.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Какво да правя??

Здравейте 1во за много години живи и здрави, а сега към проблема. Преди няколко седмици се запознах с едно момиче много е готина но тя ми каза че е в такава възраст че не иска сериозна връзка и преди няколко дена се целунахме след което НЕ получих шамар и сега се чудя да и предложа ли иили какво да правя???? помоооощ!!!!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Тя ти е казала какво иска или не иска, ти за себе си наясно ли си какво искаш?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Може би иска секс без връзка.
    Попитай нея,няма как да знаем.
    maDamn

Може да не иска сериозна връзка, а да иска несериозна, само секс.. няма как да ти кажем ТЯ какво иска.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Тя ти е казала какво иска или не иска, ти за себе си наясно ли си какво искаш?
    Тя ми каза че не иска сериозна връзка, а аз знам какво искам, искам сериозна връзка..

Те всички казват, че не искат, защото не знаят колко е хубаво. Не я притискай още. Както една приятелка ми викаше "пусни се по течението" и нещата ще се наредят и ясно ще видиш дали ще го бъде с това момиче или не.

Дано да доживея този ден в който да разбера какво иска

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от daniel1995 Виж мнението
    Те всички казват, че не искат, защото не знаят колко е хубаво.
    Понякога го казват просто за да отсеят хората, на които наистина им пука и биха останали да се "борят" за тях от тези, на които реално не им пука толкова и се отказват.

Кво' да правя?! Ми кво' да прайш..Питай я нея, ние от къде да знаем кво' иска тя.

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    Покани я на среща и поговори с нея относно това какво мисли по въпроса Успех!

Цитирай Първоначално написано от daniel1995 Виж мнението
    Те всички казват, че не искат, защото не знаят колко е хубаво. Не я притискай още. Както една приятелка ми викаше "пусни се по течението" и нещата ще се наредят и ясно ще видиш дали ще го бъде с това момиче или не.
    Много вярно казано. Само не я притискай, времето ще си покаже. Успех
    какwотo i да стаwа знай че момiчето от тwоето мiнало ще те пазi wечно w сърцето сi [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си