Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
е ако тренирате както трябва и ядете както трябва
Ключово и МНОГО разтегливо. Все едно да кажеш, че е много трудно да излезеш от форма, ако тренираш редовно.

Ако пък горенето на мазнини ставаше ей така като свърши гликогенът, нямаше ли най-логичният вариант да бъде тренировки и никакво ядене докато не изгориш всички мазнини и да осъмнеш с нисък процент подкожна мазнина и нулева загуба на мускулна маса?

Когато вкараш въглехидрат имаш инсулинов удар, който общо взето спира горенето на мазнини и промотира трупането им - е, в комбинация с белтък и издува мускула, който след това (ако не тренираш) спихва. Ако орежеш въглехидратите и ги замениш почти изцяло с животински мазнини обаче, тялото ти ще се сети, че няма откъде да вземе гликоген и ще започне да използва мазнините като енергиен източник. Когато тези от храната свършат следват натрупаните. Плюсове бол, мързи ме да изброявам, но ниски подкожни мазнини и ММ се поддържат значително по-лесно, отколкото с ротация на въглехидрати или еди си какво.

Без да броиш макронутриенти става, защото не всеки тренира за визия (тип Арнолд).

За мазнините си напиши домашното. Колко мазнини се съдържат в пилешкото, телешкото, да не говорим конското? А омега 6 с каква цел да се приемат като добавка? Омега 3/6 баланс, а-у?

Тъп съм, частта със състезанието съм я пропуснал. И все пак.

П.П. Циклично ли се храниш или warrior diet?