.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

За момчета

Кво правите, ако момичето, с което сте е доста неопитно, и почти през цялото време очаква вие да свършите цялата работа? Какво да и кажа, за да стане поне маааалко по-разкрепостена? Говорили сме казва, че въобще не се притеснява и аз го усещам, но просто очаква всичко да свърша аз. (аз съм и първия)

Ами заеми доминантната позиция(свършвай повечето от нещата) пък с развитието на действията я попитай тя искала ли е някога да опита нещо по-нестандартно.Аз бях по подобен начин,отплаща се добре факта,че си знаеш ролята и си вършиш всичко както си му е реда.
    Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    а така и ще си научиш гълъба къде и какво да прави.....и кога да се върне!!! Безценно !!!

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Остави я на сухо. Сериозно. Най-вероятно просто се притеснява и се възползва от това, че може просто да чака ти да действаш. Ако й се прави, а ти си седиш като най-големия непукист, сама ще ти се нахвърли.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на djipsito
    Кажи й, че ти се иска и тя да е активна.
    Аз в началото казвах на моя (или изцепвах) колко е пасивен, за да загрее малко, ама като не даде ефект, му го казах директно. Сега няма проблем.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Остави я на сухо. Сериозно. Най-вероятно просто се притеснява и се възползва от това, че може просто да чака ти да действаш. Ако й се прави, а ти си седиш като най-големия непукист, сама ще ти се нахвърли.
    Вссъщност ДА! Остави я без секс за известно време, така че да се "разгони". После я пробокирай, но без секс. Ако свърши работа би трябвало да вземе нещата в свои ръце.
    Другия вариант е просто да си поговорите. Трябва да говорите за секс, ако искате да е максимално добър. Ама не да й кажеш "Ти нищо не правиш", ами нещо по-така... пр. "Да не би да не можеш да се отпуснеш с мен. Имам чувството, че не ти е толкова приятно..." - нещо от тоя сорт.

П.П: Не съм момче, ама както и да е..!
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-08-2013 на 10:20

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не е нужно да я държиш на сухо за да забрави всичките си задръжки. Просто я разгорещи достатъчно и я води.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Не е нужно да я държиш на сухо за да забрави всичките си задръжки. Просто я разгорещи достатъчно и я води.
    мхм,като си и първия не си очаквал от 1вия път да сте фурии и двамата Трябва и малко време,научи я
    >>DjBelev<<

anonymous708973
    Guest
    Дефинирай "цялата работа".
    И сам си дефинирай какво очакваш от нея.

Кажи ѝ, че искаш да е по-активна.

Но при някои жени не става де... имам една фр, която е свикнала просто да си лежи отдолу и нищо.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Бих ти казал ама ще ме баннат
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Голям фен Аватара на Fizz
    Град
    Sofia citY ;P
    Просто я врътни тя да е отгоре .. хвани я за кръста, раздвижи я малко първоначално, да види какво трябва да прави ... Все още си е от притеснение, че не знае дали може да те задоволи ... естествено, по-добре да те остави да правиш каквото искаш, че да си доволен ...

каза:v kraina smetka jivee6 zaradi sebe si ne zaradi tqh.. .. ;]]

Нека да ми пусне пък интересува ме колко е опитна, хаха

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Мега фен
    дай да ти я научим ако искаш
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Супер фен Аватара на djipsito
    Цитирай Първоначално написано от Fizz Виж мнението
    Просто я врътни тя да е отгоре .. хвани я за кръста, раздвижи я малко първоначално, да види какво трябва да прави ... Все още си е от притеснение, че не знае дали може да те задоволи ... естествено, по-добре да те остави да правиш каквото искаш, че да си доволен ...
    Да не стане като една...... пича й вика мини отгоре, оная изведнъж почна да я боли много, да й пари и не знам кво...... аххаха
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Покажи и кой командва.

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Цитирай Първоначално написано от nansi_2005 Виж мнението
    а така и ще си научиш гълъба къде и какво да прави.....и кога да се върне!!! Безценно !!!
    Ето ти един прекрасен отговор!
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Не знам какво си правил до сега, хлапе, ама пробвай на тЪмно или поне на приглушена светлина. Щом си й пЪрвия, може да я е срам от тялото й, което е глупаво, но се среща при доста голяма част от женския сЪстав, който тепЪрва навлиза в дебрите на "любовта"... "Ох тук имам бенка", "Ох, циците са ми малки", "мАле колко ми е гадно дупето"... Не че ще ти пука от тия неща дори и да са така щом си си легнал с нея, ама тя няма как да знае. ГАси тока, пич!

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    Цитирай Първоначално написано от prysnata_ti4inka Виж мнението
    Не знам какво си правил до сега, хлапе, ама пробвай на тЪмно или поне на приглушена светлина. Щом си й пЪрвия, може да я е срам от тялото й, което е глупаво, но се среща при доста голяма част от женския сЪстав, който тепЪрва навлиза в дебрите на "любовта"... "Ох тук имам бенка", "Ох, циците са ми малки", "мАле колко ми е гадно дупето"... Не че ще ти пука от тия неща дори и да са така щом си си легнал с нея, ама тя няма как да знае. ГАси тока, пич!
    Добре казано +1

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от 2885 Виж мнението
    Кво правите, ако момичето, с което сте е доста неопитно, и почти през цялото време очаква вие да свършите цялата работа? Какво да и кажа, за да стане поне маааалко по-разкрепостена? Говорили сме казва, че въобще не се притеснява и аз го усещам, но просто очаква всичко да свърша аз. (аз съм и първия)
    Еми на мен ми е неприятно с такава приятелка.
    Schhh! Hear the silence...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Грам няма да ми пречи ако е неопитна, даже напротив, но важното е да има желание, не да стои като пън. (не, че и това не може да се поправи де...) ;д

Супер фен Аватара на minchorna
    Сядате двамата и пускате някой образователно филмче +18 и й казваш на кое да обърне внимание и на какво да наблегне

Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Сядате двамата и пускате някой образователно филмче +18 и й казваш на кое да обърне внимание и на какво да наблегне
    Идеята хич не е лоша, стига да не е прекалено стеснителна. Обаче дори и така да е пак ще подейства

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от sexblqn Виж мнението
    Идеята хич не е лоша, стига да не е прекалено стеснителна. Обаче дори и така да е пак ще подейства
    Може дори да и стане обидно,ама като я мързи,ще гледа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си