1. Това за първата крачка направена от момчето е вярно нещо, но не във всички случаи. Аз лично бих поканила някое момче което харесвам .. ако той например е по стеснителен и т.н но ако се харесваме, като знам че със сигурност ще приеме защо да се правя на интересна и да чакам аз .. това ще е удоволствие и за двама ни
2.Тук за първата целувка мога да кажа че съм го правила .. само веднъж, но вече не бих го повторила.. просто осъзнах че ако няма толкова смелост да ме целуне просто не знам какво изобщо чака ;д
3. Ами как да се почувствам .. естествено споря и се налагам аз да я платя, но в крайна сметка се оставям понеже за едно момче е добре да е кавалер ... така се покачва и във моите очи, но по принцип не съм за парите .. те имат най-малко значение за мен
4. Не ми се е случвало май ;д
5. Ами да .. случвало ми се е .. но винаги мога да намеря нещо за което да се хвана.. дори да не е толкова красив ако се държи добре с мен и характера му е прекрасен се получават нещата .. (поне при мен се получиха) Освен естествено ако не е някой грозен,пъпчив дебелак , със окапана блуза с кетчуп и майонеза .. ;ДД Добре де сега не ме считайте за повърхностна, но чак пък такъв няма да го приема ;д!