- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще ви помоля за вашето мнение по този въпрос
Добре бе, мацка, аз единственото, което не успях да схвана от всичко написано е ЗАЩО е нужно да му следиш всяка дума, какво е казал, защо го е казал, на кого го е казал. Усещаш ли колко дразнещо, задушаващо и разни подобни неща може да е това? Че и ти е проблем, че излиза. Някакси не ми звучи в рамките на нещата чак да пускаш тема във форум за това, че той Излизал. Аз реален проблем не виждам в случая. Просто си се филмирала за някакви типично женски глупости, които реално нямат почва според мен.
Прекарва и време с теб, не те пренебрегва заради приятелите си. А и е напълно нормално в приятелска компания да се държи и говори по малко по-различен начин, лично мнение.
Щом знаеш, че съм права - в КОЕ точно е проблема?
Държанието към теб?
Думите?
Къде е проблема?
То и моя е страшен циник и простак, когато е с приятели, аз не се доближавам дори малко до това, обаче никога не съм седнала да се тюхкам и да правя някакви филми. Е, мрънкам от време на време на шега, обаче до там. Нали затова сте заедно - за да се търпите с хубавите и с лошите си качества.
А какво те грее теб какво говори компанията на приятеля ти за другите момичета, че чак се и засягаш![]()
Welcome to the Jungle...
Добре де, дори и да го е казал, това по какъв начин теб те засяга![]()
Welcome to the Jungle...
Не ми се обиждай, но аз не бих издържала такова държание от приятеля си.
Просто, защото всеки има право на лично пространство. И на приятелство с други хора, както и на индивидуално държание.
Как той се държи с приятелите си НЕ е твой проблем, нито пък имаш правото да му се бъркаш там.
Аз не смятам, че те засяга по някакъв начин или те обижда целенасочено, просто филмът ти е в повече.
Искаш да кажеш, че се дразниш, когато той подметне нещо за друго момиче пред приятелите си? Случило се е веднъж и сега те е страх, че всеки път като излиза заглежда и обсъжда други?
Аз нещо такова разбрах. Поправи ме ако греша.
Според мен иска да каже, че е чула гадно подмятане от приятеля й за друго момиче и са се кикотили с неговите приятели и си мисли, че като я няма и за нея се говори така. Един вид й се присмиват зад гърба.
Ако е така, дишай, приятеля ти ако държи на теб, няма да даде и гък да се каже против теб.
Първоначално написано от antifashionshit
Мда, пък и не си центъра на внимание за компанията му. Нормално е, ако видят някоя готина мацка и някой от компанията започне да я обсъжда, някой друг да се включи в разговора, дори този някой да е гаджето ти. Хората(особено момчетата, когато са излезли да се забавляват с други момчета) казват много неща, които не мислят. И примерно ако кажа "Ех, да беше и моето гадже с такива крака/дупе/гърди!" - това не значи, че те обижда, нито, че не те харесва каквато си! Щом е с теб е намерил нещо много повече от това у теб!!!
Е, не. Поне аз не съм толкова разкрепостена или наивна, че да го приемам така. КАК ще говори така?
Наясно съм, че има мадама с доста по-стабилна гръдна обиколка, ама да го отбележи това на глас... пълно безхаберие е. Все едно аз да се загледам по убийствено як пич с плочки, който си тръска покривката от терасата и плочките му се изпъват и свиват, и да кажа "Ееее, ако гаджето ми имаше такива...". Дори не мога да си го представя в момента, как ще изцепя такова нещо, нали знам колко тъпо ще му стане...
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-07-2013 на 17:13
Гаджето ти ревнува ли те?
От колко време сте заедно?
А и, хората, които не са ревниви нямат компетентно мнение по темата!!
Вашите какво казват по въпроса? След 6 месеца ще те пускат ли?
Ревнува ме,да.Понякога се опитва да не го показва,но друг път не успява.
Заедно сме от 1 и 2 месеца,горе-долу,но се познаваме от много одавна преди тва....
Нашите са съгласни.Те много го харесват.Винаги,когато съм с него те знаят.Дори познава,голяма част от семейството ми.
Защото знаеш и вече три страници не успяваш да обясниш.
Последен опит от мен - Не харесваш приятелите му и начина, по който се държи, когато е в тяхната компания?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Е, то за това ти казах да дадеш пример.
А ти как знаеш какво говори, когато НЕ си с него също не ми е много ясно..?
Ако те е обидило нещо, което е казал, когато сте били заедно - може да го е казал на шега просто, но докато НЕ сте заедно, след като няма как да се измайтапи с теб едва ли ще говори зад гърба ти.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-07-2013 на 18:46