.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Hybrid View

Супер фен Аватара на Di

За една седмица 4 кг..

Поствам 3 диети изпитани напълно с които ще свалите 4 кг само за седмица.Може да ви се струват безсмислени.но съм ги пробвал.

1.Ядете абсолютно всичко до 4 часа следобяд.След 4 НИЩО!
    2.Черен шоколад(натурален). Само него когато и колкото поискате.
    3.Китайски ориз със зеленчуци. Само него когато и колкото поискате.

Диетите са гарантирани!!
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    За първата не съм сигурен, че ще действа

имам един въпрос.. цяла седмица ориз без абсолютно нищо друго,така ли?
    The sky's the limit ..

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    действа жорко,изпитах я

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от KakaoNaPrax
    имам един въпрос.. цяла седмица ориз без абсолютно нищо друго,така ли?
    Да,ще ти писне, но действа. Може да го разнообразяваш и с някакъв друг вид ориз,но нищо друго освен него.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от Di
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    действа жорко,изпитах я
    ПЪРВАТА ДЕЙСТВА. Смисъл... аз не съм яла баш квото ми падне, аз по принцип ям предимно здравословно, но откакто НЕ ям след 6 вечерта, смъкнала съм 3 кила
    Но на другите 2 не бих се подложила.

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Първата и аз съм я пробвала.Действа!
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от ElinoOor
    Първата и аз съм я пробвала.Действа!

Омг, вече никва храна след 4 часа

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Не можеш да кажеш точно колко килограма човек ще смъкне от "диетите" ти, защото зависи от организма. Ако двама- един 150кг и друг 90 спазват един и същ режим (при теб не е такова де, ама все пак), в повечето случаи по-дебелият ще свали повече, защото има повече мазнини в излишък.
    А това хранене не може да се нарече диета.... най-големите минуси са именно, че не осигурява важни вещества на организма, а еднообразието затормозява и психиката, на човек съвсем ще му се убие желанието да слабее.
    Само за първата съм съгласна, действително ако не се яде вечер се сваля някой друг килограм.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    ами логично , че ще свалиш та това са в най-добрия случеи ако станеш в 8 сутринта са 15 часа без храна .
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Аммм сори ама аз не ям нищо след 12 на обяд и повече от 5 месеца си стоя на 41 кг. Така че с ядене до 4... сори ама и тва каквото колкото посикаш... глупости

Супер фен Аватара на Exothermic
    Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Аммм сори ама аз не ям нищо след 12 на обяд и повече от 5 месеца си стоя на 41 кг
    WTF!???
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Храненето вечер вече е доказано ,че не е вредно просто е важно какво ядеш . Примерно , ако гладът е непоносим , късно вечерта няма нищо лошо да изядеш един морков . Тези диети имат ефект , защото просто организма се изтощава от монотонната храна , развиващия се организъм има нужда от полезна и разнообразна храна , не със седмици да му се дава някакъв ориз . Също така да не се яде нищо след 4 е вредно , най-малкото защото организма не може да изкара толкова време без храна хипотетично ставане в 9.... 16 часа без храна , грешно се изразих организма може да изкара друг е въпроса как ще се чувства при постоянно излагане на подобен шок .
    Много глупави методи за отслабване , разбира се това е моето мнение , само ще ви кажа мислете повече за здравето си , защото то за разлика от свалените килограми се връща трудно !!!
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Супер фен Аватара на Di
    Аммм сори ама аз не ям нищо след 12 на обяд и повече от 5 месеца си стоя на 41 кг. Така че с ядене до 4... сори ама и тва каквото колкото посикаш... глупости

41 кг - ти нормална ли си?

Супер фен Аватара на Di
    Не казвам че са здравословни или че не са. Просто са ефикасни,който може да търпи и го иска го прави..

Релакс де, аз съм ниска едва 162 съм. Иии на попреден пост да отговоря, да не ям след 12. И честно казано не огладнявам. Научих се да различавам глад от апатит. Храня се само когато наистина чувствам глад. Иначе нямам забранени храни, обаче естествено ако е примерно шоколад не повече от 1 редче на ден и така :P

А ако ям само ориз,и то не по-късно от 16.00ч. ?

Супер фен Аватара на Exothermic
    Храня се само когато наистина чувствам глад.

И средно по колко пъти огладняваш преди 12?
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от DirtyDiana
    А ако ям само ориз,и то не по-късно от 16.00ч. ?
    Ориза можеш да го ядеш колкото и когато искаш.Ако не ядеш ориз след 16;00 може би ефекта ще е по-голем,нз не съм опитвал.Ако можеш - пробвай!

^ Нее...само питах.
    На такова нещо не мога да издържа,а и нямам нужда от отслабване.

Повече от фен Аватара на cw3tty
    Град
    Sofiq

:)

WTF ?! Сигурна ли си, че не си няква анорексичка ? Аз съм с 2 години по-малка от теб и съм 47кг. + това съм ужасно слаба за годините и ръста си ..

Little_Lady93 написа:

Shocked WTF ?! Сигурна ли си, че не си няква анорексичка ? Shocked Аз съм с 2 години по-малка от теб и съм 47кг. + това съм ужасно слаба за годините и ръста си .. Shocked

Да, сигурна съм. Залитала съм към анорексията преди година и половина и знам какво е, ходех и по болници, но слава бого всичко мина. Тогав не ядях нищо и всъщност това, което ме причисляваше към анорексичките беше по скоро постоянната мисъл за храна. Анорексичките са буквално обсебени от храната. ПОстоянно мислят за нея, мислят какво ще ядат или по-точно какво "не могат' да ядат. Наистина е кошмарно.
    За щастие сега съм здрава, ходила съм на изледвания и всичко си ми е наред. Това че ям веднъж или понякога 2 пъти на ден не ме прави анорексичка. Поддържам едни и същи кг и се чувствам добре. А най-готиното е, че си позволявам от всичко, разбира се по маалко.

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от cw3tty
    WTF ?! Сигурна ли си, че не си няква анорексичка ? Аз съм с 2 години по-малка от теб и съм 47кг. + това съм ужасно слаба за годините и ръста си ..
    Цвети а ти колко си висока?

А по темата това е нещо нереално след 12 на обяд да не ядеш Ужас !

уау то ти май си се вманиачила нещо а? Аз съм 43-44 кг. а си ям редовно и каквото пожелая.. никога не бих си забранила да ям след 12 часа товва е Ад !

Е това вече не е диета амии.. гладуване. На какви неща се подлагате, за да сте кльощи.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си