.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 87 от общо 87
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    е ако тренирате както трябва и ядете както трябва
    Ключово и МНОГО разтегливо. Все едно да кажеш, че е много трудно да излезеш от форма, ако тренираш редовно.

Ако пък горенето на мазнини ставаше ей така като свърши гликогенът, нямаше ли най-логичният вариант да бъде тренировки и никакво ядене докато не изгориш всички мазнини и да осъмнеш с нисък процент подкожна мазнина и нулева загуба на мускулна маса?

Когато вкараш въглехидрат имаш инсулинов удар, който общо взето спира горенето на мазнини и промотира трупането им - е, в комбинация с белтък и издува мускула, който след това (ако не тренираш) спихва. Ако орежеш въглехидратите и ги замениш почти изцяло с животински мазнини обаче, тялото ти ще се сети, че няма откъде да вземе гликоген и ще започне да използва мазнините като енергиен източник. Когато тези от храната свършат следват натрупаните. Плюсове бол, мързи ме да изброявам, но ниски подкожни мазнини и ММ се поддържат значително по-лесно, отколкото с ротация на въглехидрати или еди си какво.

Без да броиш макронутриенти става, защото не всеки тренира за визия (тип Арнолд).

За мазнините си напиши домашното. Колко мазнини се съдържат в пилешкото, телешкото, да не говорим конското? А омега 6 с каква цел да се приемат като добавка? Омега 3/6 баланс, а-у?

Тъп съм, частта със състезанието съм я пропуснал. И все пак.

П.П. Циклично ли се храниш или warrior diet?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    О боже, а защо трябва да се вманиачаваме чак толкова? За тези, които не се готвят за състезание (пределно ясно, че по-голямата част са такива) е напълно излишно.
    Да, яко се пропагандира ВМ в последно време. Аз пък нека да кажа наблюдения над мен - цяло лято бягах от въглехидратите като дявол от тамян, дори плодове не кусвах, млечни също, единствените такива бяха от домати и краставици. От септември ги вкарвах, като към днешна дата определям начина на храненето си като балансиран (може би мазнините ми идват в повече, но положението засега е такова - имам определени цели, които няма как да се изпълнят с 1200 калории, а не ща да се тъпча насила и това е най-лесния начин) - определено има въглехидрати. Каква е разликата ли? От тогава дори отслабнах повече, дори имам "плочки", не че ги искам много де, но цяло лято не видях такива.
    Така че се успокойте малко. Не е нужно чак толкова мислене. Стреса не е от голяма полза.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ukhtar Виж мнението
    Ключово и МНОГО разтегливо. Все едно да кажеш, че е много трудно да излезеш от форма, ако тренираш редовно.

Ако пък горенето на мазнини ставаше ей така като свърши гликогенът, нямаше ли най-логичният вариант да бъде тренировки и никакво ядене докато не изгориш всички мазнини и да осъмнеш с нисък процент подкожна мазнина и нулева загуба на мускулна маса?

Когато вкараш въглехидрат имаш инсулинов удар, който общо взето спира горенето на мазнини и промотира трупането им - е, в комбинация с белтък и издува мускула, който след това (ако не тренираш) спихва. Ако орежеш въглехидратите и ги замениш почти изцяло с животински мазнини обаче, тялото ти ще се сети, че няма откъде да вземе гликоген и ще започне да използва мазнините като енергиен източник. Когато тези от храната свършат следват натрупаните. Плюсове бол, мързи ме да изброявам, но ниски подкожни мазнини и ММ се поддържат значително по-лесно, отколкото с ротация на въглехидрати или еди си какво.

Без да броиш макронутриенти става, защото не всеки тренира за визия (тип Арнолд).

За мазнините си напиши домашното. Колко мазнини се съдържат в пилешкото, телешкото, да не говорим конското? А омега 6 с каква цел да се приемат като добавка? Омега 3/6 баланс, а-у?

Тъп съм, частта със състезанието съм я пропуснал. И все пак.

П.П. Циклично ли се храниш или warrior diet?
    Идеално съм си прочел домашното,не чета от оня ден и не практикувам от вчера (if u know what i mean..)

Значи работата е там,че тук за всеки е индивидуално,на някой му е по-добре при повече въглехидрати,на друг при повече мазнини.. Има диета ВМ-НВД ,която се базира точно на мазнините..Работите не стават разбира се така,да не ядеш и да се събудиш един ден нацепен със еднаква мускулна маса.. Растежният хормон,който тялото произвежда предпазва мускулите,научно доказано до 72 часа че някъде даже до 96 часа стига (лека крайност е според мен) Понеже при всеки е индивидуално ,повечето хора всъщност правят обратното,тоест намалят много мазнините като стигат до към 20 мазнини на ден макс.. Тогава става зареждане с мазнини на няколко дена,защото играят важна роля за тестостерона.. Без да броиш макронутриенти съм сигурен ,че в този случай и в повечето тук НЯМА ДА СТАНЕ ,въпросът не е само да набараш няк'ва диета дето да отслабнеш,а да можеш да си контролираш тялото във всеки един момент от време за всички възможни (!!!) обаче цели. Хубаво е да не ми казваш колко мазнини се съдържат в пилешкото и конското ,защото ям всеки ден,а тук не се знае дали има някой дето вкусвал конско Мазнините са много , 4-5 грама са си бая мазнини,ако ядеш по много . Все пак не се ядат само те..
    В момента карам IF , но не типа войнска диета..

Голям фен Аватара на pepa97
    Оф едни и същи неща приказвате по-няколко пъти ,ама няма значение..айде говорете си ,че момичето "не разбра" ,че трябва да прави упражнения и да спазва диета.

Мега фен
    Че то се изредиха 3 страници ,в което пишем,че само с упражнения за корем няма да стане ако ще да прави 24/7 ,а тя идва на 3тата и пита в крайна сметка може ли да го направи ,според теб колко е разбрала?

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Цитирай Първоначално написано от UNITED2 Виж мнението
    Всичко супер, но marrcandy как можеш да кажеш, че кардиото е безсмислено?
    Това е едно от основните неща които трябва да се правят най-вече при отслабване.
    Ако не беше пустото кардио още да съм 95 килограмов слон Когато целта е стягане или качване на мускулна маса по-може да се каже, че продължителното тичане е добре да се прави по-рядко, но при отслабването си е задължително ако питате мен, аз го казвам от личен опит
    Безсмислено е,никога не съм правила кардио. Ако тренираш тежко ще сваляш 10 пъти повече,отколкото с тъпото,скучно кардио. Поне за мен е безсмислено.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    .
    Малко ми е трудно ти следя мисълта и щях да напиша нещо дълго, но се отказах. Стриктното броене на макронутриенти откъдето и да го погледнеш е ограничаващо и аз лично го оправдавам единствено ако става въпрос за професионален спорт. Природата си го е измислила както трябва. Аз ям и тренирам преди всичко за здраве и целта ми не е да си видя влакната на задника, или да постигна (дис)баланс между трите глави на трицепса, а примерно да издърпам 200 тяга без колан и да развия бързина при ударите си. Тялото е следствие.

Зареждане с мазнини...Оценявам, че от години четеш бб-тийм и имаш периоди на качване и сваляне с прием на добавки в точно определено време, но това не ти пречи да не си наясно с повишаванеот на риска от инфаркт с прием на омега 6,или да определяш 2-3 % мазнини в храната като много. Какво става, когато приемеш повече мазнини, отколкото долу-горе си описал?

anonymous708973
    Guest
    Мен ме интересува дали парчето шоколад след тренировка спира процеса на горене на мазнини.
    Колко време след тренировка е добре да се яде и какво?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ukhtar Виж мнението
    Малко ми е трудно ти следя мисълта и щях да напиша нещо дълго, но се отказах. Стриктното броене на макронутриенти откъдето и да го погледнеш е ограничаващо и аз лично го оправдавам единствено ако става въпрос за професионален спорт. Природата си го е измислила както трябва. Аз ям и тренирам преди всичко за здраве и целта ми не е да си видя влакната на задника, или да постигна (дис)баланс между трите глави на трицепса, а примерно да издърпам 200 тяга без колан и да развия бързина при ударите си. Тялото е следствие.

Зареждане с мазнини...Оценявам, че от години четеш бб-тийм и имаш периоди на качване и сваляне с прием на добавки в точно определено време, но това не ти пречи да не си наясно с повишаванеот на риска от инфаркт с прием на омега 6,или да определяш 2-3 % мазнини в храната като много. Какво става, когато приемеш повече мазнини, отколкото долу-горе си описал?
    Изреди толкова глупости едно след друго ,че не знам от къде да започна..Случайно да съм ти давал някакво съотношение м/у омега мастните киселини и да съм ти казвам 2-3% ,че ще ти е приема ма мазнини,ако ядеш по 50 грама месо на ден или си някакъв тревопасен ,к'во съм ти виновен? Като целта ти е да дърпаш 200 тяга и да развиеш бързина тогава не коментирай,когато говорим за визия,защото обсъждаме тема късаеща точно това.. Като целите ти не са визия си яж каквото си искаш ,аз не съм вещ в темата относно сила тоест в трибой ,както и в бойните спортове и за това не коментирам..Вероятно ще е хубаво и ти да направиш същото в този случай )

Pink - да спира,кога - въпрос на личен избор.. Еднозначен отговор няма.

Повече от фен
    "мазнините са важни,но все пак се приемат от месото ,ако се вземат и от добавки като омега 3-6-9 и CLA също така"

Не знам кой пише глупости, но е хубаво да се научиш да четеш и да осмисляш прочетеното(и своето).

Със здраве

Мега фен
    http://lubomirivanov.com/1043/ гледай таблицата долу..

Четох в едно списание, че ако направиш 300 коремни преси 3 поредни дена коремът ти ще се стегне. Не се плаши от бройката можеш да ги правиш на серии примерно правиш 30 и си почиваш - зависи до колко можеш да издържиш без да се натовариш кой знае колко много. Мисля и че ще е добре да спазваш някакъв режим или поне да се ограничаваш със сладките и вредни нещица.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си