.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 87

Hybrid View

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Еми за нея 2 кг.са големи тежести. Знам защото и аз си го мислех,когато за пръв път влязох в залата.
    На арнолд класик.
    Базикам се, на републиканското.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    YSMF,Мазнините ще ги изчистиш с тренировки и чиста храна, какви диети, какво чудо ти е в главата??? Да изчезнеш ли искаш?
    Последно редактирано от FuckingFreak : 01-09-2013 на 13:15

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Диета означава хранителен режим - дали за качване, за запазване, за сваляне, все си се казва диета. Не ядеш квото има в хладилника, шкафа, на масата, а точно определени неща

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Да, точно ще се разболее, защото не яде плодове. Особено се кефя на хората, дето говорят тия глупости, ама видиш ли си пазаруват от Били, Мили и Карфури разни ГМО-та, дето са с впечатляваща външност, размер и тнт ама си набавят витамини с тях, нали.
    Съвсем друго е ако ядеш сезонни плодове и зеленчуци от местен пазар или си имаш село. Не че бабите, дето търгуват там, не пръскат и торят реколтата си, но поне не е дошло замразено в кашон от някакви огромни плантации в Африка/Никарагуа/Колумбия и всякакви такива. А, и Китай.

anonymous708973
    Guest
    Хубаво, аз вятър си правя на устата. Познавам доста такива примери. Не пазарувам ГМО-та. Семейството ми има доста богата култура на здравословен начин на живот.

Мега фен
    @Pink Това е варианта ,без да смяташ калории ,без да знаеш ориентировъчно няма как да стане работата при ТЕБ и при ДРУГИТЕ,които нямат опит.Преди и аз съм си играл да броя,сега имам достатъчно опит,знам всички храни какво съдържат в движение ,някои ,които съм ял редовно ги знам с точност милиграмове. За началото е хубаво да правиш това,поне няколко месеца,като после продължиш да се храниш както трябва,но ги смяташ ориентировъчно и то няма да ти повлияе много,освен ако имаш друг проблем с тренировките.Също така е хубаво да се теглиш сравнително често и да се гледаш в огледалото (не,за да се гримираш обаче ),за да видиш как се променяш.
    Относно плодовете - цитруси могат да се ядат ,няма да навреди особено,но особено за някое момиче дето спазва диета с по около 1500 калории,а боже би и по-малко ,ако тръгне да яде банани няма да остане нищо за другите храни. Витамините се приемат И на хапчета,често го правят повечето напреднали,които се интересуват,а по принцип културистите пият целогодишно витамини,като например витамин Ц по 1 грам след тренировка с още неща като глутамин бцаа протеин.
    Кардиото е хубаво,не може да се каже,че изхвърляш абсолютно и САМО вода,защото всичко от което се вдига пулса следва да предразполага към топене на мазнини.Интервалното кардио e доста хубаво. Като цяло пулс от около 140 дават,че се гори най-много мазнини и най-малко мускул ,бях чел проучване ,но преди доста време. АКО ГОВОРИМ ОБАЧЕ ЗА МОМИЧЕ на 160 45 кг или 170 50 кг не може да става и дума ,напълно е безсмислено.

Мега фен
    Pink - теглиш лещата преди да я сготвиш - доста е просто.Също така готвиш ден за ден.. Друг начин не виждам.

и никой не ми отговори на въпроса..

Мега фен
    Смятам,че ти бе отговорено много пъти.. От упражнения плосък корем няма да видиш.

Освен упражненията трябва и да се откажеш от вредните храни. Яж по малко, нормална храна и прави упражнения. Това е точната рецепта за плосък корем.

А тези, които не ядат плодове направо ги съжалявам .... плочки и всички тези мечтани мускули се правят само с химия, ОСОБЕНО ПРИ ЖЕНИТЕ! Направо сте ми супер смешни... После що не става, ами щото иска и АКЪЛ ахах!

Хал хабер си нямат децата от мускули.баш от плодове човек не трябва да се отказва особено при мускули.Супер смях обаче как си вярват

Повече от фен
    Ако преобладаващата част от менюто ти се състои от въглехидрати, при глад(разбирай нужда от енергия) тялото ще гори мускул.

Ако свикнеш на мазнини - познай

anonymous708973
    Guest
    Не говоря за преобладаваща част.
    Аз съм против крайностите, а да не барваш шоколад е крайност.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не говоря за преобладаваща част.
    Аз съм против крайностите, а да не барваш шоколад е крайност.
    Може просто да не обичаш шоколад. Аз не съм му фен. Рядко ми се дояжда.

А пантерке,здравето ми ще е доста по-добро от твоето,защото не се тъпча с боклуци.и давам на тялото ми всичко от което има нужда.

Плочки се правят с химия, а мускулите се хранат с шоколад, убивате ме.

Хахаха.
    Последно редактирано от marrcandy : 01-10-2013 на 14:37

anonymous708973
    Guest
    Мускулите се хранели с шоколад?
    Потресена съм как човек, който уж разбира, може да интерпретира така думите ми.

Не. МОЕТО тяло има всичко необходимо и не го тъпча с боклуци. ТВОЕТО е лишавано.

Повече от фен
    marrcandy, не ядеш никакви мазнини. След време хормоналният дисбаланс ще се обади.

PinkPan7her, преобладаващата е. Хляб, картофи, ориз, сладко, паста, плодове, зърнени съставляват голяма част от менюто на средностатистическия човек, но не говорех за това. По време на тренировка няма как да изгориш мазнини, реално гориш АТФ от мускулите си. Горенето на мазнините по принцип се предизвиква от excess post-exercise oxygen consumption (гугъл),a cладкото прекратява този процес.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ukhtar Виж мнението
    marrcandy, не ядеш никакви мазнини. След време хормоналният дисбаланс ще се обади.

PinkPan7her, преобладаващата е. Хляб, картофи, ориз, сладко, паста, плодове, зърнени съставляват голяма част от менюто на средностатистическия човек, но не говорех за това. По време на тренировка няма как да изгориш мазнини, реално гориш АТФ от мускулите си. Горенето на мазнините по принцип се предизвиква от excess post-exercise oxygen consumption (гугъл),a cладкото прекратява този процес.
    Обясни ми го накратко.
    Значи, ако ям сладко след тренировка, спирам горенето на въглехидрати?

Мега фен
    МОМЕНТ МОМЕНТ!!!
    Първо плодовете в екстремни условия (тоест преди състезание) е нормално да не ядат или да се ядат само в чийт ден/хранене. Шоколадът от друга страна зависи колко и кога. Значи ако говорим за едно блокче 20-25 грама шоколад - хайде хубаво,ама принципно едно шоколадче лесно заминава и дори не го усещаш . Шоколадът не е подходящ за след тренировка,защото има много транс мазнини ,далеч не е най-подходящ въглехидрат след тренировка.
    Горенето на мускули не става толкова лесно колкото си мислите,е ако тренирате както трябва и ядете както трябва.
    Ако ядеш сладко след тренировка спираш горенето на въглехидрати,това е много просто.. Даваш храна ,която тялото почва да разгражда и да се храни от нея. Мускул не се гори лесно,защото първо се гори гликогенът второ мазнините и накрая чак мускулът.. За това ми се чудят за протоколът,който следвам ,където не ям 13-14 до 20+ часа съм стигал както и храните,които подбирам.. Но като научиш как да се храниш,да опознаеш тялото си и следиш кантара не се влияеш от подобни мнения,пък било и на по-добри от теб (в случая културисти да речем) Това все пак обаче изисква определен опит и без да броиш макронутриенти няма да стане..
    Колкото до цикълът - мазнините са важни,но все пак се приемат от месото ,ако се вземат и от добавки като омега 3-6-9 и CLA също така.. Но като цяло диетата поставена от candy е малко екстремна,не е нужно да се яде само месо овес салата или някакви подобни еднотипни диети,е преди състезание няма как.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    е ако тренирате както трябва и ядете както трябва
    Ключово и МНОГО разтегливо. Все едно да кажеш, че е много трудно да излезеш от форма, ако тренираш редовно.

Ако пък горенето на мазнини ставаше ей така като свърши гликогенът, нямаше ли най-логичният вариант да бъде тренировки и никакво ядене докато не изгориш всички мазнини и да осъмнеш с нисък процент подкожна мазнина и нулева загуба на мускулна маса?

Когато вкараш въглехидрат имаш инсулинов удар, който общо взето спира горенето на мазнини и промотира трупането им - е, в комбинация с белтък и издува мускула, който след това (ако не тренираш) спихва. Ако орежеш въглехидратите и ги замениш почти изцяло с животински мазнини обаче, тялото ти ще се сети, че няма откъде да вземе гликоген и ще започне да използва мазнините като енергиен източник. Когато тези от храната свършат следват натрупаните. Плюсове бол, мързи ме да изброявам, но ниски подкожни мазнини и ММ се поддържат значително по-лесно, отколкото с ротация на въглехидрати или еди си какво.

Без да броиш макронутриенти става, защото не всеки тренира за визия (тип Арнолд).

За мазнините си напиши домашното. Колко мазнини се съдържат в пилешкото, телешкото, да не говорим конското? А омега 6 с каква цел да се приемат като добавка? Омега 3/6 баланс, а-у?

Тъп съм, частта със състезанието съм я пропуснал. И все пак.

П.П. Циклично ли се храниш или warrior diet?

Мега фен
    Ключово и МНОГО разтегливо. Все едно да кажеш, че е много трудно да излезеш от форма, ако тренираш редовно.

Ако пък горенето на мазнини ставаше ей така като свърши гликогенът, нямаше ли най-логичният вариант да бъде тренировки и никакво ядене докато не изгориш всички мазнини и да осъмнеш с нисък процент подкожна мазнина и нулева загуба на мускулна маса?

Когато вкараш въглехидрат имаш инсулинов удар, който общо взето спира горенето на мазнини и промотира трупането им - е, в комбинация с белтък и издува мускула, който след това (ако не тренираш) спихва. Ако орежеш въглехидратите и ги замениш почти изцяло с животински мазнини обаче, тялото ти ще се сети, че няма откъде да вземе гликоген и ще започне да използва мазнините като енергиен източник. Когато тези от храната свършат следват натрупаните. Плюсове бол, мързи ме да изброявам, но ниски подкожни мазнини и ММ се поддържат значително по-лесно, отколкото с ротация на въглехидрати или еди си какво.

Без да броиш макронутриенти става, защото не всеки тренира за визия (тип Арнолд).

За мазнините си напиши домашното. Колко мазнини се съдържат в пилешкото, телешкото, да не говорим конското? А омега 6 с каква цел да се приемат като добавка? Омега 3/6 баланс, а-у?

Тъп съм, частта със състезанието съм я пропуснал. И все пак.

П.П. Циклично ли се храниш или warrior diet?
    Идеално съм си прочел домашното,не чета от оня ден и не практикувам от вчера (if u know what i mean..)

Значи работата е там,че тук за всеки е индивидуално,на някой му е по-добре при повече въглехидрати,на друг при повече мазнини.. Има диета ВМ-НВД ,която се базира точно на мазнините..Работите не стават разбира се така,да не ядеш и да се събудиш един ден нацепен със еднаква мускулна маса.. Растежният хормон,който тялото произвежда предпазва мускулите,научно доказано до 72 часа че някъде даже до 96 часа стига (лека крайност е според мен) Понеже при всеки е индивидуално ,повечето хора всъщност правят обратното,тоест намалят много мазнините като стигат до към 20 мазнини на ден макс.. Тогава става зареждане с мазнини на няколко дена,защото играят важна роля за тестостерона.. Без да броиш макронутриенти съм сигурен ,че в този случай и в повечето тук НЯМА ДА СТАНЕ ,въпросът не е само да набараш няк'ва диета дето да отслабнеш,а да можеш да си контролираш тялото във всеки един момент от време за всички възможни (!!!) обаче цели. Хубаво е да не ми казваш колко мазнини се съдържат в пилешкото и конското ,защото ям всеки ден,а тук не се знае дали има някой дето вкусвал конско Мазнините са много , 4-5 грама са си бая мазнини,ако ядеш по много . Все пак не се ядат само те..
    В момента карам IF , но не типа войнска диета..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    .
    Малко ми е трудно ти следя мисълта и щях да напиша нещо дълго, но се отказах. Стриктното броене на макронутриенти откъдето и да го погледнеш е ограничаващо и аз лично го оправдавам единствено ако става въпрос за професионален спорт. Природата си го е измислила както трябва. Аз ям и тренирам преди всичко за здраве и целта ми не е да си видя влакната на задника, или да постигна (дис)баланс между трите глави на трицепса, а примерно да издърпам 200 тяга без колан и да развия бързина при ударите си. Тялото е следствие.

Зареждане с мазнини...Оценявам, че от години четеш бб-тийм и имаш периоди на качване и сваляне с прием на добавки в точно определено време, но това не ти пречи да не си наясно с повишаванеот на риска от инфаркт с прием на омега 6,или да определяш 2-3 % мазнини в храната като много. Какво става, когато приемеш повече мазнини, отколкото долу-горе си описал?

Мега фен
    Малко ми е трудно ти следя мисълта и щях да напиша нещо дълго, но се отказах. Стриктното броене на макронутриенти откъдето и да го погледнеш е ограничаващо и аз лично го оправдавам единствено ако става въпрос за професионален спорт. Природата си го е измислила както трябва. Аз ям и тренирам преди всичко за здраве и целта ми не е да си видя влакната на задника, или да постигна (дис)баланс между трите глави на трицепса, а примерно да издърпам 200 тяга без колан и да развия бързина при ударите си. Тялото е следствие.

Зареждане с мазнини...Оценявам, че от години четеш бб-тийм и имаш периоди на качване и сваляне с прием на добавки в точно определено време, но това не ти пречи да не си наясно с повишаванеот на риска от инфаркт с прием на омега 6,или да определяш 2-3 % мазнини в храната като много. Какво става, когато приемеш повече мазнини, отколкото долу-горе си описал?
    Изреди толкова глупости едно след друго ,че не знам от къде да започна..Случайно да съм ти давал някакво съотношение м/у омега мастните киселини и да съм ти казвам 2-3% ,че ще ти е приема ма мазнини,ако ядеш по 50 грама месо на ден или си някакъв тревопасен ,к'во съм ти виновен? Като целта ти е да дърпаш 200 тяга и да развиеш бързина тогава не коментирай,когато говорим за визия,защото обсъждаме тема късаеща точно това.. Като целите ти не са визия си яж каквото си искаш ,аз не съм вещ в темата относно сила тоест в трибой ,както и в бойните спортове и за това не коментирам..Вероятно ще е хубаво и ти да направиш същото в този случай )

Pink - да спира,кога - въпрос на личен избор.. Еднозначен отговор няма.

Downloadvirus , браво , евала ти правя. Аз нямам толкова нерви да обяснявам,още повече толкова грамотност.

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Всичко супер, но marrcandy как можеш да кажеш, че кардиото е безсмислено?
    Това е едно от основните неща които трябва да се правят най-вече при отслабване.
    Ако не беше пустото кардио още да съм 95 килограмов слон Когато целта е стягане или качване на мускулна маса по-може да се каже, че продължителното тичане е добре да се прави по-рядко, но при отслабването си е задължително ако питате мен, аз го казвам от личен опит

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си