@Pink Това е варианта ,без да смяташ калории ,без да знаеш ориентировъчно няма как да стане работата при ТЕБ и при ДРУГИТЕ,които нямат опит.Преди и аз съм си играл да броя,сега имам достатъчно опит,знам всички храни какво съдържат в движение ,някои ,които съм ял редовно ги знам с точност милиграмове. За началото е хубаво да правиш това,поне няколко месеца,като после продължиш да се храниш както трябва,но ги смяташ ориентировъчно и то няма да ти повлияе много,освен ако имаш друг проблем с тренировките.Също така е хубаво да се теглиш сравнително често и да се гледаш в огледалото (не,за да се гримираш обаче ),за да видиш как се променяш.
Относно плодовете - цитруси могат да се ядат ,няма да навреди особено,но особено за някое момиче дето спазва диета с по около 1500 калории,а боже би и по-малко ,ако тръгне да яде банани няма да остане нищо за другите храни. Витамините се приемат И на хапчета,често го правят повечето напреднали,които се интересуват,а по принцип културистите пият целогодишно витамини,като например витамин Ц по 1 грам след тренировка с още неща като глутамин бцаа протеин.
Кардиото е хубаво,не може да се каже,че изхвърляш абсолютно и САМО вода,защото всичко от което се вдига пулса следва да предразполага към топене на мазнини.Интервалното кардио e доста хубаво. Като цяло пулс от около 140 дават,че се гори най-много мазнини и най-малко мускул ,бях чел проучване ,но преди доста време. АКО ГОВОРИМ ОБАЧЕ ЗА МОМИЧЕ на 160 45 кг или 170 50 кг не може да става и дума ,напълно е безсмислено.