.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Hybrid View

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere

Кой сертификат е най-добре ?

Както може би знаете от другата ми тема (която няма никакви отговори, но както и да е ) имам желание да уча извън България и по- специално в Испания . В испанска паралелка съм и малко късно, но все пак , тази година , преди месец държах Деле , което очаквам да излезе този месец . В 11 клас съм и като цяло време много нямам за губене. Въпросът е там, че искам да имам и английски сертификат . В училище учим по Pearson test , което мисля не е от никакво значение и мисля да се ориентирам към друг. Като цяло варианта Англия е изключен, защото изобщо нямам намерение , а и не искам да ходя да уча там . Може би , бих предпочела Америка , но не и Англия, но да не казвам голяма дума . Както споменах , в 11 клас съм , според вас за кой сертификат е най-добре да започна да се подготвям още сега , при условие че Англия не ми е главна цел. В училище имам само 4 часа английски на седмица, голяма каша ми е в главата заради испанския, защото един се отдавах специално на него тези месеци . И сега съм пред голяма дилема - Иелтс, Тоефл или Б1 на Кембридж , за САТ май изобщо нямам никакъв шанс . Силно се надявам да се включат повече хора , за да ми помогнете с избора и също да обменим информация .
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    Повечето университети изискват АДВАНС, но при други искат ПРОФИШЪНСИ. Трябва да си имаш набелязана цел какво да учиш, за да намериш университет за теб (може и в Германия да има такъв). Но след като си избрала колеж, проучваш какво ниво изискват и се подготвяш, а после (ако нямаш сертификат, издаден от частна фирма, например Британика) мисля, че държиш изпит, дали знаеш езика. АДВАНС това е на ниво Б2, а ПРОФИШЪНСИ Ц1. Нивата са А1,А2,Б1,Б2 и Ц1, а ти, предполагам, учиш Б1.
    Не съм кандидатствала, но ти казвам това което съм разбрала от сестра ми, която кандидатства с Англия
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

anonymous708973
    Guest
    Зависи на какво ниво знаеш английски. Изкарай курс за първи сертификат на Кеймбридж- без да се явяваш на изпит, веднага запиши за втори и се яви декември 2013. Можеш да отидеш и на Тойфел.
    Най-добре ще е да разгледаш университетите и да видиш къде какво искат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си