.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 88

Hybrid View

Ще ви помоля за вашето мнение по този въпрос

Знам,че въпросът за някои може да се стори глупав,но аз съм странен човек и имам малко странно мислене и разбиране за някои неща.Тъй като аз нямам 18 години и трябва да се прибирам в 22;00,а приятелят ми има,той почти всяка вечер излиза с неговите приятели.Е, да вярно е, идва да ме вижда,даже много често,но той почти всяка вечер е някъде с тях след 22:00.Та,въпросът ми е:,,Ако на вас ви се случи такова нещо,как бихте го приели?Бихте ли говорили с него?Или не знам,кажете вие... Благодаря ви и не ми пишете коментари от типа:,,колко си зле'' и подобни.Просто нещо ме интересува и питам,нали все пак форума е за това.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    не спря да го ревнуваш това момче ей...
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    не спря да го ревнуваш това момче ей...
    Знам,че никой не би издържал на такова нещо,но аз съм му казала...няма значение.Аз не му правя проблеми за това,просто питам вас....

Супер фен Аватара на cweeet
    Цитирай Първоначално написано от mags991 Виж мнението
    Знам,че никой не би издържал на такова нещо,но аз съм му казала...няма значение.Аз не му правя проблеми за това,просто питам вас....
    e wtf,в абсолютно същата ситуация съм с моя приятел.Само дето не почти,ами АБСОЛЮТНО всяка вечер,без изключение излиза с приятелите си след 22;00.Не ми прави лошо впечатление,даже напротив.Стегни се.Ако теб те зарязва,заради приятелите си,когато имате уговорка, тогава вече е проблем.

Цитирай Първоначално написано от cweeet Виж мнението
    e wtf,в абсолютно същата ситуация съм с моя приятел.Само дето не почти,ами АБСОЛЮТНО всяка вечер,без изключение излиза с приятелите си след 22;00.Не ми прави лошо впечатление,даже напротив.Стегни се.Ако теб те зарязва,заради приятелите си,когато имате уговорка, тогава вече е проблем.
    Не,никога не ми се е случвало това.Даже,понякога пренебрегва с тях,за да е с мен.

Ако ти е доказал любовта си не виждам проблем да се притесняваш. Ако те обича няма да направи нещо, с което да те нарани.
    Иначе не можеш да го накараш да не излиза, само защото ти не можеш да идеш с него.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от daniel1995 Виж мнението
    не можеш да го накараш да не излиза, само защото ти не можеш да идеш с него.
    това

Аз не виждам нищо странно в това, че излиза вечер с приятели. Всеки го прави, когато може. Като пораснеш и ти ще ходиш с тях.
    Welcome to the Jungle...

Аз не виждам нищо странно в това, че излиза вечер с приятели. Всеки го прави, когато може. Като пораснеш и ти ще ходиш с тях.
    Просто ме дразни,че е всяка вечер,почти.Благодаря все пак.

В такъв случай те съветвам още отсега да се заредиш с търпение, то ще ти е нужно и занапред. Щом е пълнолетен, зависи изцяло от него как ще си изразходва времето (и парите) и това няма общо с отношенията ви.
    Welcome to the Jungle...

В такъв случай те съветвам още отсега да се заредиш с търпение, то ще ти е нужно и занапред. Щом е пълнолетен, зависи изцяло от него как ще си изразходва времето (и парите) и това няма общо с отношенията ви.
    На мен ми остават 6 месеца и ги навършвам... ))

Браво!
    Welcome to the Jungle...

Браво!
    Чакам ги като ,,топъл хляб'',вярвай!

anonymous708973
    Guest
    В такъв случай ще изтраеш.
    Говори с вашите да те пускат до по-късно 2 вечери в седмицата, да речем.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    В такъв случай ще изтраеш.
    Говори с вашите да те пускат до по-късно 2 вечери в седмицата, да речем.
    Хохохо,не става.Това се случва само по празници.Чакала съм 1 год,ще изчакам сега още 6 мецеса...

Хохохо,не става.Това се случва само по празници.Чакала съм 1 год,ще изчакам сега още 6 мецеса...
    Абе не искам да съм лош пророк, но дори като ги навършиш пак ще трябва да се съобразяваш с ограниченията, наложени от родителското тяло. Може да са по-малко, но отново ще ги има. Виж когато се отделиш, е друга бира.

Хубавото да си 18+ е, че не ти правят проблеми на влизане в нощните заведения и можеш да носиш наказателна отговорност. Всичко друго е същото.
    Welcome to the Jungle...

В подобна ситуация съм, тъй като съм под 21, не мога да влизам в барове, където се предлага предимно алкохол, приятелят ми е на почти 26, за него проблеми няма и си ходи там с неговата компания от време на време. Не го смятам това за странно и не бих му правила проблеми.
    Все пак не може само с теб да се съобразява и само с теб да бъде. След като казваш, че му вярваш и , че той ти обръща внимание, не е като да те игнорира, не виждам причина да се оплакваш.

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    В подобна ситуация съм, тъй като съм под 21, не мога да влизам в барове, където се предлага предимно алкохол, приятелят ми е на почти 26, за него проблеми няма и си ходи там с неговата компания от време на време. Не го смятам това за странно и не бих му правила проблеми.
    Все пак не може само с теб да се съобразява и само с теб да бъде. След като казваш, че му вярваш и , че той ти обръща внимание, не е като да те игнорира, не виждам причина да се оплакваш.
    Благодаря.

Вземай пример от нея как "да се оправяш" с мъжете.
    Welcome to the Jungle...

Вземай пример от нея как "да се оправяш" с мъжете.
    Тате е друг човек,гаджето ми е....к'во да ти кажа...аз съм намерила цаката.Ама за това,няма как да му правя проблем,просто знам,че е глупаво,затова питам вас,туко виж сте ме поуспокоили малко.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    И като станеш на 18, какво? Ще си залепена всяка вечер за приятеля си?

С моя живеем заедно и пак не му правя проблеми когато се застои с приятели някъде до посреднощ. Случвало се е и на сутринта да се прибере. Както и на мен ми се е случвало. Не виждам причина за притеснение.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    И като станеш на 18, какво? Ще си залепена всяка вечер за приятеля си?

С моя живеем заедно и пак не му правя проблеми когато се застои с приятели някъде до посреднощ. Случвало се е и на сутринта да се прибере. Както и на мен ми се е случвало. Не виждам причина за притеснение.
    Виж,знам,че е така.Просто се дразня,знам,че не трябва да му правя проблем и затова нищо не му казвам.Просто е много често и не знам.......

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ама, разбира се, че ще е често. Сега му е времето да излиза и да се забавлява с приятели. Какво точно те дразни?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Ама, разбира се, че ще е често. Сега му е времето да излиза и да се забавлява с приятели. Какво точно те дразни?
    Дразни ме,че е често и че с неговите приятели..не знам..малко е различен.Не,че казвам,че ще направи нещо,просто има приятели,които имат държание,което не ми харесва и знам,че той е такъв човек,че си говори с тях така,както те на него.Пак казвам,не казвам,че ще ми изневери или нещо подобно.Просто,понякога не се замисля,какво говори и как звучи отстрани и именно този факт ме дразни,защото не знам.Сигурна съм,че ме мислиш за няква глупачка,но всеки с мисленето си...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Абе, не съм много обедена, че щом родителите ти сега, когато си на 17 и половина не те пускат до по-късно, като навършиш 18 и всичко ще се промени.
    А не знам, къв проблем е със заведенията да си ходиш, в много заведения всички се правят на дръмнати и ходят и 16-17 годишни вечерта. Все има някое такова в твоя град.

Аз също бих се чувствало гадно, ако бях в такава ситуация, но щях да се карам с нашите, ако се налага, за да излизам и аз. На мен би ми било тъпо, че връсниците ми излизат късно, а аз не. Не толкова заради гаджето.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-06-2013 на 20:04

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си