.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тема: Бихте ли?

Повече от фен Аватара на Urius

Бихте ли?

Чукали негърка или циганка?

Защото аз бих го направил.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    LOL

Бих и китайка. Казвали са ми, че на китайките вагините им са водоравно. Демек ей така ____ а не както на нормалните жени - |
    Grumpy old madman

И аз бих го направил хйахахаха

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не знам дали на китайките им са водоравно, но са тесни и плитки.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Не знам дали на китайките им са водоравно, но са тесни и плитки.
    Тва като господина по физическо днеска за силиконовите цици: "Едни такива твърди са, по-добре малки, ама естествени."
    Пуска бомбата и заминава.

Град
    София
    Имал съм контакти с азиатка, но не мога да кажа че всички са еднакви. Все пак едно момиче е твърде малък опит.

anonymous708973
    Guest
    Ехе, европейците сигурно се чувстват богове в сравнение с азиатците.
    Говоря за мъжки пол :д

Темата сигурно е само към мъжката част, но аз да си кажа, че не бих отказала на негър или мулат.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    София
    И като става дума за тъмнокожи

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Негър - да. Циганин - hell no!
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Голям фен Аватара на stambelan
    Ако българския народ се смеси с по-нискорасовите цигани или негри или араби, то той изчезне безвъзвратно!Един народ не изчезва от от войните или болести, а само и единствено от Расовото смешение. Днешните немарливи учители не са в състояние да създатат у вас представа за Расова хигиена, активирайте вашата чиста българска природа, и тя ще бъде двигател на вашите национални и расови чувства. Защото въздействието на тези учители, което наблюдаваме всекидневно в българските детски градини, училища и институции, ние виждаме съвсем съзнателно разлагащо действие на игрите, учебните занимания, и че самото преподаване е на ниско ниво и антибългарско. Никъде в българските училища не се поставя въпроса Расова хигиена и за чистотата на расата. Постоянно ни занимават обаче с ниското културно ниво на циганите. Защото нашата представа за света се развива именно от тези антибългарски активни мероприятия, които целят да направят от вас едни роботи или роби, както ви хареса. Ако вие бъдете възпитани като роби ще си останете такива!
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от stambelan Виж мнението
    Защото нашата представа за света се развива именно от тези антибългарски активни мероприятия, които целят да направят от вас едни роботи или роби, както ви хареса. Ако вие бъдете възпитани като роби ще си останете такива!
    Чувствам се роб.

Иначе, не ме привличат мъжете от другите раси.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Може би с италианец...но с някой с тъмна кожа - не.

Повече от фен Аватара на Mery_J

Red face

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Темата сигурно е само към мъжката част, но аз да си кажа, че не бих отказала на негър или мулат.
    И няма да сгрешиш....

Супер фен Аватара на D*Rose
    О, абсурд, много съм чувствителен на тая тема и имам по-скоро антипатични виждания относно циганите; относно негърки... не си падам по тях; придържам се към опазването на арийската раса и изобщо към самата идея особено в България.

P.S. Виж, някоя руса шведка..

Цитирай Първоначално написано от D*Rose Виж мнението
    О, абсурд, много съм чувствителен на тая тема и имам по-скоро антипатични виждания относно циганите; относно негърки... не си падам по тях; придържам се към опазването на арийската раса и изобщо към самата идея особено в България.

P.S. Виж, някоя руса шведка..
    Интересно мнение предвид аватара ти.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    По твоята логика и праснал и иранка, те също са арийска раса?!
    maDamn

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    С циганка не,но не бих отказал на някоя готана негърка мен ми харесват,но не тея с огромните задници,а тея с по-нормалните форми,примерно като Cassie <3
    >>DjBelev<<

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    По твоята логика и праснал и иранка, те също са арийска раса?!
    http://bnt.bg/bg/news/view/92352/v_t...hata_prarodina

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    За тва идеше реч, че цялото индо-европейско семейство е от арийски произход.
    Не криворазбраните Хитлерови идеи.
    maDamn

Арийските племена са много. Както са много и бъллгарските. Всеки трябва да си пази неговото племе и да помни корените си. Именно за това в древна Спарта е имало 9000 спартанци, които са имали 250 000 роби. Няма как да си силен, ако се смесиш със слабите. Не говорим за тотална доминация и робство, а да си силен чисто физически.

Ако българския народ се смеси с по-нискорасовите цигани или негри или араби, то той изчезне безвъзвратно!Един народ не изчезва от от войните или болести, а само и единствено от Расовото смешение. Днешните немарливи учители не са в състояние да създатат у вас представа за Расова хигиена, активирайте вашата чиста българска природа, и тя ще бъде двигател на вашите национални и расови чувства. Защото въздействието на тези учители, което наблюдаваме всекидневно в българските детски градини, училища и институции, ние виждаме съвсем съзнателно разлагащо действие на игрите, учебните занимания, и че самото преподаване е на ниско ниво и антибългарско. Никъде в българските училища не се поставя въпроса Расова хигиена и за чистотата на расата. Постоянно ни занимават обаче с ниското културно ниво на циганите. Защото нашата представа за света се развива именно от тези антибългарски активни мероприятия, които целят да направят от вас едни роботи или роби, както ви хареса. Ако вие бъдете възпитани като роби ще си останете такива!
    Расова хигиена? Нискорасови?
    Сириъсли?

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...obel_Laureates
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...obel_Laureates

Как и защо все още я няма втората статия? Нали сме най-умни, най-красиви, по-по-най?
    Grumpy old madman

Случайно някой да те е питал теб: кой заслужава нобелова "награда" ? Нали тя е световна награда.

Случайно някой да те е питал теб: кой заслужава нобелова "награда" ? Нали тя е световна награда.
    Не ме е питал. Ама не е питал и Джамал от Детройт
    Grumpy old madman

джамал всъщност не е от детройт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си