Така значи с моята така наречена най-добра приятелка се познаваме от 12-13 години.С една дума бяхме на около 1-2 годинки откакто сме заедно.През тези години винаги сме били неразделни,въпреки че тя живее в друг град се виждаме всеки уикенд понеже аз ходя там при баба ми и дядо ми.Немога да отрека,че сме се карали през всичките тия години,но то просто няма как приятелство без караници.И колкото често да сме се карали,сърденето не е траело повече от ден,а и като бяхме малки караниците бяха съвсем безобидни..докато днес вече са за доста по сериозни неща.A и в последно време тя се промени коренно.Започна да се ядосва за най-малкото нещо,да започва да се сърди от нищото.И в последно време почти всеки ден се караме,понякога и по два пъти на ден.Вече все по-малко ми споделя и винаги аз се извинявам,дори когато нямам вина.Като се замисля тя май почти никога не е изполвала тази дума или поне не я казвала на мен.Абе не е като преди,много студена е станала към мене.
Според вас дали тия 12 години и нещо са пропиляни напразно..или просто има причина да се държи по този начин?!