- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бихте ли?
Чукали негърка или циганка?
Защото аз бих го направил.
LOL
Бих и китайка. Казвали са ми, че на китайките вагините им са водоравно. Демек ей така ____ а не както на нормалните жени - |
Grumpy old madman
Не знам дали на китайките им са водоравно, но са тесни и плитки.
Имал съм контакти с азиатка, но не мога да кажа че всички са еднакви. Все пак едно момиче е твърде малък опит.
Ехе, европейците сигурно се чувстват богове в сравнение с азиатците.
Говоря за мъжки пол :д
Темата сигурно е само към мъжката част, но аз да си кажа, че не бих отказала на негър или мулат.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Негър - да. Циганин - hell no!
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Ако българския народ се смеси с по-нискорасовите цигани или негри или араби, то той изчезне безвъзвратно!Един народ не изчезва от от войните или болести, а само и единствено от Расовото смешение. Днешните немарливи учители не са в състояние да създатат у вас представа за Расова хигиена, активирайте вашата чиста българска природа, и тя ще бъде двигател на вашите национални и расови чувства. Защото въздействието на тези учители, което наблюдаваме всекидневно в българските детски градини, училища и институции, ние виждаме съвсем съзнателно разлагащо действие на игрите, учебните занимания, и че самото преподаване е на ниско ниво и антибългарско. Никъде в българските училища не се поставя въпроса Расова хигиена и за чистотата на расата. Постоянно ни занимават обаче с ниското културно ниво на циганите. Защото нашата представа за света се развива именно от тези антибългарски активни мероприятия, които целят да направят от вас едни роботи или роби, както ви хареса. Ако вие бъдете възпитани като роби ще си останете такива!
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
О, абсурд, много съм чувствителен на тая тема и имам по-скоро антипатични виждания относно циганите; относно негърки... не си падам по тях; придържам се към опазването на арийската раса и изобщо към самата идея особено в България.
P.S. Виж, някоя руса шведка..![]()
По твоята логика и праснал и иранка, те също са арийска раса?!
maDamn
С циганка не,но не бих отказал на някоя готана негъркамен ми харесват,но не тея с огромните задници,а тея с по-нормалните форми,примерно като Cassie <3
![]()
>>DjBelev<<
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
За тва идеше реч, че цялото индо-европейско семейство е от арийски произход.
Не криворазбраните Хитлерови идеи.
maDamn
Арийските племена са много. Както са много и бъллгарските. Всеки трябва да си пази неговото племе и да помни корените си. Именно за това в древна Спарта е имало 9000 спартанци, които са имали 250 000 роби. Няма как да си силен, ако се смесиш със слабите. Не говорим за тотална доминация и робство, а да си силен чисто физически.
Расова хигиена? Нискорасови?
Сириъсли?
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...obel_Laureates
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...obel_Laureates
Как и защо все още я няма втората статия? Нали сме най-умни, най-красиви, по-по-най?
Grumpy old madman
Случайно някой да те е питал теб: кой заслужава нобелова "награда" ? Нали тя е световна награда.
джамал всъщност не е от детройт![]()