.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Unhappy Харесвам най-добрия си приятел !

Мисля ,че от заглавието се подразбира проблема ... наистина страшно много се привързах към най-добрия ми приятел ... не искам да му казвам сега ,защото мисля ,че е рано ... познаваме се от 5 месеца ,но си мисля ,че и той ме харесва ... проблема е ,че хем се държи хубаво с мен ,но и ми споделя кой харесва ... обаче започвам да се съмнявам ,защото при един наш разговор дори не знаеше какъв цвят са очите на момичето :Д предполагам ,че има много хора които се интересуват и хора с по-голям опит от мен минали през този проблем ... много бих се радвала на всякакъв съвет ... особено от момчета в същата ситуация и ако може да ми обясните някой от действията си спрямо момичето ... Благодаря предварително)

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Ако наистина ти е най-добър приятел няма как да разбереш.Аз лично за 5 месеца не вярвам да сте си най-най ама ок.Та нещата са такива-Има шанс и 2мата да се харесвате,но да не ходите заради приятелството ви.Има шанс единия да харесва другия (в случая ти него ) пък той тебе не.Тогава ще гледа на тебе с други очи.
    В крайна сметка си пре*бана и в 2те ситуации,защото ако наистина ти е приятел ще си развалите приятелството след като скъсате (което ще стане бързо съдейки за възрастта ти по написаното). Ако не ти е приятел пак си пре*бана.Ако му кажеш няма да сте в изходно положение.

Значи само разбрах ,че от цялата работа съм пре*бана :Д и как ще гледа на мене с други очи ?

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    успех

една позната преди доста време ми каза следното нещо: тайната на една сериозна и успешна връзка е човекът до теб да бъде и твой най-добър приятел. В днешно време това почти не се случва, но ако успееш да го постигнеш печелиш наистина много. Жалко, че много хора просто не го осъзнават това - ще си спестят много разочарования :/

Благодаря ,че сподели и с мен !

Деца, не си разваляйте приятелствата, щото мислите, че се харесвате и тн...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    София
    Случи ми се нещо подобно преди време.. Само,че аз и моя най-добър приятел (момче) се познаваме от 7 години.. Първите няколко години се харесвахме,но после всичко изчезна.. Сега наистина сме най-добри приятели и мога да му споделя всичко.. Та по твоята тема.. Според мен не се познавате толкова добре..Поне година мисля,че е добре да има,за да го наречеш най-добър приятел.. Риск печели,риск губи.. Може да пробваш,да му признаеш чувствата си или поне да му ги намекнеш.. Пък,ако той се усети и чувствата не са взаимни му обещай,че в най-скоро време ще спреш да го харесваш и ще сте си приятели.. Пък според мен е по-добре,ако няма взаимни чувства,да имате колкото се може по-малък контакт,защото ще ти е много кофти,когато си намери аверка и така.. По мнението на Dark_Angel_ съм напълно съгласна,но мисля,че вие не може да се наречете най-добри приятели.. Помисли дали няма още какво да му опознаваш..Все пак успех !

Аз нямам никакво намерение да му споделям чувствата си още , много е рано ... аз само намеквам ;д и си мисля ,че чак другата година може да стане нещо и тогава да рискувам ... а мен просто ме интересуваше дали има вариант ако той има някакви чувства обаче да ми каже ,че харесва друго момиче ... и момчета вие правили ли сте го ?

Голям фен Аватара на slimbo
    Тука се отваря дилемата :
    "Да бъдете най-добри приятели дълго или да имате връзка , след която приятелството ви най-вероятно ще отиде по дяволите " ти си прецени

Цитирай Първоначално написано от slimbo Виж мнението
    Тука се отваря дилемата :
    "Да бъдете най-добри приятели дълго или да имате връзка , след която приятелството ви най-вероятно ще отиде по дяволите " ти си прецени
    ммммм не съм много съгласен с теб, не е задължително винаги да става така

И аз съм така, само дето го познавам от 7 години и половина и сме най-добри приятели от 2-3. По темата съм абсолютно съгласна с Dark_Angel_ и държа на такъв тип връзки, защото при тях познаваш отлично човека до себе си и няма какво да криете, както ако сте просто познати или приятели, ама не съвсем.

Голям фен Аватара на magita
    как ставате най-добри приятели само вие си знаете... Да ви имам и приятелството (:
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Голям фен Аватара на smilelady
    Ами много е кофти в това положение. Била съм на твоето място, знам какво е. Но от друга страна ако не рискуваш, никога няма да разбереш и дори той да има нещо към теб в момента, ако отлагаш прекалено дълго, той може да реши, че нямаш интерес и да продължи напред.
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Супер фен
    Ако мислиш, че го харесваш, че между вас ще се получи и приятелството ви е достатъчно истинско - действай! Намекни му, че го възприемаш като нещо повече, а ако и той изпитва същото към теб какво по-хубаво от това. НО ако си несигурна изчакай. Времето ще покаже всичко.

Аз на твое място би го завел на някое тихо и сладко местенце и бих го целунал. Рисковано е, ама е яко.

Мега фен Аватара на draid
    То пък и едно приятелство така ... по -добре се опитай, може чувствата да са взаимни.

Голям фен Аватара на slimbo
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_ Виж мнението
    ммммм не съм много съгласен с теб, не е задължително винаги да става така
    Ами по принцип винаги има изключения ....

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Деца, не си разваляйте приятелствата, щото мислите, че се харесвате и тн...
    Взимаш ми думите, тези глупости само развалят доброто приятелсвто (ако наистина е толкова добро).
    Schhh! Hear the silence...

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Дам.. Недейте да си разваляте приятелството. И аз бях в същото положение /само че с момчето се познаваме от 5 години и наистина ми е добър приятел/ преди 2-3 години, но реших да си замълча и ми мина.. Сега съм щастливо обвързана с друг мъж и се радвам, че приятелството ми с въпросното момче продължава да се развива с пълна сила
    Трагедията е пълна...

Голям фен Аватара на EternalDream
    Потрай. Ще дойде ден, ще пораснете, ще се погледнете с други очи. Кой знае - може тогава и той да те хареса

С времето ще стане ясно дали и какви чувства има и той. Не избързвай.

Не е много добра идея да ставаш гадже с най-добрия си приятел, аз съм правила тази и грешка и от приятели станахме врагове, е сега пак сме приятели, но....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си