Здравейте..

От доста време не съм писал в този форум, но попаднах в доста объркана за мен ситуация и искам да вида , някой друг какво ще каже. На нова година се бяхме събрали в приятел около 15 човека. Още като влязох и при запознанството с момиче, която беше с приятеля си ми напрачи впечатление,че и харесах. Докато се запознавахме ме гледаше особено и ми се усмихна, може и да греша и да е просто обикновенно запознанство, но усетих нещо. Тръгнахме да се настаняваме на масата и аз си избрах място. Въпросното момиче седна на 2 стола разстояние от мен ( масата беше кръгла ). Гаджето и се учуди и я попита " къде се навря там ", тя нищо не му каза и така, и той седна до нея. След 30тина минути тя вече седеше до мене. И така цялата вечер с нея си говорихме , закачахме се. Като видеше,че съм някаде сам тя идваше при мене и обратното , аз при нея. Дори когато стана 12 часа и всички излязоха да гърмят пиратки, ние останахме и си говорихме, но не нещо кой знае какво, общи работи. На няколко пъти я попитах, да не и направи проблем приятеля , заради това,че оставаме често с нея насаме, тя казваше само " дреме ли ти ", на което аз казвах " НЕ "
Мисля си,че гаджето и разбра какво става и по едно време всички от тяхната компания , която беше от 10на човека се изнизаха с оправдания за работа и т.н.
На нея изобщо не и се тръгваше, но нямаше как. Това е историята , малко е дълго, но исках да разкажа малко по- подробно.
Момиче от мойята компания после ми каза,че е видяла нещо между нас и по специално в нея към мен. Два три дена след нова година я намерих във фейсбук, пратих и покана и тя я прие , като аз нарочно не и писах 3 дена , за да вида дали тя ще пише. Е не писа и аз не издържах и писах. Писахме си доста, повечето общи работи. След като тя ми зададе 4-5 въпроса за различни теми, една която беше "жени", другите бяха спорт, работа, учене и т.н, аз и отговорих на всичките. Направи ми впечатление,че първото, което ме попита беше за отговора ми по темата " жени " и по-специално за бившата ми приятелка с , която не сме заедно няколко месеца. За другите теми повече не попита. След това тя излезе, казахме си чао и така, тя ми благодари за компанията, което не ми прозвуча много хубаво , незнам можеби издребнявам

Лично на мене тя ми харесва като момиче, мой тип е, няма обеснявам как изглежда и т.н , защото няма смисъл
От наш общ приятел знам , за нейната връзка с момчето от новата година,че са заедно от пет години, като са си били омръзвали на скоро, знам,че той и бил изневерил и това е общо взето.

Това е историята , извинявам се, че е толкова дълга , но исках максимално подробно да разкажа
В момента съм объркан, чуда се какво да правя, как да подходя към нея, защото определено изпитвам нещо повече от физическо привличане, но просто не знам как да подходя. Това е , благодаря и моля за съвет , коментар или каквото и да е .

И двамата сме на 23 години, ако има значение