- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Плосък корем
@Pink Това е варианта ,без да смяташ калории ,без да знаеш ориентировъчно няма как да стане работата при ТЕБ и при ДРУГИТЕ,които нямат опит.Преди и аз съм си играл да броя,сега имам достатъчно опит,знам всички храни какво съдържат в движение ,някои ,които съм ял редовно ги знам с точност милиграмове. За началото е хубаво да правиш това,поне няколко месеца,като после продължиш да се храниш както трябва,но ги смяташ ориентировъчно и то няма да ти повлияе много,освен ако имаш друг проблем с тренировките.Също така е хубаво да се теглиш сравнително често и да се гледаш в огледалото (не,за да се гримираш обаче),за да видиш как се променяш.
Относно плодовете - цитруси могат да се ядат ,няма да навреди особено,но особено за някое момиче дето спазва диета с по около 1500 калории,а боже би и по-малко ,ако тръгне да яде банани няма да остане нищо за другите храни. Витамините се приемат И на хапчета,често го правят повечето напреднали,които се интересуват,а по принцип културистите пият целогодишно витамини,като например витамин Ц по 1 грам след тренировка с още неща като глутамин бцаа протеин.
Кардиото е хубаво,не може да се каже,че изхвърляш абсолютно и САМО вода,защото всичко от което се вдига пулса следва да предразполага към топене на мазнини.Интервалното кардио e доста хубаво. Като цяло пулс от около 140 дават,че се гори най-много мазнини и най-малко мускул ,бях чел проучване ,но преди доста време. АКО ГОВОРИМ ОБАЧЕ ЗА МОМИЧЕ на 160 45 кг или 170 50 кг не може да става и дума ,напълно е безсмислено.
Pink - теглиш лещата преди да я сготвиш - доста е просто.Също така готвиш ден за ден.. Друг начин не виждам.
и никой не ми отговори на въпроса..![]()
Смятам,че ти бе отговорено много пъти.. От упражнения плосък корем няма да видиш.
Имам да,и то редовен. Това беше примерен режим. Моя е по-различен.
За закуска ям 50 гр. Бадеми,сурови. + протеин с мляко 1,5% , без лактоза,защото съм алергична.
11.ч. - първо ядене 100грама пилешко,телешко или конско.зависи какво ми се яде. + 300 грама салата или варени моркови или друг зеленчук
След това отивам на тренировка. След тренировката протеин.
Към 16ч. Същото количество месо и салата или зеленчуци.
Към 20ч. Пак
В началото ми беше трудно,но аз така или иначе не мога да ям доста неща заради алергиите ми. Затова избрах този начин на живот. Не пия. Пушех,но спрях защото ми пречеше на тренировките и така. когато човек иска нещо ,намира начин .
А доколкото до темата . Не с тези упражнения и по 5 пъти на ден да ги правиш,няма да постигнеш нищо. Ако спазваш диета,ще има ефект.
Освен упражненията трябва и да се откажеш от вредните храни. Яж по малко, нормална храна и прави упражнения. Това е точната рецепта за плосък корем.
А тези, които не ядат плодове направо ги съжалявам .... плочки и всички тези мечтани мускули се правят само с химия, ОСОБЕНО ПРИ ЖЕНИТЕ! Направо сте ми супер смешни... После що не става, ами щото иска и АКЪЛ ахах!
Хал хабер си нямат децата от мускули.баш от плодове човек не трябва да се отказва особено при мускули.Супер смях обаче как си вярват
Точно на нея пък едва ли трябва да правиш евала. Всяко постижение идва с цена. Вероятна ще е страхотна на републиканското, но след години здравето й ще е съсипано.
marrcandy, а нали знаеш, че след тренировка, през която си изгорила мазнините, започват да се топят мускулите и това се предотвратява, като дадеш на организма бърз въглехидрат - някой шоколадов бонбон, например?
Ако преобладаващата част от менюто ти се състои от въглехидрати, при глад(разбирай нужда от енергия) тялото ще гори мускул.
Ако свикнеш на мазнини - познай
Не говоря за преобладаваща част.
Аз съм против крайностите, а да не барваш шоколад е крайност.
А пантерке,здравето ми ще е доста по-добро от твоето,защото не се тъпча с боклуци.и давам на тялото ми всичко от което има нужда.
Плочки се правят с химия, а мускулите се хранат с шоколад, убивате ме.
Хахаха.
Последно редактирано от marrcandy : 01-10-2013 на 13:37
Мускулите се хранели с шоколад?
Потресена съм как човек, който уж разбира, може да интерпретира така думите ми.
Не. МОЕТО тяло има всичко необходимо и не го тъпча с боклуци. ТВОЕТО е лишавано.
Трябва, защото е постигнала и продължава да постига това, което иска. Точно това ми беше мисълта. Мое мнение.
А само не разбирам защо тия теми се превръщат в нападки към другите. Като знаете кое е най- доброто за вас, си яжте и правете квото сте си правили и до сега.
Последно редактирано от tonssy : 01-10-2013 на 16:26
marrcandy, не ядеш никакви мазнини. След време хормоналният дисбаланс ще се обади.
PinkPan7her, преобладаващата е. Хляб, картофи, ориз, сладко, паста, плодове, зърнени съставляват голяма част от менюто на средностатистическия човек, но не говорех за това. По време на тренировка няма как да изгориш мазнини, реално гориш АТФ от мускулите си. Горенето на мазнините по принцип се предизвиква от excess post-exercise oxygen consumption (гугъл),a cладкото прекратява този процес.
МОМЕНТ МОМЕНТ!!!
Първо плодовете в екстремни условия (тоест преди състезание) е нормално да не ядат или да се ядат само в чийт ден/хранене. Шоколадът от друга страна зависи колко и кога. Значи ако говорим за едно блокче 20-25 грама шоколад - хайде хубаво,ама принципно едно шоколадче лесно заминава и дори не го усещаш . Шоколадът не е подходящ за след тренировка,защото има много транс мазнини ,далеч не е най-подходящ въглехидрат след тренировка.
Горенето на мускули не става толкова лесно колкото си мислите,е ако тренирате както трябва и ядете както трябва.
Ако ядеш сладко след тренировка спираш горенето на въглехидрати,това е много просто.. Даваш храна ,която тялото почва да разгражда и да се храни от нея. Мускул не се гори лесно,защото първо се гори гликогенът второ мазнините и накрая чак мускулът.. За това ми се чудят за протоколът,който следвам ,където не ям 13-14 до 20+ часа съм стигал както и храните,които подбирам.. Но като научиш как да се храниш,да опознаеш тялото си и следиш кантара не се влияеш от подобни мнения,пък било и на по-добри от теб (в случая културисти да речем) Това все пак обаче изисква определен опит и без да броиш макронутриенти няма да стане..
Колкото до цикълът - мазнините са важни,но все пак се приемат от месото ,ако се вземат и от добавки като омега 3-6-9 и CLA също така.. Но като цяло диетата поставена от candy е малко екстремна,не е нужно да се яде само месо овес салата или някакви подобни еднотипни диети,е преди състезание няма как.
Downloadvirus , браво , евала ти правя. Аз нямам толкова нерви да обяснявам,още повече толкова грамотност.
Всичко супер, но marrcandy как можеш да кажеш, че кардиото е безсмислено?
Това е едно от основните неща които трябва да се правят най-вече при отслабване.
Ако не беше пустото кардио още да съм 95 килограмов слонКогато целта е стягане или качване на мускулна маса по-може да се каже, че продължителното тичане е добре да се прави по-рядко, но при отслабването си е задължително ако питате мен, аз го казвам от личен опит
![]()
И с вдигане на тежести може да се прави кардио.. Една снимка 1000 думи http://www.quickmeme.com/meme/34tz/