- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- пинчер 2
кога мога да извеждам на разходка пинчерчето ми ?
Зависи на колко е кучето - ако е малко може да се извежда след третата ваксина, ако не - ^. Това всеки човек, който има куче (или ако не той, то родителите, поемащи отговорност за него) би трябвало да го знае.
Не завиждам на животинките попаднали на скапани собственици като теб. Първо се чете, после се зима куче.
Пич, има 125158448 статии за пинчърите, нашия прави две поредни теми с едно и също заглавие и идея.
Да почне да те *** за животинката, а?!
Трета ваксина има ли? Или дори не знаеш кво е тва? Може и веднъж на ден, но по-добре два пъти. Купи му дрешка.
Лелее на 16 и да не можеш да намериш малко информация в интернет.. Така де разбирам да си на 10-11 и да имаш затруднения ама.. На колко е кучето? Има ли ваксини изобщо, обезпаразитявано ли е ии т.н.? Въобще водено ли е на ветеринар всъщност? Защото ако е, то там би трябвало да са ви отговорили на въпросите, а ако не.. ;х
Виж тук има много информация има за разходки, за приучаване на хигиенни навици и т.н., за хранене, грижи като цяло: http://forum.dog.bg/ даже ако не ме лъже паметта има тема специално за пинчери.
Аз се разхождам сутринта с мастиите до университета всяка сутрин .Те са ми почетната стража хаха