.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Какво мислите вие?

Искам да разбера вашето мнение относно татуировките и пиърсингите. Аз ги харесвам, разбира се ако не се прекалява. Имам татуировка от близо година и много ми се иска пиърсинг на езика. Много искам да разбера вашето мнение за тях.
    కు Лiimదిнka...కు

По принцип ме кефят татуировките,но не ме кефят пиърсингите-по-нататък ще си направя масивна татуировка на гърба на нещо ефектно или поне на раменете стил биомеханика.Иначе имам приятели с пиърсинги,не им отиват.Естествено сигурен съм че има хора на които им отиват,но на мен лично пиърсингите не ми харесват.
    Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Амиии зависи, като девойче, ще кажа че не съм голям почитател. Пиърсинг - на пъпа, повече не. Максимум на носа.
    Татус - предпочитам чисти тела, но ако е нещо мъничко би ми харесало. Дори самата аз смятам да си направя няколко, но ненатрапчиви, нежни и красиви, все пак е хубаво да не забравяме какъв пол сме.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    По едно време в предпубертета много се бях навила на пиърсинг на пъпа и на носа. Не си направих , но може би трябваше , че да ми мине мерака , това поне не е за постоянно. Сега пак ме кефят , но нямам такива желания за себе си.
    Татуировки , нямам нищо против хора с такива , но не знам дали аз бих си направила , особено някаква безсмислена , колкото да има нещо.
    Абе прави си каквото си искаш , това си е твоето тяло , няма значение кой какво мисли.

Аз никога не съм харесвала обеци на ушите...единствените места където ми харесва са устните,под устните,и на челото като рогца.Татусите ме кефят...Но трябва да почакам за пиърсинг защото съм на 13 и МАМА не дава !

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    И аз имам на езика. До колкото разбрах вече ги правят без упойка заради 1 случай, когато някакво момче си загубило способността да усеща вкус поради засегнат нерв. Иначе - не е страшно. След като си го направиш, купуваш си Сандрин и жабурикаш сутрин и вечер (първите дни и след ядене) за дезинфекция. НЕ ГЪЛТАЙ САНДРИНА!!! Пише го и на опаковката, ама аз да си кажа...
    Иначе - мисля, че в началото е по-добре да започваш с пиърсинг, отколкото с татус, защото тялото, а и мисленето се променя с течение на времето и това, което искаш днес, утре може да те дразни. Докато пиърса можеш да го свалиш, татуса е малко трудна задача...

Обичам татуировки, ръкави най-вече *-* толкова са красиви *-*

Голям фен Аватара на CryToDie
    Град
    Razgrad
    Ако не са прекалено много ги одобрявам! Обаче на ушите ако има много тва ме кефи 4-5 макс де На веждата мисля че е супер готино и искам да си правя, но едва ли ще ми позволят... Татуси на гърба (не мн големи), на врата, на долната част на крака до ходилото (пр. дракон некаф или тигър) са супер според мен

Супер грозно ми е като видя жена с татуировки, пиърсингите приемам.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    За. Обеци имам няколко,татуировка все още не,но е въпрос на време

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си