- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Плосък корем
Ииии пак съм азТози път искам да попитам понеже започнах да правя упражнения за плосък корем и сега искам да попитам колко пъти в седмицата трябва да ги правя? 3-4 пъти или всеки ден?
Няма да ти донесат плоскък корем тези упражнения.![]()
и защо не?
Упражненията за корем трябва да се правят всеки ден.
Трябва ти и диета моме,разбери го. И по 59 упражнения да правиш няма да имаш плосък корем
За сравнение аз правя корем веднъж в месеца и имам 4 плочки :д
Нямам диета, но спазвам нещо като режим! Смисъл не ям тестено, мазно и сладко! Наблягам на плодове и вода. Имам мазнини и НЕ искам плочки, а упражненията, който правя уж са за премахване на мазнините и затова питам.![]()
Няма специални упражнения за премахване на мазнини.Не можеш ли да разбереш,че без диета не става.
Трябва да се яде по едно и също време.
Колко килограма си и колко си висока?
Премахването на мазнините не става чрез упражнения,особено такива за корем. Диета не означава без мазно пържено и тн.. Диетата е подбрана храна целесъобразно и повечето пъти изчислена за максимален резултат (тоест изчислени калории макронутриенти) Трябва да поемаш по-малко отколкото израходваш и не е лошо да тренираш (цялото тяло)
ММммм...Ще следя с удоовоолствие тази темиичкаа...Защото и аз искам плосък корем,БЕЗ ПЛОЧКИ!!..Аз съм 167 и съм 54 кг .. . и искам да имам плосък корем,затова правя всеки ден най-различни упражнение..Но понякога забравям затова на другия ден правя повече с допълнение.. и така...аз не искам да се тровя с хапчета ,да спазвам диети или някакви такива неща ,а просто си правя упражненията и дай боже да стане.
Вече ме ядосвате!
С УПРАЖНЕНИЯ НЕ СТАВА!!!
ТРЯБВА ДИЕТА. КАТО НЕ ИСКАТЕ ДИЕТА СТОЙТЕ СИ ДЕБЕЛИ И СИ МИСЛЕТЕ,ЧЕ ЩЕ ОТСЛАБНЕТЕ ОТ ЯДЕНЕ НА СНИКЪРС И ПРАВЕНЕ НА 20 КОРЕМНИ ПРЕСИ!
Обяснявам като за идиоти
1во на нас жените корема е проблемна зона,знам го защото и аз едно време съм била дебела.
2ро корема най-трудно се поддържа плосък и без натрупани мазнини на него. За да имаш плосък корем трябва или да ти е много бърз метаболизма,следователно да не ти се лепат мазнините който поглъщаш,или да седиш посоянно на ниски въглехидрати,което е невъзможно.
Направете една диета отслабнете навсякъде и ще ви стане плосък корема. С тези упражнения само се залъгвате.
Последно редактирано от marrcandy : 01-08-2013 на 18:56
Добре, виждам че разбираш...каква диета би предложила? От коя си доволна?
Здравейте..понеже не искам да отварям нова тема ..затова пиша тук..Та така..заела съм се да отслабна,
и то сериозно.Няма да откаж
а някоя друга плочка на корема но имам преди това много мазнини да премахна:д И принципно съм си направила нещо като режим.. Сутрин ставам и си правя фреш от примерно портокал и си правя там коремни преси като постепенно увеличавам .. плюс около 20 мин на крос тренажора ..знам че са малко но и тях ще се опитам да увелича...За обяд ям примерно супа и за вечеря нещо леко...салата и т.н...Плюс че през целия ден пия много вода!Да се похваля не съм пила газирано от 2 месеца ; дддд
Това представлява режим на хранене,но много грешен..
WTF??? (where is the food??)
Чети това http://www.bb-team.org/forums/viewthread/49744
Ъм, според мен наистина с упражнения и тъпчене нищо не става. Попринцип човек е хубаво да прави упажнения. Те раздвижват кръвта и мускулите. Ако обаче искаш да отслабнес с тях, но се и тъпчеш после нищо няма да стане.
Спазвала съм една не точно диета, но нещо подобно и още го правя.
1.Пия вода.
2.Когато съм гладна, но и не искам да ям винаги си имам в хладилника една маруля. Измивам й листата и започвам да ги ям много бавно като си броя дъвченето (до 30).
Лесно е.
За закуска 50 грама мюсли с прясно мляко 0.1%,може и кисело.
2ро ядене - пиле или телешко (чисто месо без мазнини)(варено,може и пържено ,без мазнина обаче) 100грама., салата 200 грама (домат,крастевица каквото ядеш)
3то ядене същото
4то ядене същото
Яде се грубо през 3-4 часа.
Минимум 4л. Вода на ден.
В залата упражнения с тежести. Без безсмислено кардио.
Black pearl,доста ще трябва да се ограничаваш за да имаш плочки. Не съм яла шоколад от 9 месеца. Да не говорим за плодове,чипс,кока кола. Тренирам 6 дни в седмицата и един почивам. Плочките при жените се поддържат много трудно.
Диетата,която написах по-горе съм я спазвала и за 2 седмици свалих около 11 кг. Естествено това беше преди 2 години някъде.не си върнах килограмите,защото направих захранване.
Сега спазвам режим защото имам други цели.
Е да разбирам че за да имаш плочки не трябва да ядеш плодове ?...Иначе диетата която си казала не е лоша но мен не ме бива да измервам 100-200 грама и т.н xD
Да,не трябва. Аз не ям плодове. В момента се чистя за състезанието през април.
Еми и мен не ме биваше,затова си купих кантар. :д
Закусваш фреш. О, да. Закуската е най- важното хранене за деня, което трябва да ти осигури нужните вещества и енергия и да ти стартира метаболизма..знаеш ли ?!
marrcandy, този режим не е подходящ за всеки. Като чета, целите ти са доста по- различни от тези на пишещите в темата.
Колкото до плодовете- яжте, защото имат витамини, но също така и доста въглехидрати, така че се ограничавайте до макс 2-3 на ден. Повече зеленчуци.
Последно редактирано от tonssy : 01-08-2013 на 20:03
Добре, може да ми е глупав въпроса, но мога ли да държа диета при положение, че съм 40 кг? Искам да махна мазнините. но безопасно ли е?