- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Някой би ли ми
разтълкувал съня?
:Д
ауе ей
не с моя лаф
ай щи ти тълувъм
ЗАНЧИИИ ()
ЕДНА ЛАМПА ВИЖДАМ В ЖИВОТЪ ТИ БЕРЕХ
ДАЖЕ МАХ НЕ Е ИДНЪ
АМА МНОО СА БРЕ
ПОЛЗВАШ ЛИ ГРАДСКИЯ ВЕ (тука си го представи с по огромен шрофт)
ЗНАЧИ
ТВА БЕШЕ СЕАНСА ОТ 2 МИН ЗА КОЙТО СИ ПЛАТИ
ЧАО ПА
начи
едни приятелки ми казаха да се качвам в колата и да ги закарам до някакво си място
по пътя си шушнеха, че било изненада за мен. стигнахме до някакъв уникален път, в някаква планина, с уникалните красоти и завои.. като нарисувано от някаква анимация беше <3
и моите приятелки ми казаха, че трябва да се изкача на едната планина сама..качих се, а те ми викнаха, че това, което ще видя, мога да го видя само аз.От върха видях най-голямата красота <3 лилаво небе, обсипано с красиви звезди и светлини.Ох, чак ми става густо, като си го спомня. После се спуснах по планината, едвам едвам и се събудих.
Това значи че някоя от твоите приятелки скоро ще има рожден ден и ще ходите да го празнувате на планина. Тя ще ви заведе на някой много красив връх и ще ви убие. Ако ти предложат да ходите НЕ отивай.
aз имам рожден ден след няколко дни :с
Ама моля ти се..
вярваш ли си?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Това наистина ли е сега?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Хахахаха..
Мерси.
Ще го видим какво ще го бъде.
![]()
ХАХАХАХ..не ме разсмивай!
Не много.
Повече кашу и бадеми.