.
Резултати от 1 до 25 от общо 87

Threaded View

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    Здравейте..понеже не искам да отварям нова тема ..затова пиша тук..Та така..заела съм се да отслабна,

и то сериозно.Няма да откаж
    а някоя друга плочка на корема но имам преди това много мазнини да премахна:д И принципно съм си направила нещо като режим.. Сутрин ставам и си правя фреш от примерно портокал и си правя там коремни преси като постепенно увеличавам .. плюс около 20 мин на крос тренажора ..знам че са малко но и тях ще се опитам да увелича...За обяд ям примерно супа и за вечеря нещо леко...салата и т.н...Плюс че през целия ден пия много вода! Да се похваля не съм пила газирано от 2 месеца ; дддд
    Закусваш фреш. О, да. Закуската е най- важното хранене за деня, което трябва да ти осигури нужните вещества и енергия и да ти стартира метаболизма..знаеш ли ?!

marrcandy, този режим не е подходящ за всеки. Като чета, целите ти са доста по- различни от тези на пишещите в темата.
    Колкото до плодовете- яжте, защото имат витамини, но също така и доста въглехидрати, така че се ограничавайте до макс 2-3 на ден. Повече зеленчуци.
    Последно редактирано от tonssy : 01-08-2013 на 21:03

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си