.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: объркан ...

Hybrid View

Супер фен Аватара на djipsito
    2 неща.

Първо, може наистина да те харесва, да си й интересен, да иска да те опознае. Не знам кво са ти казвали момчетата, ама мисля, че повече трябва да вярваш на момичето от твоята компания. По принцип женските познаваме кога друга женска харесва някое момче или приятелите ни .

Второто, бъди внимателен, щото щом като онзи, нейния й е изневерил, е възможно да иска само да му го върне, без да те взима на сериозно.

Моя съвет е да не настъпваш прекалено настървено. Показвай интерес, гледай как реагира и т.н, ама не бързай да предприемаш действия като целувки, обарване и т.н. Намеци само в краен случай. Времето ще покаже кво ще стане.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    2 неща.

Моя съвет е да не настъпваш прекалено настървено. Показвай интерес, гледай как реагира и т.н, ама не бързай да предприемаш действия като целувки, обарване и т.н. Намеци само в краен случай. Времето ще покаже кво ще стане.
    Ами то и да искам в момента, няма как да има целувки, обарване и т.н. Живеем далечко един от друг. За сега сме само на феисбук, но принципно имам възможност да и взема телефона от приятел, но мисля,че е рано да и звъня...

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от cracken Виж мнението
    Ами то и да искам в момента, няма как да има целувки, обарване и т.н. Живеем далечко един от друг. За сега сме само на феисбук, но принципно имам възможност да и взема телефона от приятел, но мисля,че е рано да и звъня...
    Рано е, да.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си