотделно... помисли си малко, какво ще кажеш за нейните очи, как те гледаха, видя ли нещо наистина значимо в погледа и... дори не съм дотолкова квалифицирана, та за да мога да го опростя с обясненията си, но с други думи.... усещаш ли, че тя е Човекът?? : )
човек,за 23 годишен хич не пишеш грамотно.. иначе има голяма вероятност да те използва колкото да си му го върне
Според мен има интерес. Давай смело, пък каквото стане. Нищо не губиш. Най-много малко бой да изядеш. Има моменти, в които наистина се усеща, когато едно момиче те харесва.
2 неща.
Първо, може наистина да те харесва, да си й интересен, да иска да те опознае. Не знам кво са ти казвали момчетата, ама мисля, че повече трябва да вярваш на момичето от твоята компания. По принцип женските познаваме кога друга женска харесва някое момче или приятелите ни .![]()
Второто, бъди внимателен, щото щом като онзи, нейния й е изневерил, е възможно да иска само да му го върне, без да те взима на сериозно.
Моя съвет е да не настъпваш прекалено настървено. Показвай интерес, гледай как реагира и т.н, ама не бързай да предприемаш действия като целувки, обарване и т.н. Намеци само в краен случай. Времето ще покаже кво ще стане.
Първоначално написано от antifashionshit
Пък и, ако се стигне до там някой ден, че да й вземеш номера - нека НЕ Е от общ приятел, а от самата НЕЯ!
За мен най-долните представители на човешката порода са миризливците, които се месят в сериозни връзки. Обуздай си хуя.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Откога учтивостта се тълкува кофти? Казвала съм доста пъти "Беше ми приятно да си поговорим/пишем", не го тълкувай зле.
Не знам дори за какво пускаш тема. Мадамата много стабилно си търси белята, влез в ролята на въпросната беля. Тия работи за обвързаните... глупости са. Тя, ако не иска да й се бъркаш във връзката, няма да ти се вре. Изхождай от тая гледна точка.
Не я питай дали те харесва, не си малък, за да бъдеш оправдан. Директните въпроси в голям процент от случаите скапват цялата ситуация. Искай телефона й от нея и я покани да излезете.
Казвала съм го преди, но ще го кажа пак:
Няма как да се намесиш в/разрушиш чужда връзка, АКО обекта на желанията ти не го ДОПУСНЕ!
Т.е., ако тя не иска, няма да си съсипе връзката!
Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава!
На мен примерно ми се е случвало да попадна в ситуация, в която гаджето ми има афера с друга и какво ми е виновна тя на мен, че той ми е изневерил? Да не му е упряла пистолет в главата?!
Като почнете с това "не се меси в чужди връзки", сякаш той ще я принуждава нещо на сила...?!
Всъщност се бъркаш в сериозна схема,от която може впоследствие и да се чудиш какви са тия звезди по сред бял ден.Не забравай,че 5 години изобщо не е кратка връзка.Особено пък и ако тези 5 години са пълни и без събирания и раздели.
Ако това "дреме ли ти" е било истинско това показва,че момичето не е като да държи на приятеля си или поне не вече.
Има го и варианта чувствата между тях да са изстинали или поне нейните към него,но просто да не го пуска преди да е напълно сигурна,че ще хване следващият правилен и сигурен клон.
Е,винаги може и ситуацията да не е точно така както изглежда, а именно нещо от тоя род:
Или иначе казано в твоят случай,да се опитва да му натрие нослето заради изневярата му или да се опитва да възвърне позастиващите му към нея чувства и интерес и да го накара да се бори за нея.просто му отмъсти. Хвани се и ти с някой и започни да му се перчиш с новият ти, за да види, че не хубаво. Аз така направих преди време, и въпросният бивш започна да ме ревнува яко от новият ми, демек му натрих хубавичко нослето, но това работи само ако бившият ти все още го е грижа за теб, иначе би му било все тая.
Е,всъщност знам и история за една по-дългогодишна връзка,в която гаджетата си нямат много доверие,но само гледат другият да се обърне за да се изпраскат с друг,но никой не знае и двмата са уж доволни и щастливи.Последното,което разбрах е че са пред сватба.
А и не забравяй тъй модерните напоследък отворени връзки.Може просто да иска да се прочеша с теб и след това да си ходи при гаджето да си се обичат.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Темата може да се изтрие. Оказа се,че девойчето имало нещо като порок. Давала грешни сигнали и флиртувала без да иска, което се опитвала оправи![]()
Ъ... това ти как го разбра?
Щото едно е да даваш грешни сигнали на тялото, което е удобно оправдание за пред личната съвест и за пред теб, друго е да ти каже "дреме ли ти?", когато стане дума за приятеля й. Кво, не знае какво говори ли? Невменяема ли е? Я не се оставяй да бъдеш подведен с такива глупости.
И мен са ме питали "приятелят ти няма ли против?", казвала съм "Не, защо да има?" или нещо подобно, но не и "дреме ли ти", което е суперпренебрежително и обидно.
Заеби, тва с обвързани да си имаш нещо са големи филми... Не си заслужава, всички страдат накрая.
Май тезата,че просто е искала малко да подразни приятеля си и да го кара да я ревнува се затвърждава.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Някво по-ставащо момиче си говори с вас и вече скайпове, фейсбуци, форуми, филми.. Потежкарей малко.. като видиш, че много се вре и то пред приятеля си, пробвай да си поговориш и с някой друг, все пак не е само тя там. Някое момиче тръгне да си говори с вас и вървите по гайдата, само щото е хубава и ви е обърнала внимание. Трябва да усетиш момента, в който трябва леко да си отдръпнеш вниманието и да се концентрираш в заобикалящата те среда. И като някоя ви обърне внимание, стига сте правили негласен поклон пред съществуването ѝ.
Говоря в мн.ч., щото не си само ти.
Temet Nosce
벨야카
Абее, аз по принцип съм малко против тия неща: те са заедно от 5 години, омръзнали си и той й изневерил.
Ми, много добре, браво.Какво прави тогава момичето в тази връзка?Седи си с навика и омръзването, чака някой друг стабилен клон, на който да се метне и тогава къса с гаджето си?Тъпичко.От такива девойки може много да очакваш, не съм сигурна дали в хубав смисъл, обаче.
А що се отнася до теб - не знам какво търсиш в тоя форум и как очакваш някой друг да ти спише твоя морален кодекс?Или не те е*е(извинявам се), че е обвързана и действаш и после няма да имаш угризения, или това те спира - и колкото и да те кефи - не действаш.Ся, верно е, че нещата не са така черно-бели, ама за мен това са двата варианта на реакция от твоя страна.
Не си малък, виждаш как се чувстваш, преценяваш си, поемаш си риска и последиците след него, и квото стане.От много мислене и объркване - глава боли.
Последно редактирано от Mojito0 : 01-09-2013 на 15:57