.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Мега фен
    С трици маймуни няма как да хванеш, мисля че добре го знаеш. Да е добра и силна видеокарта и да е 100 лв. - трудна работа.

Единственият ти удачен вариант е да вземеш процесор, който е сходен с проблемния, който имаш, или евентуално нещо малко по-добро, но не и значително по-добро. При стари машини няма смисъл да наливаш много пари за скъпи компоненти.

За процесори аз лично предпочитам Intel, но мнението ми е чисто субективно.

Иначе има ли някой, който да даде повече информация за този AMD X4, че ми стана интересно спрямо цената му? Нещо не ми се връзва за сума от около 150 лв. (в няколко интернет магазина) да дава такава производителност.

Фен Аватара на dangerlol
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lucho Виж мнението
    Иначе има ли някой, който да даде повече информация за този AMD X4, че ми стана интересно спрямо цената му? Нещо не ми се връзва за сума от около 150 лв. (в няколко интернет магазина) да дава такава производителност.
    Тея стари процесори,по колко искаш да са?Технологията остарява и се обезценява.
    Пък и не разбрах дали питаш за Phenom x4 или Athlon x4,има разлика.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dangerlol Виж мнението
    Тея стари процесори,по колко искаш да са?Технологията остарява и се обезценява.
    Пък и не разбрах дали питаш за Phenom x4 или Athlon x4,има разлика.
    За Athlon X4 питах, извинявам се, забравих да го уточня още в предното мнение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си