- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще ви помоля за вашето мнение по този въпрос
Знам,че въпросът за някои може да се стори глупав,но аз съм странен човек и имам малко странно мислене и разбиране за някои неща.Тъй като аз нямам 18 години и трябва да се прибирам в 22;00,а приятелят ми има,той почти всяка вечер излиза с неговите приятели.Е, да вярно е, идва да ме вижда,даже много често,но той почти всяка вечер е някъде с тях след 22:00.Та,въпросът ми е:,,Ако на вас ви се случи такова нещо,как бихте го приели?Бихте ли говорили с него?Или не знам,кажете вие...Благодаря ви и не ми пишете коментари от типа:,,колко си зле'' и подобни.Просто нещо ме интересува и питам,нали все пак форума е за това.
![]()
![]()
не спря да го ревнуваш това момче ей...
Welcome to the Jungle...
e wtf,в абсолютно същата ситуация съм с моя приятел.Само дето не почти,ами АБСОЛЮТНО всяка вечер,без изключение излиза с приятелите си след 22;00.Не ми прави лошо впечатление,даже напротив.Стегни се.Ако теб те зарязва,заради приятелите си,когато имате уговорка, тогава вече е проблем.
Ако ти е доказал любовта си не виждам проблем да се притесняваш. Ако те обича няма да направи нещо, с което да те нарани.
Иначе не можеш да го накараш да не излиза, само защото ти не можеш да идеш с него.![]()
Аз не виждам нищо странно в това, че излиза вечер с приятели. Всеки го прави, когато може. Като пораснеш и ти ще ходиш с тях.![]()
Welcome to the Jungle...
В такъв случай те съветвам още отсега да се заредиш с търпение, то ще ти е нужно и занапред. Щом е пълнолетен, зависи изцяло от него как ще си изразходва времето (и парите) и това няма общо с отношенията ви.![]()
Welcome to the Jungle...
Абе не искам да съм лош пророк, но дори като ги навършиш пак ще трябва да се съобразяваш с ограниченията, наложени от родителското тяло. Може да са по-малко, но отново ще ги има. Виж когато се отделиш, е друга бира.
Хубавото да си 18+ е, че не ти правят проблеми на влизане в нощните заведения и можеш да носиш наказателна отговорност. Всичко друго е същото.
Welcome to the Jungle...
В подобна ситуация съм, тъй като съм под 21, не мога да влизам в барове, където се предлага предимно алкохол, приятелят ми е на почти 26, за него проблеми няма и си ходи там с неговата компания от време на време. Не го смятам това за странно и не бих му правила проблеми.
Все пак не може само с теб да се съобразява и само с теб да бъде. След като казваш, че му вярваш и , че той ти обръща внимание, не е като да те игнорира, не виждам причина да се оплакваш.
Вземай пример от нея как "да се оправяш" с мъжете.![]()
Welcome to the Jungle...
И като станеш на 18, какво? Ще си залепена всяка вечер за приятеля си?
С моя живеем заедно и пак не му правя проблеми когато се застои с приятели някъде до посреднощ. Случвало се е и на сутринта да се прибере. Както и на мен ми се е случвало. Не виждам причина за притеснение.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ама, разбира се, че ще е често. Сега му е времето да излиза и да се забавлява с приятели. Какво точно те дразни?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Дразни ме,че е често и че с неговите приятели..не знам..малко е различен.Не,че казвам,че ще направи нещо,просто има приятели,които имат държание,което не ми харесва и знам,че той е такъв човек,че си говори с тях така,както те на него.Пак казвам,не казвам,че ще ми изневери или нещо подобно.Просто,понякога не се замисля,какво говори и как звучи отстрани и именно този факт ме дразни,защото не знам.Сигурна съм,че ме мислиш за няква глупачка,но всеки с мисленето си...
Абе, не съм много обедена, че щом родителите ти сега, когато си на 17 и половина не те пускат до по-късно, като навършиш 18 и всичко ще се промени.
А не знам, къв проблем е със заведенията да си ходиш, в много заведения всички се правят на дръмнати и ходят и 16-17 годишни вечерта. Все има някое такова в твоя град.
Аз също бих се чувствало гадно, ако бях в такава ситуация, но щях да се карам с нашите, ако се налага, за да излизам и аз. На мен би ми било тъпо, че връсниците ми излизат късно, а аз не. Не толкова заради гаджето.
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-06-2013 на 20:04