.
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Threaded View

Няколко въпроса от мен към вас. :)

Тъй като нямам особен късмет с момчетата, а и наскоро ме е налегнал мързела, та ми стана чак и интересно да разбера какво мислите по няколко въпроса. Може да се каже, че един вид просто търся съвет.
    Въпросите ми към Вас са предимно към момичетата, но нямам нищо против и момчета да се включат. И те са:
    1. Когато имате някакви по-специални взаимоотношения с момче /т.е. и двама си знаете, че си допадате - един вид карите са хвърлени вече/, но все още не сте излизали заедно (не говоря за интернет връзки, просто понякога се случва и това), мислите ли че е задължително момчето да направи първата крачка или на вас също не ви пречи да го поканите. Ако може мнението ви да бъде придружено и с аргументи.
    2.Пак същата ситуация /знаете си, че си имате симпатии, ала-бала/, обаче този път нямате така наречената 'първа целувка'. Бихте ли пристъпили първи към това или ще чакате момчето да го направи. Защо?
    3.Как бихте се почувствали /ако сте на кафе, ресторант и етц./ момчето да плати сметката? Аз лично се чувствам като парцал, който според него няма достатъчно пари да си плати .. :Д И пак ще се радвам да има аргументи.
    4.Случвало ли ви се е да се 'плашите' от прекалено топлите чувства на едно момче? В смисъл такъв, че примерно сте обвързани от 1-2 дни, а пък той ви припада едва ли не е обвързан с принцеса.
    И това бяха моите въпроси. Ще бъда щастлива да чуя вашите отговори и съжалявам, ако съм ви отегчила.

едит: и последен въпрос, за който се сетих в последствие.
    Случвало ли ви се е да се влюбите характера, но да не ви допада чак толкова външността? т.е. не да мислите човека за грозен, просто да не ви допада достатъчно на външен вид. И ако да, как постъпихте и това беше ли правилното решение за вас?
    Последно редактирано от Нежна Красота : 01-06-2013 на 20:29

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си