.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Голям фен Аватара на PurpleSand

Не издържам |(

Винаги като му се издразна нещо и като почна да се `карам ` с него само ме слуша и изобщо не взима участие в разговора.........................
    Направо днес ми дигна за пореден път нервите,не издържам........
    Имам чувството,че си говора сама и се товара само аз...
    и като ми каже: `Престани с това `..и побеснявам още повече. Знае ,че се дразна от това, казвала съм му го и пак го прави.
    Не е като нормален човек да се изкаже и той,а само ми мълчи и ми прави някви тъпи изречения дето ме изкарват извън нерви. И ако не съм аз,той няма да започне ш*баната тема на разговор и си мисли,че ще ми мине ей така..хоп и айде ..магия. `Аз съм на принципа-не се товари за глупости и не им обръщай мнимание` Дрън -дрън. Аз не съм такава и тва ,че той не се товари,не означава ,че аз не се товара и нямам нужда да говоря за това..... kjsahakjfasgh
    Ужасно съм нервна,днес се случи за пореден път и не издържах ,исках да си излея яда някъде ,да го сподела.... Направо ми писва ,не знам по какъв начин вече да му обясня ,че това МЕ ДРАЗНИ МНОГО!!!!!!

пс: поуспокоих се
    пс2: И винаги се опитва да смени темата... ???????
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Говори с него, когато ядът ти отмине. Ако на мен ми се разкрещят и аз няма да искам да заемам участие в този така наречен "разговор".

Е аз не крещя...просто му задавам 84737837 въпроса в секунда .... ;д И бавно ми минава ядът.. и като не се реши проблема може и 5 дни да го мисля,докато не реши,че ще говори с мен.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от PurpleSand Виж мнението
    Знае ,че се дразна от това, казвала съм му го и пак го прави.
    Доста неуважително.

Или не те взима насериозно, или ти трябва да си голямо мрънкало (това е алтернативата, според мен). Мисля, че можеш да си направиш извода.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Доста неуважително.

Или не те взима насериозно, или ти трябва да си голямо мрънкало (това е алтернативата, според мен). Мисля, че можеш да си направиш извода.
    И аз мисля, че си мрънкало, но и аз съм се държала и мислила преди като теб.
    Обаче то е д/г еднакво дразнещо да си мърмориш сама и да се карате двамата, с негово участие и аргументи. Тогава съвсем ще се карате, защото съвцем ще задълбаваш.
    И ако продължаваш да си мрънкало, може да се стигне до първия вариант - да те игнорира, защото не му пука. Т.е. дори да има чувства човека, това твоето мрънкане ще ги замрази.
    Дано не е късно да се вземеш в ръце.

Повече от фен Аватара на antineutral
    Намери си някакво сравнително мирно занимание, което изисква повече подобни "караници" от твоя страна. Приятелят ти е непукист и много хора биха постъпили като него, за да си спестят нервите. Трябва ти боксова круша, която поне да уцелваш

Супер фен Аватара на cyclops
    Ами не му се карай, не му викай. Затова не ти обръща внимание. Обясни му със спокоен тон. Ако пак не слуша престани да му говориш. Не е глух, чул го е. Но с виканетрудно ще постигнеш нещо.

Не мога да ви разбера с тия караници и скандали? Като не върви-късате. Като върви- не се карате, а ако има някакъв проблем се говори, решава се, толкоз.
    Явно мълчи и просто се моли да млъкнеш и да го оставиш намира.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Взимай пример от него! Той е разбрал, че с каране и скандали не става нищо. Време е и ти да го проумееш.

Цитирай Първоначално написано от daniel1995 Виж мнението
    Взимай пример от него! Той е разбрал, че с каране и скандали не става нищо. Време е и ти да го проумееш.
    Мда и изобщо да не се засегне темата ,ако правя като него. И на мен ми се иска без скандали да стигнем до крайната точка,но уви..

Кажи му го, но спокойно и то много подробно Аз му казах 2 пъти и той само мълчеше, мълчеше и накрая просто му казах: не искам вече да съм ти приятелка...падна ми направо товар от плещите, сега вече не искам да се занимавам с мъже 1-2 години, искам да си поживея
    When you dream anything can happen.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    И при нас в повечето случаи е така.Говоря си сама.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от PurpleSand Виж мнението
    Винаги като му се издразна нещо и като почна да се `карам ` с него само ме слуша и изобщо не взима участие в разговора.........................
    Направо днес ми дигна за пореден път нервите,не издържам........
    Имам чувството,че си говора сама и се товара само аз...
    и като ми каже: `Престани с това `..и побеснявам още повече. Знае ,че се дразна от това, казвала съм му го и пак го прави.
    Не е като нормален човек да се изкаже и той,а само ми мълчи и ми прави някви тъпи изречения дето ме изкарват извън нерви. И ако не съм аз,той няма да започне ш*баната тема на разговор и си мисли,че ще ми мине ей така..хоп и айде ..магия. `Аз съм на принципа-не се товари за глупости и не им обръщай мнимание` Дрън -дрън. Аз не съм такава и тва ,че той не се товари,не означава ,че аз не се товара и нямам нужда да говоря за това..... kjsahakjfasgh
    Ужасно съм нервна,днес се случи за пореден път и не издържах ,исках да си излея яда някъде ,да го сподела.... Направо ми писва ,не знам по какъв начин вече да му обясня ,че това МЕ ДРАЗНИ МНОГО!!!!!!

пс: поуспокоих се
    пс2: И винаги се опитва да смени темата... ???????
    Завиждам за търпението на такива хора. Иди на невролог.. бахти неврозата. Тя ше му грачи на чесън, кат урод, а той ше седи. Направо не знам от какво са направени такива хора, кат него.
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Не знам за чий я нападнахте всички.
    Като той не си използва устата по предназначение, нормално е тя да му "изземва" функцията. А ако смята, че нещата, които на нея не й харесват, са глупости... лошо, лошо. Мегадразнещо е да искаш да говориш с някого за нещо, да проведете дискусия, а той да ти мълчи и да те гледа като теле в железница. Била съм на мястото на телето и знам просто.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не знам за чий я нападнахте всички.
    Като той не си използва устата по предназначение, нормално е тя да му "изземва" функцията. А ако смята, че нещата, които на нея не й харесват, са глупости... лошо, лошо. Мегадразнещо е да искаш да говориш с някого за нещо, да проведете дискусия, а той да ти мълчи и да те гледа като теле в железница. Била съм на мястото на телето и знам просто.
    Еми не са попадали явно в моето положение ,иначе да .. нещо такова се случва между нас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си