- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момчета
Кво правите, ако момичето, с което сте е доста неопитно, и почти през цялото време очаква вие да свършите цялата работа? Какво да и кажа, за да стане поне маааалко по-разкрепостена? Говорили сме казва, че въобще не се притеснява и аз го усещам, но просто очаква всичко да свърша аз. (аз съм и първия)
Ами заеми доминантната позиция(свършвай повечето от нещата) пък с развитието на действията я попитай тя искала ли е някога да опита нещо по-нестандартно.Аз бях по подобен начин,отплаща се добре факта,че си знаеш ролята и си вършиш всичко както си му е реда.![]()
Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.
а така и ще си научиш гълъба къде и какво да прави.....и кога да се върне!!! Безценно !!!
Остави я на сухо.Сериозно. Най-вероятно просто се притеснява и се възползва от това, че може просто да чака ти да действаш. Ако й се прави, а ти си седиш като най-големия непукист, сама ще ти се нахвърли.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Кажи й, че ти се иска и тя да е активна.
Аз в началото казвах на моя (или изцепвах) колко е пасивен, за да загрее малко, ама като не даде ефект, му го казах директно. Сега няма проблем.
Първоначално написано от antifashionshit
Вссъщност ДА! Остави я без секс за известно време, така че да се "разгони". После я пробокирай, но без секс. Ако свърши работа би трябвало да вземе нещата в свои ръце.
Другия вариант е просто да си поговорите. Трябва да говорите за секс, ако искате да е максимално добър. Ама не да й кажеш "Ти нищо не правиш", ами нещо по-така... пр. "Да не би да не можеш да се отпуснеш с мен. Имам чувството, че не ти е толкова приятно..." - нещо от тоя сорт.
П.П: Не съм момче, ама както и да е..!![]()
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-08-2013 на 10:20
Не е нужно да я държиш на сухо за да забрави всичките си задръжки. Просто я разгорещи достатъчно и я води.
Дефинирай "цялата работа".
И сам си дефинирай какво очакваш от нея.
Кажи ѝ, че искаш да е по-активна.
Но при някои жени не става де... имам една фр, която е свикнала просто да си лежи отдолу и нищо.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Бих ти казал ама ще ме баннат![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Просто я врътни тя да е отгоре .. хвани я за кръста, раздвижи я малко първоначално, да види какво трябва да прави ... Все още си е от притеснение, че не знае дали може да те задоволи ... естествено, по-добре да те остави да правиш каквото искаш, че да си доволен ...
каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]
Нека да ми пусне пък интересува ме колко е опитна, хаха
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
дай да ти я научим ако искаш
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Не знам какво си правил до сега, хлапе, ама пробвай на тЪмно или поне на приглушена светлина. Щом си й пЪрвия, може да я е срам от тялото й, което е глупаво, но се среща при доста голяма част от женския сЪстав, който тепЪрва навлиза в дебрите на "любовта"... "Ох тук имам бенка", "Ох, циците са ми малки", "мАле колко ми е гадно дупето"... Не че ще ти пука от тия неща дори и да са така щом си си легнал с нея, ама тя няма как да знае. ГАси тока, пич!
Грам няма да ми пречи ако е неопитна, даже напротив, но важното е да има желание, не да стои като пън. (не, че и това не може да се поправи де...) ;д
Сядате двамата и пускате някой образователно филмче +18 и й казваш на кое да обърне внимание и на какво да наблегне![]()