.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Плосък корем

Ииии пак съм аз Този път искам да попитам понеже започнах да правя упражнения за плосък корем и сега искам да попитам колко пъти в седмицата трябва да ги правя? 3-4 пъти или всеки ден?

Мега фен
    Няма да ти донесат плоскък корем тези упражнения.

и защо не?

Упражненията за корем трябва да се правят всеки ден.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от butterflyyy. Виж мнението
    и защо не?
    ако имаш мазнини няма да ти помогне. А ти най-вероятно имаш щом искаш плосък корем. А иначе ако вече е плосък може пък да излезне някоя плочка.

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Трябва ти и диета моме,разбери го. И по 59 упражнения да правиш няма да имаш плосък корем
    За сравнение аз правя корем веднъж в месеца и имам 4 плочки :д

Нямам диета, но спазвам нещо като режим! Смисъл не ям тестено, мазно и сладко! Наблягам на плодове и вода. Имам мазнини и НЕ искам плочки, а упражненията, който правя уж са за премахване на мазнините и затова питам.

Няма специални упражнения за премахване на мазнини.Не можеш ли да разбереш,че без диета не става.
    Трябва да се яде по едно и също време.
    Колко килограма си и колко си висока?

Мега фен
    Премахването на мазнините не става чрез упражнения,особено такива за корем. Диета не означава без мазно пържено и тн.. Диетата е подбрана храна целесъобразно и повечето пъти изчислена за максимален резултат (тоест изчислени калории макронутриенти) Трябва да поемаш по-малко отколкото израходваш и не е лошо да тренираш (цялото тяло)

Голям фен Аватара на pepa97
    ММммм...Ще следя с удоовоолствие тази темиичкаа...Защото и аз искам плосък корем,БЕЗ ПЛОЧКИ!!..Аз съм 167 и съм 54 кг .. . и искам да имам плосък корем,затова правя всеки ден най-различни упражнение..Но понякога забравям затова на другия ден правя повече с допълнение.. и така...аз не искам да се тровя с хапчета ,да спазвам диети или някакви такива неща ,а просто си правя упражненията и дай боже да стане.

Вече ме ядосвате!
    С УПРАЖНЕНИЯ НЕ СТАВА!!!
    ТРЯБВА ДИЕТА. КАТО НЕ ИСКАТЕ ДИЕТА СТОЙТЕ СИ ДЕБЕЛИ И СИ МИСЛЕТЕ,ЧЕ ЩЕ ОТСЛАБНЕТЕ ОТ ЯДЕНЕ НА СНИКЪРС И ПРАВЕНЕ НА 20 КОРЕМНИ ПРЕСИ!

Обяснявам като за идиоти
    1во на нас жените корема е проблемна зона,знам го защото и аз едно време съм била дебела.
    2ро корема най-трудно се поддържа плосък и без натрупани мазнини на него. За да имаш плосък корем трябва или да ти е много бърз метаболизма,следователно да не ти се лепат мазнините който поглъщаш,или да седиш посоянно на ниски въглехидрати,което е невъзможно.
    Направете една диета отслабнете навсякъде и ще ви стане плосък корема. С тези упражнения само се залъгвате.
    Последно редактирано от marrcandy : 01-08-2013 на 18:56

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Добре, виждам че разбираш...каква диета би предложила? От коя си доволна?

Голям фен Аватара на black pearl
    Здравейте..понеже не искам да отварям нова тема ..затова пиша тук..Та така..заела съм се да отслабна,

и то сериозно.Няма да откаж
    а някоя друга плочка на корема но имам преди това много мазнини да премахна:д И принципно съм си направила нещо като режим.. Сутрин ставам и си правя фреш от примерно портокал и си правя там коремни преси като постепенно увеличавам .. плюс около 20 мин на крос тренажора ..знам че са малко но и тях ще се опитам да увелича...За обяд ям примерно супа и за вечеря нещо леко...салата и т.н...Плюс че през целия ден пия много вода! Да се похваля не съм пила газирано от 2 месеца ; дддд

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Добре, виждам че разбираш...каква диета би предложила? От коя си доволна?
    И аз това щях да попитам...тъпото при мен е че метаболизма ми е бавен и вс ми се лепи:хх

Мега фен
    Това представлява режим на хранене,но много грешен..

WTF??? (where is the food??)

Чети това http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49744

Ъм, според мен наистина с упражнения и тъпчене нищо не става. Попринцип човек е хубаво да прави упажнения. Те раздвижват кръвта и мускулите. Ако обаче искаш да отслабнес с тях, но се и тъпчеш после нищо няма да стане.
    Спазвала съм една не точно диета, но нещо подобно и още го правя.
    1.Пия вода.
    2.Когато съм гладна, но и не искам да ям винаги си имам в хладилника една маруля. Измивам й листата и започвам да ги ям много бавно като си броя дъвченето (до 30).

Лесно е.
    За закуска 50 грама мюсли с прясно мляко 0.1%,може и кисело.
    2ро ядене - пиле или телешко (чисто месо без мазнини)(варено,може и пържено ,без мазнина обаче) 100грама., салата 200 грама (домат,крастевица каквото ядеш)
    3то ядене същото
    4то ядене същото
    Яде се грубо през 3-4 часа.
    Минимум 4л. Вода на ден.
    В залата упражнения с тежести. Без безсмислено кардио.
    Black pearl,доста ще трябва да се ограничаваш за да имаш плочки. Не съм яла шоколад от 9 месеца. Да не говорим за плодове,чипс,кока кола. Тренирам 6 дни в седмицата и един почивам. Плочките при жените се поддържат много трудно.

Диетата,която написах по-горе съм я спазвала и за 2 седмици свалих около 11 кг. Естествено това беше преди 2 години някъде.не си върнах килограмите,защото направих захранване.
    Сега спазвам режим защото имам други цели.

Е да разбирам че за да имаш плочки не трябва да ядеш плодове ?...Иначе диетата която си казала не е лоша но мен не ме бива да измервам 100-200 грама и т.н xD

Да,не трябва. Аз не ям плодове. В момента се чистя за състезанието през април.
    Еми и мен не ме биваше,затова си купих кантар. :д

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    Здравейте..понеже не искам да отварям нова тема ..затова пиша тук..Та така..заела съм се да отслабна,

и то сериозно.Няма да откаж
    а някоя друга плочка на корема но имам преди това много мазнини да премахна:д И принципно съм си направила нещо като режим.. Сутрин ставам и си правя фреш от примерно портокал и си правя там коремни преси като постепенно увеличавам .. плюс около 20 мин на крос тренажора ..знам че са малко но и тях ще се опитам да увелича...За обяд ям примерно супа и за вечеря нещо леко...салата и т.н...Плюс че през целия ден пия много вода! Да се похваля не съм пила газирано от 2 месеца ; дддд
    Закусваш фреш. О, да. Закуската е най- важното хранене за деня, което трябва да ти осигури нужните вещества и енергия и да ти стартира метаболизма..знаеш ли ?!

marrcandy, този режим не е подходящ за всеки. Като чета, целите ти са доста по- различни от тези на пишещите в темата.
    Колкото до плодовете- яжте, защото имат витамини, но също така и доста въглехидрати, така че се ограничавайте до макс 2-3 на ден. Повече зеленчуци.
    Последно редактирано от tonssy : 01-08-2013 на 20:03

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Добре, може да ми е глупав въпроса, но мога ли да държа диета при положение, че съм 40 кг? Искам да махна мазнините. но безопасно ли е?

Супер фен Аватара на tonssy
    ^ Колко си висока?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    160см.

Ти какво си направила с тялото си?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    В смисъл?